Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye'de soldat serveri varmı?

Chemical

Öne çıkan mesajlar

hahah.. süper birşey oldu! :)
Silencer geldi oyuna. Herkes birbirine, "... koyim" falan diyor. Ben gülüyorum millete. Silencer, "küfür etmeyin" dedi bir anda. Herkes güldü, e ben de tabii ki :D. Sonra dedim ki, "Silencer = cici" 5-6 saniye sonra, "Playerlar = Kaka" dedim.... olduğu gibi banladı herif beni Soldat'tan, :D. Heheh...
Süper ya! :)[hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jacabo, 26 May 2003 20:05 tarihinde demiş ki:
hee hocadan duydum ::) napcan nerden buldugumu[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Merak işte(gerçi ünlü bir laf vardır ama)O adam nereden bulmuş bu lafı diye merak ettim.(yoksa...Yoksa adın Orhan Çetin'mi?Nihahahaha)[hline]The silence is what kills me
I need someone here to help me
But you don't know how to listen
And let me make my decisions

Sosyal ağlarda paylaş

Bazen oyun kendi içinde sapıtarak, otomatik banlayabiliyor. Yani oyunun kendi hatasının kurbanı olmanız çok garip birşey değil. Ben kimsenin gelip, keyfi olarak bu tür birşey yaptığını sanmıyorum. Nebula yönetimi bu gibi şeylerden haz alan bir topluluk değildir.[hline]David "Fubber" Hausen
Sosyal ağlarda paylaş

ehe hayır ben de oradaydım, kesinlikle birisi banlandı. arkadaşın anlattığı gibi olup olmadığını bilmiyorum, ama "bilmemkim disconnected hebele bilmemne from console" yazdığını gördüm.

hatta işin asıl ilginci bu oyundan önce ctf serverındaydım, aynı admin oradaydı, birisi küfredince onu da aynı şekilde banlamıştı.

istediğini atar istediğini tutar ona ben bişey demiyorum da, server hatası, bug, "elim kaydı" değildi onu biliyorum :)[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 26 May 2003 21:58 tarihinde demiş ki:
said:
-Mandrake-, 26 May 2003 10:33 tarihinde demiş ki:
bende yeni başladım
ama bazen çok dallama tipler oluyo oyundan soğutuyolar insanı[hline]I ma sucka for love.....

o tipler dallama diil sadece çok çobuk kızıyolar
Uh Man! gibi:) *!pis pis sırıtır*

yok uh-man zaten sana demedim seni öldürmek ayrı bi zevk veriyo orası ayrı :)

iddalı olduğunu düşünenleri öldürmek ayrı bi haz veriyo bana hatta sinirlendirmek için onları öldürmeye extra çaba harcıyorum
sonra demolize oluyo adam oynayamıyo :)

bazen milleti tokatlayınca küfür etmeye filan başlıyolar,gerçi ben o zaman iyice dalga geçiyorum ama yinede hoş değil
Sosyal ağlarda paylaş

Bir gün şu oyuna giripte kicklenmezsem bir hafta inetrnete falan girmeyecem.Nedir bu abi yaa.insan bu kadarmı çekemez.Sürekli kickliyorlar işe bak yaa.Nebuladaki oyuncuların ne kadarı böyle merak ediyorum.Daha şimdi oynuyordum(darkness olarak)herifi gittim saklandığını zannetiği yerde indirim anından kicklendim ne iş bu ya[hline]The silence is what kills me

Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Mandrake-, 29 May 2003 13:18 tarihinde demiş ki:
2 gündür nebulaya giremiyorum ben
siz girebiliyomusunuz ?[hline]I ma sucka for love.....

ben zaten IP BAN yemiş durumdayım, ama onu saymazsam giremiyorum. Soldat Server'ı kapalı, girmeye çalıştığımda direkman "your adress is banned" diyordu, şimdi "requesting server..." diyor.[hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Mandrake-, 27 May 2003 09:42 tarihinde demiş ki:
said:
Chemical, 26 May 2003 21:58 tarihinde demiş ki:
said:
-Mandrake-, 26 May 2003 10:33 tarihinde demiş ki:
bende yeni başladım
ama bazen çok dallama tipler oluyo oyundan soğutuyolar insanı[hline]I ma sucka for love.....

o tipler dallama diil sadece çok çobuk kızıyolar
Uh Man! gibi:) *!pis pis sırıtır*

yok uh-man zaten sana demedim seni öldürmek ayrı bi zevk veriyo orası ayrı :)

iddalı olduğunu düşünenleri öldürmek ayrı bi haz veriyo bana hatta sinirlendirmek için onları öldürmeye extra çaba harcıyorum
sonra demolize oluyo adam oynayamıyo :)

bazen milleti tokatlayınca küfür etmeye filan başlıyolar,gerçi ben o zaman iyice dalga geçiyorum ama yinede hoş değil

sanada reskil iyi gidio yanında kola:)[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender
all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby

the chemicals between us
the walls that lie between us

Sosyal ağlarda paylaş

said:
SilphatosIce_, 29 May 2003 19:19 tarihinde demiş ki:
İşallah kapanmıştır bu kadar lamelik olmazki adamlar soldatta bile speed yapıyolar ya zaten 500 pingle oynamaya çalışıyoz poff.Speedin coderı elime bi geçse ******[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jarlaxle, 29 May 2003 20:21 tarihinde demiş ki:
Vote Kick işimizi görüyordu.Speedcilerede razıyız.Şimdi botlara kaldık.Nerde Mandrake, nerde Low Blade , Muzlu Ispanak ,zedzero[hline]Asheron's Call - Level 126 Mage
Starcraft BW - 2nd session champion lad.1457
Any PvP..........

Kick komutuda bir garip.Geçen adamın birine herkes vote kick yapıyor.Adamın speed yaptığı belli(m79 mp5 gibi saydırınca)Herif daha 10 saniye geçemden gene giriyor.Nasıl becerdi bir türlü anlamadık ama[hline]The silence is what kills me

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...