Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beni geneleve yolla anne!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yazık çocuğa rezil olmus ya ...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Penthesilea'yı geri istioruz biiizz!!!
Mesaj tarihi:
said:
Horrible, 06 Haziran 2005 17:34 tarihinde demiş ki:
yazık çocuğa rezil olmus ya ...

ee meşhur olmak kolay mı ? :)[signature][hline]Diez:
Kalgeldi
lvl 1x sin
Mesaj tarihi:
Olay şu aslında. Anne, üvey anne ve oğlundan nefret ediyor. Çocuğun dersleri o kadar kötü ki düzelebilecek durumda değil. Yıl sonunda geçemeyince herkese rezik olsun diye bu şekilde bir vaat vermiş.
Bunun dışında şunu da belirtmek istiyorum. Ailelerin (özellikle zengin olanların) çoğu üniversiteyi bitirince araba hediye ediyor çocuklarına. Daha makul ya da değil tartışılır ancak 0km bir BMW alındığını düşünürsek, şu kadının vaatinden daha pahalıya geliyor. Pek büyütülecek bir şey yok aslında ortada. Anne biraz gerzekmiş o kadar. :)[signature][hline]Aşk bizim gibilerin neyine?
Sevgiyle yetinmek lazım.

[Bu mesaj gizliozne tarafından 06 Haziran 2005 18:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ileri derecede "amcalara "marifetini" göster" durumu. ama çocuğun yerinde olmak istemezdim:) işin bütün heyecanı kaçar yaw[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii.
Then I wake its kaleidoscopic mind...
bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Mesaj tarihi:
said:
Diablo, 06 Haziran 2005 16:49 tarihinde demiş ki:
benim anlamdıgım tamam yaptı böle bşi diyelim ne die duyuruo millete :)
cocuk gidemicek şimdi amsterdama utancından

ben o kadar emin değilim..erkekler böyle bi fısatı kaçırmaz![signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
Hah yap genellemeni. Eksik kalma.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind
Suspect creator is to be judging right

Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki
Mesaj tarihi:
said:
gizliozne, 06 Haziran 2005 18:16 tarihinde demiş ki:
Olay şu aslında. Anne, üvey anne ve oğlundan nefret ediyor. Çocuğun dersleri o kadar kötü ki düzelebilecek durumda değil. Yıl sonunda geçemeyince herkese rezik olsun diye bu şekilde bir vaat vermiş.
Bunun dışında şunu da belirtmek istiyorum. Ailelerin (özellikle zengin olanların) çoğu üniversiteyi bitirince araba hediye ediyor çocuklarına. Daha makul ya da değil tartışılır ancak 0km bir BMW alındığını düşünürsek, şu kadının vaatinden daha pahalıya geliyor. Pek büyütülecek bir şey yok aslında ortada. Anne biraz gerzekmiş o kadar. :)

Böyle mi gerçekten?[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Mesaj tarihi:
said:
MartinLGore, 06 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
Eh bi redlight district yapar artık..
bakıyorum amsterdamı, özellikle de redlight districti iyi biliyoruz :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
Mesaj tarihi:
bana da böle bi hediye vaad etseler haywn gibn çalışmaya başlarm şimdiden bi daa ki sene için :lol:[signature][hline]yeahja, 16 Ekim 2004 14:50 tarihinde demiş ki:
ana mari ana, diksene donumu, ben yapayım sana şıngır mıngır oyunu... bu ne peki?

spreewell, 16 Ekim 2004 14:52 tarihinde demiş ki:
michael jackson - bağa gel bostana gel.
Mesaj tarihi:
Bu çocuğu emrahla karşılaştırmamak lazım yada o kadını..[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
|| Yoneso hosting hizmetleri ||

>>>X+ Projéct web design<<<
Mesaj tarihi:
Evet biraz ilginc bi durum oldugu dogru fakat YUH OHAA ÇÜŞŞŞ denecek kadar degil bence cunku o yaşlarda ki hormonların salgılanması sonucu düşünceler sürekli sex konulu oluyor. Buda dogal bi ihtiyac halini alıyor bir nevi

Hani etrafda konu komsunun kızına sarkıp kotu gozle bakmaktansa bunun ailesinin düşünüp akıl etmeside mantıklı geliyor acıkcası.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
said:
aquila, 06 Haziran 2005 15:55 tarihinde demiş ki:
babasi,amcasi,dayisi vs yok muymus bu cocugun?
[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005
*Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum
  • Yeni Oluştur...