GM_galadniel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Beyler bugun teot ile uğrasırken bir şeye dikkat ettim (bu olay bir bal ürünüdür) yanlıslıkla ilk önce teot 'u çalıştırdım sonra client'i açmayı denedim client ztn acık mesajını verdi anlıyacagınız teot sanırım kendini uo'ya client olarak gösteriyor yardımcı olabilidysem ne mutlu bana :)[signature][hline]Myth Online Oyun Sunucusu En Yeni Ultima Online.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promecium Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ahh bende kız konusnda bal olsam.Ahh ahh[signature][hline]Ekşın Time Forever Uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pyro5 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Teot illegal dupe programı sayılıyor( daha neler neler var ama salla) tabi Konyalıların dağıttığı serverlarda ne yazıkki benden kaynaklanıyor yanlışlıkla dağıttım millet az sövmedi ownerlarla arklar konuşuo biz banlandıktan sonra Konyalıyım dersen sövmeye başlayıp banlıyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: GM_galadniel, 31 Mayıs 2005 13:03 tarihinde demiş ki: Beyler bugun teot ile uğrasırken bir şeye dikkat ettim (bu olay bir bal ürünüdür) yanlıslıkla ilk önce teot 'u çalıştırdım sonra client'i açmayı denedim client ztn acık mesajını verdi anlıyacagınız teot sanırım kendini uo'ya client olarak gösteriyor yardımcı olabilidysem ne mutlu bana :) teot kendini clientın içine attach ediyor. uo'ya client olarak göstermek de nesi. teot+client açıkken clientı kaparsan teot kapanmaz, exeler birbirine bağlı olduğu için client hala açıkmış gibi kalır öyle. 2. clientı açmaya çalışınca da zaten açık hatası alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar