karpuz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Ben Serkan'ı çok seviyorum... Penguen'de hiç komik bir şey yokken bir anda Bonus gibi çıkabiliyor karşına... Emrah Ablak da bir hayli komik olabiliyor. Selçuk Erdem zaten apayrı bir yerde. Ersin Karabulut (sandık içi) kötü değil ama bazen yapmacık gelebiliyor nedense... Okunuyor ama. Yiğit Özgür, Umut Sarıkaya ve Alpay Erdem ise dünyanın en komik insanlarıdır. Özellikle Umut Sarıkaya'nın espri anlayışı çok farklı ve bir hayli komik. Yiğit Özgür bazen sıçabiliyor. Hiç komik olmuyor. Alpay Erdem ise çizmiyor Penguen'de zaten ama Ben köşesi, okuması gayet zevkli. Tavşanlar, (şu sıralar gene Lombak oldu) kesinlikle eski lombak kadar komik değil. Belki de olgunlaştığım için komik gelmiyordur, bilemiyorum. Erdil Yaşaroğlu ise genellikle hiç komik olmuyor ama bazen tutuyor yani... MetÜst'e gelince, MetÜst'le Bahadır Baruter aralarında en tecrübeli ve saygın olanları. Pazar Sevişgenleri de gayet komik ama biraz daha olgun esprileri var. Yiğit Özgür falan gibi değil yani. Metin Üstündağ'a saygım sonsuzdur benim.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Cidden geyik espirilermiş heheheh[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 tavşanlar lomba oldu da iyice taşaga sardılar eski işleri falan yayınladılar bu hafta.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ben açıkçası Met Üst ü en son okurum genelde. pek hoşuma gitmediğinden olsa gerek. Ama Sandık İçi ve Yiğit Özgür süperdir. hastasıyımdır:)[signature][hline]Hep sevdiğim kadın kal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bugün poenguen çıktı hemen almalıyım! ayrıca dergide sevmediğim bölüm bir tek sonrlarda biri var yazıyazıyor gerisini komple okuyorum.. met-üst duygusal mizah yapıyor desem yeridir :) o adamın esprileriyle duygusal kızlar tavlanabilir mesela (bkz: ben bunu gördüm)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 olur mu ya en süfer bölümlerdne biri pazar sevişgenleri yazılanlar da süfer :D :D[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bu neden garbage e gitmedi ? :hmm:[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 met ust gibi bir insanin yorumladigi ve cizdigi pazar sevisgenlerini, rrospecocuememo ailenizin kahramani gibi birseyle karsilastirmak herhalde belli bir yas gurubuna ozgu bir davranis olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Öyle deme dom. Uğur Sarıkaya gerçekten komiktir. Ha o gösterdiğin o kadar komik değil haklısın ama... Ama Umut Sarıkaya ayrı bir şey ya... Bir hayli komik.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Hahahha güzelmiş :D[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 karpuz, metin ustundag cizer, yazar, sair. ugur sarikaya'nin vasiflari nedir? kac senedir karikaturleri yayinlanir? pazar gunu elimde cayim, bilgisayar basinda otururken kufur okumak zorunda miyim? kufur komik mi? acaba yapilmak istenen espiri daha iyi bir uslupla yapilabilirmiymis? bu thread'i silmek mi, garbage'a tasimak mi daha mantikli olur? hepsi tartisilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: blackchaos, 05 Haziran 2005 12:12 tarihinde demiş ki: Penguen de en sevmediğim ! bölüm kaldırılmalı çok gereksiz espiriler var. einen.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Küfür yerinde harbiden komiktir. Özellikle Alpay Erdem küfürü çok komikleştirebiliyor. Ben Umut Sarıkaya ile Metin Üstündağ'ın ne sanatçılıklarını ne de kişiliklerini kıyaslıyorum. Ben Umut Sarıkaya'nın gerçekten komik bir insan olduğunu düşünüyorum yalnızca. Metin Üstündağ beni Umut Sarıkaya kadar güldürememiştir. Ve benim Penguen dergisini almamın nedeni, gülmek istememdir. Kesinlikle Metin Üstündağ'a saygım sonsuz, ama Umut Sarıkaya da gerçekten komik bir insan.