BladeSinger Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 günlerdir binbir emekle yüzlerce programla adam etmeye çalıştığım,saatlerce bütün parçalarını tek tek söküp hard disk in iç organlarını çıkarmaya kadar giden operasyonlarım hiç bir şekilde kar etmedi.. sabah tekrar şansımı denemek üzerine bastığımda tuşuna gene çalışmıyarak bende bir kaç sinir telinin kopmasına yol açtı sonrası malum bir tane yumruk salladım kasaya ve bum herşey çalışmaya başladı Nedir yani olay bilgisayarımızı sevmeyelim onu dövelim bilgisayarını dövmeyen dizini döver mantığında bir işmidir bu?[hline]Make The Sadness Go Away.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Mazosist aletler bu bilgisayarlar. Karsimiza abidik gubidik hatalar cikartip "noolur bana tekme at", "camdan asagi at" diyor. bilgisayar = Sabirsayar[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 bizim çok eskiden televizyonumuzda öyleydi vurunca düzelirdi babam bi gün yine vurdu tvye bi daha çalışmadı garibim :) aynı durum başına gelebilir bence fazla vurma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 bilgisayarlarımızı sevelim[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 kımı zman oyle oluyor[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: Popeye, 18 June 2003 18:19 tarihinde demiş ki: bizim çok eskiden televizyonumuzda öyleydi vurunca düzelirdi babam bi gün yine vurdu tvye bi daha çalışmadı garibim :) aynı durum başına gelebilir bence fazla vurma :)[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Benim PC'nin HDD Jumper Hatası Veriyordu Tekmeledim PC'yi Yan Devrildi Ve Çalışmaya Başladı[hline]FRP-Tr.NeT OwneR Email: [email protected] | ICQ: 65336558 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 başlıık süper yalnız :)[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Benim kasa masanın üstünden düsmüştü ve inanılmaz bir şekilde CD-Rom'umu algıladı:)(ama kendini algılayamadı:))[hline] Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir. Avril Lavigne emer... Mirluin'de arada sırada yönetebilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 bi ara benim monitör üstten bi tane geçirmezsen çalışmıodu[hline][Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Anti-Chemical pack removed. - Sphere knowledge removed. - More being online time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 bi de bazen şey vardır playstation da oynarsın yenilirsin gidip kolu yere atıp üstünde fln basarsın bu da öle bişi sadistmisinz abi :)[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 bizim donanim dersi hocası "bazen şiddetli bir darbenin çözemiyeceği sorun yoktur biz buna donanımcı darbesi deriz" derdi[hline]Justin (09:56 PM) : olm nickin ne die okunuo baal diyemem ben öle kro gibin Behran (02:34 PM) : bu arada baal nası okunuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Hahuahu sizin hoca direk mazosist aksamları bilgisayarını duvara baglıyıp kırbaclıyodur kim bilir .[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ehe yok o kadar deilde lab da falan makina vermemesi gereken herhangi bi şeyle alakası olmayan bi sorun çıkardığında küt vururdu kasaya :)[hline]Justin (09:56 PM) : olm nickin ne die okunuo baal diyemem ben öle kro gibin Behran (02:34 PM) : bu arada baal nası okunuyo Sam : baal de beal de fark etmez nası okursan oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ilk bilgisayarımda harddisk yoktu. 5.25 lik disketleri kullanmak zorunda kalırdık. bazen çalışmaz bende çalışsın diye onu büyük bir hızla duvara fırlatırdım.[hline]So need your love, so fuck you all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 bilgisayara tekme atmak yerine icini acip dogru yre dogru sekilde parmaginizla bir ittirme yaparsaniz da calisir :)[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Benımde eskıden fan fecı oterdı, bılgısayarın ıcını acıp temızlemıstım.Fayda etmemıstı.Sınırlenıp bır vurmustum o gunden berı sesı,solugu cıkmaz :=)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BladeSinger Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 burda dialcıları ezen tavırlarını kınarım ve bir gün bilgisayarının bir zamanlar fakir ama genede dial la seni nete sokan bir bilgisayar wardı işte o şimdi senin kafana düşücek narasıyla... işte bi şeyler olsun yaşasın dial yaşasın tt net :P[hline]Make The Sadness Go Away.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Türk usuü tamir çoğu zaman çalişir.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Hey gidi vaktiyle commodore 64 ü tamirciye götürmüştük içine bi parça kaat sıkıştırmıştı. Sinir olmuştum.[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 bi arkadaşım bilgisayara botla vurup kasayı yamultmuşdu ve cd sürücüsünü öle bi tekmelediki cd yi açınca ileri gelen ksım löp diye halıya düşüo:)[hline]Ahw elimi yakdım.[b][u][i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 evet vurmak lehim ve kablo içi kopmalara etkili[hline]Ahw elimi yakdım.[b][u][i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 evet doğru sölüyon mesela bizim cafede cd room a bi kere vurmayınca açılmıyo :) hatta biri var seninle dalga bile geçiyo tam cd yi koycan hemen kapanıyo :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 bilgisayarı bilmemde bizim 37 ekran tv. vurmdığın zaman düzelmiyor =) bu arada hoşgeldin blade tekrarda =)[hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEMINIhacked Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: baaluo, 18 June 2003 20:11 tarihinde demiş ki: bizim donanim dersi hocası "bazen şiddetli bir darbenin çözemiyeceği sorun yoktur biz buna donanımcı darbesi deriz" derdi[hline]Justin (09:56 PM) : olm nickin ne die okunuo baal diyemem ben öle kro gibin Behran (02:34 PM) : bu arada baal nası okunuyo "DONANIMCI DARBESİ" Gülmekten karnıma ağrılar girdi valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar