Heller Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 nblda nasıl ip ban yediniz walla hll olsun ben 4 gün boyunca her gün 12-23 arası arada sırada bi kaç saatliğine girip çıkıyordum hiç banlanan ve kicklenen görmedim (vote kick dışında). bu arada nbl 2 gündür kapalı :( umarım biran önce açılır...[hline][b]* Never Feared
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: LethE, 30 May 2003 00:52 tarihinde demiş ki: eft taş atar gibi roket atan adma gördüm :(.. bu ıspanakla zeroyla fln oynadım daha once iyi oynuyolar hakkatne.. eylenceli.. serverdaki nick nesolufain.. benim aynı.[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Ya Solufain oluyor yada Bishop.(Solufain uymuyor gibi.Genelde Bishop görürsün.Zaten elinde pompalı yada m79 dan başka silah olmayan tek adam benim galiba:D)[hline]The silence is what kills me I need someone here to help me But you don't know how to listen And let me make my decisions
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 valla onlar iyi silah da desert çok güçlü gibi geldi bana eskiden oyle vurmuyodu..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 acılmıs nbl nın serverları ...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 ben giremiyorum hala[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 çok sinir ya bi açılıyo bi kapanıyo adam akıllı açık tutmucaklarsa hiç açmasınlar oyunun ortasında attı sonra kapandı server[hline]I ma sucka for love.....
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 soldat oynıyanlar ısımlerının yanına =o= yapsınlar da tanıyalım[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 açalım walla :) dark yoksa sendemi giriyosun bi tane dark görmüştüm nebulada bi ara[hline]I ma sucka for love.....
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 yok dark nickini forum haric kullanmiyorum ki :)
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 hayır yani giriyosan söyle sana da özel tarife açıyim :)[hline]I ma sucka for love.....
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 mesela şimdi canımız çekse oynayabilirmiyiz soldat? yani diyorumki biri açabiliyomu bizde ona bağlanabiliyomuyuz?[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 soldat nedir ya biri açıklayabilir mi ?[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 2d Multiplayer Action oyunu denebilir.Worm - Liero oynadıysan bilirsin bu tipi ama bu real time ve online versiyon.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
LethE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 valla bu gunlerde iriyorum iyi de frag yapıyorum.. arkadaşda edindim.. banlanana kicklenen görmedim..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 oynadım abi nbl nın serverinde fena değil yaw.. yanlız paticikten olanlar yanlarına sembol koysunlar ki tanıyalım..[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 bende soldatcıyım kendi serverinizi açınca decided değilse 4 dakka sonra server takılıyor çok acı bişi[hline]Make it Easy
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ben dedicated açıyorum.. walla :P[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie
-xL- Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 NBL.[hline] Önemli Olan Yolu Bilmek Değil. Yolda İlerlemektir.. xL
sharky Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Ethernass Soldat Sunucuları : Deathmatch : soldat.ethernass.com ( port 23000 ) Team Deathmatch : soldat.ethernass.com ( port 23001 ) Capture the Flag : soldat.ethernass.com ( port 23002 ) Ha bir de yakında soldat.ethernass.com adresinde ayrıntılı istatistik olacak. Buyrun tepe tepe kullanın.[hline] -ee
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Shark söyle şu mysteryde bitirsin artık shardı sıkıntı geldi biraz rp yapsaydık yaz bitmeden :-)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
sharky Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Valla harıl harıl çalışıyor kendisi. Bu arada files.ethernass.com/misc/ adresindeki soldat'i indirirseniz bu sunucuya girebilirsiniz. Cunku sunucu 1.1.3.. Yani 1.1.4 ile bu sunucuya giremezsiniz.. Henuz 1.1.4'ün de Linux dedicated serveri yok. Bunu bile google.com 'un cache'inden arakladim :)[hline] -ee
neter Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 http://soldat.ethernass.com adresinden indirebilirsiniz, yakında kısmetse kim nerde ? serverlardaki durum nedir ? kim kimi kesti ? en ezik ? en süper vs... istatistikleri koyucaz server beta algılamaya çalışyoruz özelliklerini ...[hline]Ethernass Dünyası Admin Pranga Webcoder
Öne çıkan mesajlar