Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 said: -Mandrake-, 26 May 2003 10:33 tarihinde demiş ki: bende yeni başladım ama bazen çok dallama tipler oluyo oyundan soğutuyolar insanı[hline]I ma sucka for love..... o tipler dallama diil sadece çok çobuk kızıyolar Uh Man! gibi:) *!pis pis sırıtır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 super bi oyunmus forza soldat :p[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Bir saniye ya! YA BEN BURADAKİ HERKEZ TANIYORUM! Ahahaha soldattan ben nick Uh Man! :) Bide gene o olayla kicklenmişdm ondan öncede Trafalgar dı nick bilirisniz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Beyler bişi daha var server kurunca deciden yapmazsanız serer 5 dk sonra takılıyor:( bozukuk var galba decided yapınca geçio ozmanda oyuna giremionuz:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neuromancer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 hahah.. süper birşey oldu! :) Silencer geldi oyuna. Herkes birbirine, "... koyim" falan diyor. Ben gülüyorum millete. Silencer, "küfür etmeyin" dedi bir anda. Herkes güldü, e ben de tabii ki :D. Sonra dedim ki, "Silencer = cici" 5-6 saniye sonra, "Playerlar = Kaka" dedim.... olduğu gibi banladı herif beni Soldat'tan, :D. Heheh... Süper ya! :)[hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neuromancer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 ulen banlandık server'dan, şimdi IP de deiştiremem ki. Sabit IP'yim, kablonet.. :( N'APICAMMMMMM!!!!! HÜÖHÜÖH[hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 ip ban koymazlar canım.. abartı olur..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 said: LethE, 26 May 2003 23:23 tarihinde demiş ki: ip ban koymazlar canım.. abartı olur..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC bi allahnı kulu ynei versiyon çıktı demedi bende nie giremiyom diom off :)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 said: jacabo, 26 May 2003 20:05 tarihinde demiş ki: hee hocadan duydum ::) napcan nerden buldugumu[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Merak işte(gerçi ünlü bir laf vardır ama)O adam nereden bulmuş bu lafı diye merak ettim.(yoksa...Yoksa adın Orhan Çetin'mi?Nihahahaha)[hline]The silence is what kills me I need someone here to help me But you don't know how to listen And let me make my decisions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Bazen oyun kendi içinde sapıtarak, otomatik banlayabiliyor. Yani oyunun kendi hatasının kurbanı olmanız çok garip birşey değil. Ben kimsenin gelip, keyfi olarak bu tür birşey yaptığını sanmıyorum. Nebula yönetimi bu gibi şeylerden haz alan bir topluluk değildir.[hline]David "Fubber" Hausen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 ehe hayır ben de oradaydım, kesinlikle birisi banlandı. arkadaşın anlattığı gibi olup olmadığını bilmiyorum, ama "bilmemkim disconnected hebele bilmemne from console" yazdığını gördüm. hatta işin asıl ilginci bu oyundan önce ctf serverındaydım, aynı admin oradaydı, birisi küfredince onu da aynı şekilde banlamıştı. istediğini atar istediğini tutar ona ben bişey demiyorum da, server hatası, bug, "elim kaydı" değildi onu biliyorum :)[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 merak ettim şimdi. İndirsemmi acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 indir oyna,değer yani :) Worms tarzı bişi..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 nebuladan başka sunucu yokmu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 said: Chemical, 26 May 2003 21:58 tarihinde demiş ki: said: -Mandrake-, 26 May 2003 10:33 tarihinde demiş ki: bende yeni başladım ama bazen çok dallama tipler oluyo oyundan soğutuyolar insanı[hline]I ma sucka for love..... o tipler dallama diil sadece çok çobuk kızıyolar Uh Man! gibi:) *!pis pis sırıtır* yok uh-man zaten sana demedim seni öldürmek ayrı bi zevk veriyo orası ayrı :) iddalı olduğunu düşünenleri öldürmek ayrı bi haz veriyo bana hatta sinirlendirmek için onları öldürmeye extra çaba harcıyorum sonra