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Umut Sarıkaya okumak belli bir yaş grubuna ait bişey mi ? Şahane.Kimse küfürlü şeyler okumak istemez elbette ama kimi zaman küfür kullanılmasıda olaya estetik katabilir çünkü Umut Sarıkaya günlük hayattaki sıradan olayları karikatürize ediyor.Günlük hayattada küfür etmeyen birisini görmedim bu güne kadar.Ayrıca "osuruk" kelimesi ne zamandan beri küfür sayılıyor onuda anlamış değilim.[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 olay farkindaysan met ust umut'u dover olayi degil zaten. pazar sevisgenleri neden garbage'a gitmiyor da rrospecocuememo ailenizin kahramani gidiyor, arada ki nuans farki nedir, bunun aciklamasiydi. umut sarikaya komik ve cizdigi karikaturun icerigi konusunda hakli olsa da paticik konu disi bolumunu icine girmeyecek olan "pUahHahaHAh" ekolunden yorumlarin otesine gidemeyecegi ve 12-16 yas arasinda ki bir cok kisiye "haa kufur paticikte komik sayiliyor, ee iyi bari, ben suna bir ana avrat soviyim de herkes gulsun" fikri olusturabilecegi icin bence garbage bolumune gitmek zorundadir. ha garbage'in anlamini kavrayamamis insanlar da varsa bu onlarin hatasi herhalde, umut sarikaya'nin veya benim veya senin degil. bunun yani sira kingpin bey sizin yaptiginiz ayni televizyon kanalinda izleyebildiginiz icin woody allen ile benny hill'i karsilastirmak gibi birsey olur. [Bu mesaj dominic tarafından 05 Haziran 2005 16:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 O konuda haklısın. Ağzımı bile açamam... edit: baktım da açmışım bile (: [signature][hline]"Mph Rmph !!" [Bu mesaj karpuz tarafından 05 Haziran 2005 16:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Düşüncenize hayranım yalnız o konu açılmadan öncede küfür ediliyordu gerek sansürlü gerek sansürsüz.[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: dominic, 05 Haziran 2005 16:30 tarihinde demiş ki: olay farkindaysan met ust umut'u dover olayi degil zaten. ... eğer olay böyle olursa diye cevabı şimdiden vereyim. umut, metüstü döver.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 met ust 40 yasinda yasini basini almis adam, digeri delikanli tabii dover. said: kingpin, 05 Haziran 2005 16:36 tarihinde demiş ki: Düşüncenize hayranım yalnız o konu açılmadan öncede küfür ediliyordu gerek sansürlü gerek sansürsüz. eh o zaman geri tasiyalim, ya da silinen topicleri acalim nede olsa gizli kapakli zaten kufur ediliyor. [Bu mesaj dominic tarafından 05 Haziran 2005 16:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 espri, komiklik, güldürü anlamında dediğimi sen de biliyorsun :)[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 hitap ettigi yas grubu farkli, agiz kivirmadan bir yandanda bunu kabul etmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 İyi ,güzel, hoşta; ben karşılaştırma yapmadım ki ? karikatür bazlı alan iki tane konu var,ikisindede küfür var.Neden biri garbage'e gidiyor diğeri gitmiyor diye sordum. edit:OHHH EDİTE GEL.. :)[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY [Bu mesaj kingpin tarafından 05 Haziran 2005 16:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ben de acikladim ama gel gelelim sizi kesmedi. [Bu mesaj dominic tarafından 05 Haziran 2005 16:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Dynun, 05 Haziran 2005 12:16 tarihinde demiş ki: kız-erkek ilişkileri diosan Sandık İçi okucaksın bence kesinlikle cok kötü pazar sevisgenleri[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Beni kesti. Zira exterminate edildi postlarım. Olsun, çok supercalifragilisticexpialidocious bir durumdu.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar