Sorj Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ya Fistan ile çik to çik kapıştığımız gece 3 4 civarı yattıydım pencereyide açık bıraktım icerisi hava alsın diye Nası böcekse soktu gebertti beni yaw sokt soktu kaşıntıdan uyuyamadım sonra 7 da uyandım arkama bi baktım 3 tane gocaman şişik :D neyse benim anlamadığım neden bu kaşıntılar sabah değilde yatmaya doğru kaşınmaya başlıyo? nedir bu ya allahım ben nası uyiyacam :( kafayı yiyecem yardım pls yoğurt sürsem fln geçermi? :-P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 hmm hacı sakata gelme ne soktu acaba ha?Belki yatağında bir koloni vardır her yattığında ard arda sokuyorlardır belki.Haa eğer yanma gibiyse yakarcadır burda da çok o şerefsizlerden[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam a.k.a Lykastos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Cama sineklik tak[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 amerikan ordusunun o böcekler, herkeze küçük bi çip takıyolar, kimlik gibi anlicanız. 2007'de dünyadaki herkezde bi tane olcak...asdasd[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Abi bilmiom Paso kaşıom kaşıyorum böle öküz gibi sert uyuşuyo 2 3 sn sonra yine başlıo delirdim dün yatağa sürtüne sürtüne bi hal oldum ;-P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Sinek lambası falan al veya odanın camını kapsını kapa ilaç sık sonra ( 20 dk sonra falan) havalandır ve kapı pencere kapılı şekilde uyu tabi o sıcakta nasıl uyursun bilemem.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Yok laa burası serin :D gece MAşşalah Sibiryada yaşarmışın gibi :D off beyler başladım kaşınmaya euhae[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 sadece suyla yıka. geçer.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 kolonya.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 acil sifalar dilıors ya kucukken bana bı ılac vermslerdı sınekler ıcın pembe bısıdı manyak geçırıodu kasıntıyı fln ama adını hatrlayamıorm[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 tamam ya masturbe böcekler sürtün yatağa geçer ;)[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam a.k.a Lykastos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Fistan, 05 Haziran 2005 23:43 tarihinde demiş ki: sadece suyla yıka. geçer. denedim abi bumbuz suyu Tuttum ayaklarıma tınlamadı birazcık etki gösterdi ondan sonra sürtünmeye devam eauhe Top oluom bilerek ufalıom böle yatakta sürtünmicem sürtünmicem diom kendi kendime bi ara daldım uykuya 15 dakka sonra yine bi baktım Kabus devam ediyor :([signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 hörrıbıldır[signature][hline]ex-Infernal_Reborn When we can no longer cry and reality is torn, then it's easy to forget the responsibility lies on us all. In Flames - Colony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Beyler böyle ciddi konular tartışılırken(bakın forum güvenliği için) böle böcekli möcekli konuların açılmasını yersiz buluyorum :p[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Amonyak yoksa bi tasa işe sırtına sür. ama yıkama sırıtma cittiyim ben yapmadım yapmam, kaşınrım sabaha kadar ama kaşınmak istemiyosan ya amonyak bul ya işe işte :lol:[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Ya benim bi alerjim bi nefretim var su boceklere karsı tabe sadece buyuk olanlara. Uyuz oluyorum rahatsız oluyoru mgordugum zaman gecenlerde odama dalmıstı bıtanesı Büyük uçan bi hamam böcegi (baya buyuk) Öldürene kadar canım cıktı, sinir bozucu[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=46076 :-)[signature][hline]ex-Infernal_Reborn When we can no longer cry and reality is torn, then it's easy to forget the responsibility lies on us all. In Flames - Colony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bir daha fistanla çik to çik kapısma .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: [b]sheref, 06 Haziran 2005 00:08 tarihinde demiş ki yoksa bi tasa işe sırtına sür. ama yıkama gözünü korkutmak isteme ama bazı sinekler larvalarını diğer canlıların derilerine bırakır en iyisi bir doktora(en azından sağlık ocağına)gitmen.öyle çişle filan düzelmez bu olaylar....... millet uzaya gidiyor biz hala koca karı ilaçlarıyla tedavi peşindiyiz.......kardeşim çiş yararlı bişey olsaydı vücuttan atılırmıydı......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bodrum'da ayni dedigin gibi bir$ey olmu$tu bana doktor kadin orumcek isirigi demi$ti krem vermi$ti bir tane onu surunce gecmi$ti :D[signature][hline]# vesmor a.k.a Ripper a.k.a wD karma$ik insanimsi ya$am formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: scarab, 06 Haziran 2005 14:12 tarihinde demiş ki: said: sheref, 06 Haziran 2005 00:08 tarihinde demiş ki yoksa bi tasa işe sırtına sür. ama yıkama gözünü korkutmak isteme ama bazı sinekler larvalarını diğer canlıların derilerine bırakır en iyisi bir doktora(en azından sağlık ocağına)gitmen.öyle çişle filan düzelmez bu olaylar....... millet uzaya gidiyor biz hala koca karı ilaçlarıyla tedavi peşindiyiz.......kardeşim çiş yararlı bişey olsaydı vücuttan atılırmıydı......... niye babamlar futbolda yaralandıklarında yaralarına sidik sürerlermiş?[signature][hline][b]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bi daha sokmalarını istemiyosan odanın bi köşesinde tezek yak , her türlü haşarata karşı birebir :D[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: kingpin, 06 Haziran 2005 00:07 tarihinde demiş ki: Beyler böyle ciddi konular tartışılırken(bakın forum güvenliği için) böle böcekli möcekli konuların açılmasını yersiz buluyorum :p yerdeyim:D[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 keçi tüyünden yapılmış şeylerin üstünden geeçiyormuş baız böcekler[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araba200 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bak eger kaşintiyi gcirmek istiyosan cok klay . şimdi gidecen tuvalete alacan el sabununu bole parmagini ıslatacan cok az sonra el sabununa surecen onu yani tam kopurmuyecek ama katıda kalmicak krem gibi bi kıvam aldiginda kaşinan yere surecen ve 2 dk içinde kaşinti yok olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar