Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardim Pls

RealHunter

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar ... ya ben paticikde emulator siteleri fln arasinda bi site vardida ona girdim ... orda autopatcher gumpeditor fln gibi dosyalar var ... iste ben oyle onlarla ugrasiyodum zaten oynadigim uo serverinda sabah lag oldugundan dolayı geyigine bakıyodum ...

Sora bi uo shard gordum adres doslasirken indirdim oyuna girdim bi baktim ... vendorlar var ... sus esyalari flnda varda binalar fln yok ... bu sorunu nasil duzeltebilirim ? Eger uo yu yeniden silip yuklemem gerekiyosa cd arkadasimda ...

Degistirdim dosyalar hatirladigim kadar fonts.mul patchdata.mul ve verdata.mul du heralde .. eger bu dosyalarin tekrar uo yukler yuklemezki orjinalleriyle degistirilmesi gerekiyosa birileri bana bu topic altindan gonderebilir mi ?

Yardim ederseniz cok sevinirim ..
Sosyal ağlarda paylaş

kalvyende numlock vs olan yerin sol ust çaprazında olması lazı Print Screen Diye bir tuş olması lazım ona bas sonra painte geç ctrl+V ye bas aynı anda onu farklı kaydet de sonra http://www.imageshack.us burdan onu upload ediyorsun orda aşagıda sana bi link vercen onu kopyala diyorsun buraya geliyorsun [''img''][/img] '' ler yokbole koycan ve mesajımı gonder
dicen[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi
RequemUO / Admin Armi
SOAD RLzz...

[Bu mesaj _Armi_ tarafından 06 Haziran 2005 22:47 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj _Armi_ tarafından 06 Haziran 2005 22:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RealHunter, 06 Haziran 2005 22:42 tarihinde demiş ki:
Ya sen her ne kadar onlarla alakasi yok diyosun ama ... genede sendeki verdata.mul patchdata.mul ve fonts.mul u gonderebilirmisin burdan genede bi sansimi deneyim ?

madem oyle diyorsun dugun bi serverınkini indir onun verdatasının adını verdata.mul yap gibi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...