demolize oluyo adam oynayamıyo :) bazen milleti tokatlayınca küfür etmeye filan başlıyolar,gerçi ben o zaman iyice dalga geçiyorum ama yinede hoş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Bir gün şu oyuna giripte kicklenmezsem bir hafta inetrnete falan girmeyecem.Nedir bu abi yaa.insan bu kadarmı çekemez.Sürekli kickliyorlar işe bak yaa.Nebuladaki oyuncuların ne kadarı böyle merak ediyorum.Daha şimdi oynuyordum(darkness olarak)herifi gittim saklandığını zannetiği yerde indirim anından kicklendim ne iş bu ya[hline]The silence is what kills me I need someone here to help me But you don't know how to listen And let me make my decisions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 2 gündür nebulaya giremiyorum ben siz girebiliyomusunuz ?[hline]I ma sucka for love..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neuromancer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 said: -Mandrake-, 29 May 2003 13:18 tarihinde demiş ki: 2 gündür nebulaya giremiyorum ben siz girebiliyomusunuz ?[hline]I ma sucka for love..... ben zaten IP BAN yemiş durumdayım, ama onu saymazsam giremiyorum. Soldat Server'ı kapalı, girmeye çalıştığımda direkman "your adress is banned" diyordu, şimdi "requesting server..." diyor.[hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 evet ya, cok kotu baska duzgun server yok mu?[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 said: -Mandrake-, 27 May 2003 09:42 tarihinde demiş ki: said: Chemical, 26 May 2003 21:58 tarihinde demiş ki: said: -Mandrake-, 26 May 2003 10:33 tarihinde demiş ki: bende yeni başladım ama bazen çok dallama tipler oluyo oyundan soğutuyolar insanı[hline]I ma sucka for love..... o tipler dallama diil sadece çok çobuk kızıyolar Uh Man! gibi:) *!pis pis sırıtır* yok uh-man zaten sana demedim seni öldürmek ayrı bi zevk veriyo orası ayrı :) iddalı olduğunu düşünenleri öldürmek ayrı bi haz veriyo bana hatta sinirlendirmek için onları öldürmeye extra çaba harcıyorum sonra demolize oluyo adam oynayamıyo :) bazen milleti tokatlayınca küfür etmeye filan başlıyolar,gerçi ben o zaman iyice dalga geçiyorum ama yinede hoş değil sanada reskil iyi gidio yanında kola:)[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby the chemicals between us the walls that lie between us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 İşallah kapanmıştır bu kadar lamalik olmazki adamlar soldatta speed yapıyolar ya zaten 500 pingle oynamaya çalışıyoz poff[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 said: SilphatosIce_, 29 May 2003 19:19 tarihinde demiş ki: İşallah kapanmıştır bu kadar lamelik olmazki adamlar soldatta bile speed yapıyolar ya zaten 500 pingle oynamaya çalışıyoz poff.Speedin coderı elime bi geçse ******[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage [hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Vote Kick işimizi görüyordu.Speedcilerede razıyız.Şimdi botlara kaldık.Nerde Mandrake, nerde Low Blade , Muzlu Ispanak ,zedzero[hline]Asheron's Call - Level 126 Mage Starcraft BW - 2nd session champion lad.1457 Any PvP.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 said: Jarlaxle, 29 May 2003 20:21 tarihinde demiş ki: Vote Kick işimizi görüyordu.Speedcilerede razıyız.Şimdi botlara kaldık.Nerde Mandrake, nerde Low Blade , Muzlu Ispanak ,zedzero[hline]Asheron's Call - Level 126 Mage Starcraft BW - 2nd session champion lad.1457 Any PvP.......... Kick komutuda bir garip.Geçen adamın birine herkes vote kick yapıyor.Adamın speed yaptığı belli(m79 mp5 gibi saydırınca)Herif daha 10 saniye geçemden gene giriyor.Nasıl becerdi bir türlü anlamadık ama[hline]The silence is what kills me I need someone here to help me But you don't know how to listen And let me make my decisions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 eft taş atar gibi roket atan adma gördüm :(.. bu ıspanakla zeroyla fln oynadım daha once iyi oynuyolar hakkatne.. eylenceli.. serverdaki nick nesolufain.. benim aynı.[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar