Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

coca-cola bozulur mu?

mayfer

Öne çıkan mesajlar

ben kucuk boyutta olan cola almistim ingiltereden 4 yıldır buzdolabinda herhangi bir evrim gecirme karsisinda onlemimiz yok len :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

uA.com|MSN|Blogs of my life
Sosyal ağlarda paylaş

Tabii aynı olmaz, birinde miden bozulur birinde bozulmaz =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.

Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Sosyal ağlarda paylaş

said:
xarion, 06 Haziran 2005 20:22 tarihinde demiş ki:
ayrıca yapımdaki hijyende oldukça iyidir diye düşünüyorum ki sonuçta dünyanın en büyüklerinden birisinden bahsediyoruz coca-cola..

evet fareden yapilan bir sey ne kadar temiz olur dimi :)[signature][hline]Icq: 668699
Msn: [email protected]
Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight
Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Sosyal ağlarda paylaş

bozulur, içme
kısa ve öz :)[signature][hline] " we have no great war, or great depression. our great war is a spiritual war. our great depression is our lives. we've all been raised by television to believe that one day we'll all be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. and we're learning slowly that fact. and we're very, very pissed off. "
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mayfer, 06 Haziran 2005 21:37 tarihinde demiş ki:
bakkaldan alınan kolayla 1974 kolanın tadı aynı olmaz..

bakkaldakide 1974 ten kalmiyosa onunki daha guzel olur
ediT: bir kelime cikardim
[signature][hline]Icq: 668699
Msn: [email protected]
Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight
Cs:[HoD]DaRkL!GhT

[Bu mesaj Darklight1903 tarafından 06 Haziran 2005 21:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mayfer, 06 Haziran 2005 20:25 tarihinde demiş ki:
bende 390 avustralya, 500 avusturya, 375 avustralya, 330 mısır, 200 italya, 150 almanya, 591 amerika, 355 amerika, 350 arabistan gibi baya güzel kolalar var..
ama artık dayanamıyorum.. özel akşamlarda açıp yavaş ve küçük yudumlarla içiyorum...

şimdilik bi tek lime coke, arap ve mısır kolalarını içtim.
(arap/mısır güzel değildi.. lime da güzel değildi. en güzeli bildiğimiz türk kolası.)

bu ne ya. 1973 cabernet sauvignon der gibi. şarap mı lan bu kola. ahaha.[signature][hline]Ars longa, vita brevis.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...