MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Eh bi redlight district yapar artık..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Manfred Man-Doo wah | arşiv***
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 belkide medya herşeyi abarttığı gibi bunuda genel ev yada zart zurt gibi abartmış olabilir. yani ne bileyim :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:263/melancholy/depression)|
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 yazık çocuğa rezil olmus ya ...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Penthesilea'yı geri istioruz biiizz!!!
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Horrible, 06 Haziran 2005 17:34 tarihinde demiş ki: yazık çocuğa rezil olmus ya ... ee meşhur olmak kolay mı ? :)[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 cocuk sınavlara cok iyi çalışır bu durumda. annesi geleceğini düşünüyor işte :D[signature][hline]Deli333
Lisze Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Hiç büyütülcek bi olay değil bence saçmalamış tepki gösterenler.
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bencede götürür götürür kime ne,doğal bi ihtiyaç buda..geri kafalılara hayır ![signature][hline]Güçlü ve akıllı olanlar genelde yalnız olanlardır.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bende isterum,bende isterum![signature][hline]# vesmor a.k.a Ripper a.k.a wD karma$ik insanimsi ya$am formu
gizliozne Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Olay şu aslında. Anne, üvey anne ve oğlundan nefret ediyor. Çocuğun dersleri o kadar kötü ki düzelebilecek durumda değil. Yıl sonunda geçemeyince herkese rezik olsun diye bu şekilde bir vaat vermiş. Bunun dışında şunu da belirtmek istiyorum. Ailelerin (özellikle zengin olanların) çoğu üniversiteyi bitirince araba hediye ediyor çocuklarına. Daha makul ya da değil tartışılır ancak 0km bir BMW alındığını düşünürsek, şu kadının vaatinden daha pahalıya geliyor. Pek büyütülecek bir şey yok aslında ortada. Anne biraz gerzekmiş o kadar. :)[signature][hline]Aşk bizim gibilerin neyine? Sevgiyle yetinmek lazım. [Bu mesaj gizliozne tarafından 06 Haziran 2005 18:17 tarihinde değiştirilmiştir]
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ileri derecede "amcalara "marifetini" göster" durumu. ama çocuğun yerinde olmak istemezdim:) işin bütün heyecanı kaçar yaw[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii. Then I wake its kaleidoscopic mind... bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 yuh öh.[signature][hline]"All 3 days of E3 coverage brought over 2 million hits to the website, I wonder why"
helena Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Diablo, 06 Haziran 2005 16:49 tarihinde demiş ki: benim anlamdıgım tamam yaptı böle bşi diyelim ne die duyuruo millete :) cocuk gidemicek şimdi amsterdama utancından ben o kadar emin değilim..erkekler böyle bi fısatı kaçırmaz![signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum"
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Hah yap genellemeni. Eksik kalma.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki
Elandir Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Valla Eger Dogruyasa Eline Böle Bi şans Geçmisse Sakın Kaçaırma!!!!
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: gizliozne, 06 Haziran 2005 18:16 tarihinde demiş ki: Olay şu aslında. Anne, üvey anne ve oğlundan nefret ediyor. Çocuğun dersleri o kadar kötü ki düzelebilecek durumda değil. Yıl sonunda geçemeyince herkese rezik olsun diye bu şekilde bir vaat vermiş. Bunun dışında şunu da belirtmek istiyorum. Ailelerin (özellikle zengin olanların) çoğu üniversiteyi bitirince araba hediye ediyor çocuklarına. Daha makul ya da değil tartışılır ancak 0km bir BMW alındığını düşünürsek, şu kadının vaatinden daha pahalıya geliyor. Pek büyütülecek bir şey yok aslında ortada. Anne biraz gerzekmiş o kadar. :) Böyle mi gerçekten?[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: MartinLGore, 06 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: Eh bi redlight district yapar artık.. bakıyorum amsterdamı, özellikle de redlight districti iyi biliyoruz :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
Albert Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 nihohho cusunuz ya :)[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page
montezaus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bu çocuk eşcinsel olur abi bu işin sonunda[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ] **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com
screamer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 WTF diyesim geldi sayın seyirciler.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light.
che Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bana da böle bi hediye vaad etseler haywn gibn çalışmaya başlarm şimdiden bi daa ki sene için :lol:[signature][hline]yeahja, 16 Ekim 2004 14:50 tarihinde demiş ki: ana mari ana, diksene donumu, ben yapayım sana şıngır mıngır oyunu... bu ne peki? spreewell, 16 Ekim 2004 14:52 tarihinde demiş ki: michael jackson - bağa gel bostana gel.
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Bu çocuğu emrahla karşılaştırmamak lazım yada o kadını..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<<
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 wtf Lol :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Evet biraz ilginc bi durum oldugu dogru fakat YUH OHAA ÇÜŞŞŞ denecek kadar degil bence cunku o yaşlarda ki hormonların salgılanması sonucu düşünceler sürekli sex konulu oluyor. Buda dogal bi ihtiyac halini alıyor bir nevi Hani etrafda konu komsunun kızına sarkıp kotu gozle bakmaktansa bunun ailesinin düşünüp akıl etmeside mantıklı geliyor acıkcası.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
sheref Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: aquila, 06 Haziran 2005 15:55 tarihinde demiş ki: babasi,amcasi,dayisi vs yok muymus bu cocugun? [signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum
Öne çıkan mesajlar