Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pazar Sevişgenleri

Xaero

Öne çıkan mesajlar

Ben Serkan'ı çok seviyorum... Penguen'de hiç komik bir şey yokken bir anda Bonus gibi çıkabiliyor karşına... Emrah Ablak da bir hayli komik olabiliyor. Selçuk Erdem zaten apayrı bir yerde. Ersin Karabulut (sandık içi) kötü değil ama bazen yapmacık gelebiliyor nedense... Okunuyor ama. Yiğit Özgür, Umut Sarıkaya ve Alpay Erdem ise dünyanın en komik insanlarıdır. Özellikle Umut Sarıkaya'nın espri anlayışı çok farklı ve bir hayli komik. Yiğit Özgür bazen sıçabiliyor. Hiç komik olmuyor. Alpay Erdem ise çizmiyor Penguen'de zaten ama Ben köşesi, okuması gayet zevkli. Tavşanlar, (şu sıralar gene Lombak oldu) kesinlikle eski lombak kadar komik değil. Belki de olgunlaştığım için komik gelmiyordur, bilemiyorum. Erdil Yaşaroğlu ise genellikle hiç komik olmuyor ama bazen tutuyor yani...
MetÜst'e gelince, MetÜst'le Bahadır Baruter aralarında en tecrübeli ve saygın olanları. Pazar Sevişgenleri de gayet komik ama biraz daha olgun esprileri var. Yiğit Özgür falan gibi değil yani. Metin Üstündağ'a saygım sonsuzdur benim.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

bugün poenguen çıktı hemen almalıyım!

ayrıca dergide sevmediğim bölüm bir tek sonrlarda biri var yazıyazıyor gerisini komple okuyorum..

met-üst duygusal mizah yapıyor desem yeridir :) o adamın esprileriyle duygusal kızlar tavlanabilir mesela (bkz: ben bunu gördüm)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

karpuz,

metin ustundag cizer, yazar, sair.
ugur sarikaya'nin vasiflari nedir? kac senedir karikaturleri yayinlanir? pazar gunu elimde cayim, bilgisayar basinda otururken kufur okumak zorunda miyim? kufur komik mi? acaba yapilmak istenen espiri daha iyi bir uslupla yapilabilirmiymis? bu thread'i silmek mi, garbage'a tasimak mi daha mantikli olur? hepsi tartisilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Küfür yerinde harbiden komiktir. Özellikle Alpay Erdem küfürü çok komikleştirebiliyor. Ben Umut Sarıkaya ile Metin Üstündağ'ın ne sanatçılıklarını ne de kişiliklerini kıyaslıyorum. Ben Umut Sarıkaya'nın gerçekten komik bir insan olduğunu düşünüyorum yalnızca. Metin Üstündağ beni Umut Sarıkaya kadar güldürememiştir. Ve benim Penguen dergisini almamın nedeni, gülmek istememdir. Kesinlikle Metin Üstündağ'a saygım sonsuz, ama Umut Sarıkaya da gerçekten komik bir insan.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

Umut Sarıkaya okumak belli bir yaş grubuna ait bişey mi ? Şahane.Kimse küfürlü şeyler okumak istemez elbette ama kimi zaman küfür kullanılmasıda olaya estetik katabilir çünkü Umut Sarıkaya günlük hayattaki sıradan olayları karikatürize ediyor.Günlük hayattada küfür etmeyen birisini görmedim bu güne kadar.Ayrıca "osuruk" kelimesi ne zamandan beri küfür sayılıyor onuda anlamış değilim.[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Sosyal ağlarda paylaş

olay farkindaysan met ust umut'u dover olayi degil zaten. pazar sevisgenleri neden garbage'a gitmiyor da rrospecocuememo ailenizin kahramani gidiyor, arada ki nuans farki nedir, bunun aciklamasiydi.

umut sarikaya komik ve cizdigi karikaturun icerigi konusunda hakli olsa da paticik konu disi bolumunu icine girmeyecek olan "pUahHahaHAh" ekolunden yorumlarin otesine gidemeyecegi ve 12-16 yas arasinda ki bir cok kisiye "haa kufur paticikte komik sayiliyor, ee iyi bari, ben suna bir ana avrat soviyim de herkes gulsun" fikri olusturabilecegi icin bence garbage bolumune gitmek zorundadir. ha garbage'in anlamini kavrayamamis insanlar da varsa bu onlarin hatasi herhalde, umut sarikaya'nin veya benim veya senin degil.

bunun yani sira kingpin bey sizin yaptiginiz ayni televizyon kanalinda izleyebildiginiz icin woody allen ile benny hill'i karsilastirmak gibi birsey olur.

[Bu mesaj dominic tarafından 05 Haziran 2005 16:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

met ust 40 yasinda yasini basini almis adam, digeri delikanli tabii dover.

said:
kingpin, 05 Haziran 2005 16:36 tarihinde demiş ki:
Düşüncenize hayranım yalnız o konu açılmadan öncede küfür ediliyordu gerek sansürlü gerek sansürsüz.

eh o zaman geri tasiyalim, ya da silinen topicleri acalim nede olsa gizli kapakli zaten kufur ediliyor.

[Bu mesaj dominic tarafından 05 Haziran 2005 16:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İyi ,güzel, hoşta; ben karşılaştırma yapmadım ki ? karikatür bazlı alan iki tane konu var,ikisindede küfür var.Neden biri garbage'e gidiyor diğeri gitmiyor diye sordum.
edit:OHHH EDİTE GEL.. :)[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY

[Bu mesaj kingpin tarafından 05 Haziran 2005 16:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...