Morniel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 İzmirde özkanlar tarafında ev arıyorum arkalarda falan.Buralardaki kira fiyatlarından haberdar olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 özkanlar nerede ya hiç duymadım ne tarafda kalıyo[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bornova 2M migrosun oralar özkanlar. kiralık mı satılık mı?[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 arkadaşı özkan'nın o taraflarda:p (iğrencim ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 250-400 arası degı$ıyordur adam gibi 3 oda+1 salon.ben yine de sorarım olmadı bı kac emlakcıya.nasıl bır ev arıyorsun?[signature][hline]Pyro Andoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 250-400 arasina 3+1 ev mi ,ucuzmus lem o zmn izmir de evler eger hakktn oleyse..daha fazladir bence.ya da ozkanlar midir nedir koy gibi bi yer o zmn =)[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stereo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 öyle istanbulda gömüyolar adama kira diye.[signature][hline]oo yeğ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 yok izmir hakkatten ucuz... 2000-2001 de 3+1de 200 veriyodum[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 hem ucuz hem de ya$ınılası bır yer :)[signature][hline]Pyro Andoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 GEL Bizim Evde Kal[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morniel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Eyvallah kardeşim sağol.. Ben şöle 300 e falan bi ev arıyorum 2 oda bi salon falan yada 3 oda 1 salon.. oralarda bulunabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morniel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Pyro, 06 Haziran 2005 22:15 tarihinde demiş ki: 250-400 arası degı$ıyordur adam gibi 3 oda+1 salon.ben yine de sorarım olmadı bı kac emlakcıya.nasıl bır ev arıyorsun? işte dediğim gibi 2 oda bi salon yada 3 oda bi salon... Olmadı 1+1 de olur çok uygun fiyata var sa.Tek başımada kalabilirim.[signature][hline]Stier-Morniel Retired-Ultima Online-Nbl-Locus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morniel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 up[signature][hline]Stier-Morniel Retired-Ultima Online-Nbl-Locus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar