Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaw bu Böcekler

Sorj

Öne çıkan mesajlar

ya Fistan ile çik to çik kapıştığımız gece 3 4 civarı yattıydım pencereyide açık bıraktım icerisi hava alsın diye Nası böcekse soktu gebertti beni yaw sokt soktu kaşıntıdan uyuyamadım sonra 7 da uyandım arkama bi baktım 3 tane gocaman şişik :D neyse benim anlamadığım neden bu kaşıntılar sabah değilde yatmaya doğru kaşınmaya başlıyo? nedir bu ya allahım ben nası uyiyacam :( kafayı yiyecem yardım pls yoğurt sürsem fln geçermi? :-P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Sosyal ağlarda paylaş

hmm hacı sakata gelme ne soktu acaba ha?Belki yatağında bir koloni vardır her yattığında ard arda sokuyorlardır belki.Haa eğer yanma gibiyse yakarcadır burda da çok o şerefsizlerden[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam
a.k.a Lykastos
Sosyal ağlarda paylaş

acil sifalar dilıors ya kucukken bana bı ılac vermslerdı sınekler ıcın pembe bısıdı manyak geçırıodu kasıntıyı fln ama adını hatrlayamıorm[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 05 Haziran 2005 23:43 tarihinde demiş ki:
sadece suyla yıka.
geçer.

denedim abi bumbuz suyu Tuttum ayaklarıma tınlamadı birazcık etki gösterdi ondan sonra sürtünmeye devam eauhe Top oluom bilerek ufalıom böle yatakta sürtünmicem sürtünmicem diom kendi kendime bi ara daldım uykuya 15 dakka sonra yine bi baktım Kabus devam ediyor :([signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Sosyal ağlarda paylaş

Amonyak
yoksa bi tasa işe sırtına sür. ama yıkama
sırıtma cittiyim
ben yapmadım yapmam, kaşınrım sabaha kadar
ama kaşınmak istemiyosan ya amonyak bul ya işe işte :lol:[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005
*Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Ya benim bi alerjim bi nefretim var su boceklere karsı tabe sadece buyuk olanlara. Uyuz oluyorum rahatsız oluyoru mgordugum zaman gecenlerde odama dalmıstı bıtanesı
Büyük uçan bi hamam böcegi (baya buyuk)
Öldürene kadar canım cıktı, sinir bozucu[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
[b]sheref, 06 Haziran 2005 00:08 tarihinde demiş ki

gözünü korkutmak isteme ama bazı sinekler larvalarını diğer canlıların derilerine bırakır en iyisi bir doktora(en azından sağlık ocağına)gitmen.öyle çişle filan düzelmez bu olaylar.......
millet uzaya gidiyor biz hala koca karı ilaçlarıyla tedavi peşindiyiz.......kardeşim çiş yararlı bişey olsaydı vücuttan atılırmıydı.........
Sosyal ağlarda paylaş

said:
scarab, 06 Haziran 2005 14:12 tarihinde demiş ki:
said:
sheref, 06 Haziran 2005 00:08 tarihinde demiş ki

gözünü korkutmak isteme ama bazı sinekler larvalarını diğer canlıların derilerine bırakır en iyisi bir doktora(en azından sağlık ocağına)gitmen.öyle çişle filan düzelmez bu olaylar.......
millet uzaya gidiyor biz hala koca karı ilaçlarıyla tedavi peşindiyiz.......kardeşim çiş yararlı bişey olsaydı vücuttan atılırmıydı.........

niye babamlar futbolda yaralandıklarında yaralarına sidik sürerlermiş?[signature][hline][b]K
aptan Fistan ve Tayfaları
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...