Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye'de soldat serveri varmı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nblda nasıl ip ban yediniz walla hll olsun ben 4 gün boyunca her gün 12-23 arası arada sırada bi kaç saatliğine girip çıkıyordum hiç banlanan ve kicklenen görmedim (vote kick dışında). bu arada nbl 2 gündür kapalı :( umarım biran önce açılır...[hline][b]* Never Feared
Mesaj tarihi:
said:
LethE, 30 May 2003 00:52 tarihinde demiş ki:
eft taş atar gibi roket atan adma gördüm :(..
bu ıspanakla zeroyla fln oynadım daha once iyi oynuyolar hakkatne.. eylenceli..
serverdaki nick nesolufain.. benim aynı.[hline]I Turned Off The Light
And Murdered Dawn..
KoC

Ya Solufain oluyor yada Bishop.(Solufain uymuyor gibi.Genelde Bishop görürsün.Zaten elinde pompalı yada m79 dan başka silah olmayan tek adam benim galiba:D)[hline]The silence is what kills me
I need someone here to help me
But you don't know how to listen
And let me make my decisions

Mesaj tarihi:
mesela şimdi canımız çekse oynayabilirmiyiz soldat?
yani diyorumki biri açabiliyomu bizde ona bağlanabiliyomuyuz?[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki:
abi aşmış bişey o cici bebe
-------------------------------------------
Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık
Mesaj tarihi:
2d Multiplayer Action oyunu denebilir.Worm - Liero oynadıysan bilirsin bu tipi ama bu real time ve online versiyon.[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ethernass Soldat Sunucuları :

Deathmatch : soldat.ethernass.com ( port 23000 )
Team Deathmatch : soldat.ethernass.com ( port 23001 )
Capture the Flag : soldat.ethernass.com ( port 23002 )

Ha bir de yakında soldat.ethernass.com adresinde ayrıntılı istatistik olacak.

Buyrun tepe tepe kullanın.[hline]
-ee
Mesaj tarihi:
Shark söyle şu mysteryde bitirsin artık shardı sıkıntı geldi biraz rp yapsaydık yaz bitmeden :-)[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Mesaj tarihi:
Valla harıl harıl çalışıyor kendisi.

Bu arada files.ethernass.com/misc/ adresindeki soldat'i indirirseniz bu sunucuya girebilirsiniz. Cunku sunucu 1.1.3.. Yani 1.1.4 ile bu sunucuya giremezsiniz.. Henuz 1.1.4'ün de Linux dedicated serveri yok. Bunu bile google.com 'un cache'inden arakladim :)[hline]
-ee
  • Yeni Oluştur...