Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2lem

dunno

Öne çıkan mesajlar

sorunlu bi insan oldum. takılıp kaldim hic tipim olmayan birinde. bos insanda, bana onem vermeyen varlıgım ve yoklugumun umrunda olmayan bi insana bagladım kendimi. onu buyuttum gozumde ve buraya onu yazarken daha da buyutuyorum aslında. beni hic dusunmien birini ben her fırsatta hatırlıyorum. onurlu olmak lazım yuz vermemek lazım cart curt haberi umru olmuyo daha da batıyo. konussam yuzsuzluk konusmasasm icim gidiyo. yeni birilerine bakamiyorum onun yuzunden kabuslastı gersey. o fasikuller de acilmio zaten=s takıldım kaldım napiym ben
git konus dok icini desen de onu da yapamıyorum.. zaman gecmis aradan.. smdi cat cat konussam aklın smdi mi geldi basına olucak... gurur yapiyorum bi yandan iste.... listemden atip fotosunu aciyorum istemsizce... ayh daraldim
Sosyal ağlarda paylaş

genciz guzeliz de ama kosmio pek kimse.. kosanlar da bizi cekmiyo nedense=s atalarin sozu devreye giriyo yine kacanin pesinden hipnozlanmis gidiyoruz...igrenc tiksinc biri mi? hareketleri ole ama karekterli baya... hayal kırıklıı da yasattı bi ara... intikam mi istiyo bunyem acep... hmmpf.. rezil durum ya
Sosyal ağlarda paylaş

listemden atip fotosunu aciyorum istemsizce.
demisim... bugun yine ayni... yeni insanlarla da tanıstım evet.. ama o ayrı bi yer kazandı malesef... sole biseyin garantisini verebilirm artik size ne kadar sallanmadıgınızı hissederseniz o kadar ustune dusuosunuz onun... birinden hoslanıyosan asık etmek istiyosan kendine yapicain is sole olmalı: super iyi davranıp senin icin cok onemliymis tribine girip birden tak diye tum iliskini kesiceksin... bu kisi once nooldugunu merak ettigi icin ilgilenmeye baslicak seninle... yuz vermemeye devam ediceksin ama... zaman gectikce o kisinin merakı ilgisi de artıcak... sonunda buyicek gozunde... takıntımsı biseye donusucek....
bana yaptılar emin olamadım... ben yaptım aynısını ispatlandı... normalde yuzume bakmicak insan suanda her hafta arıyo, msj falan atıyo, ben? ben beni küt diye bırakan adamın yazılarını okuyorum cektigi fotolara bakıyorum vs....
pis davranırsan degerin artiyo baskalarının gozunde... guzel bi analiz diil ama dogruluguna inandım.
Sosyal ağlarda paylaş

oleyyy tek değilim bu konuda :p

yok aslında benim durumum bundan daha beter.

ben kızı seviyorum kız da benden hoslanıyor yani en azından senin gibi değil :p

ama ben yinede konusamıyoruz kız 100 lerce kez benim le yalnız kalmaya çalıştı ki ben konusayım ama yok gözlerine bakamıyorum kızın okadar güzel.

işin komiği de ayrılık saati yaklasıyor ben hala konusmus değilim.

sanırım bu yetişitirilme yada kendini yetiştirme ile ilgisi olan şeyler bazen onu fazla düşündüğümde program yazmaya veriyorum kendimi yada kitap denemeleri yazıyorum. en kötü ihtimalle kendime gelemessem içiyorum ki 3 kez basıma geldi sarhos olunca rahatladım.

SEVİYORUM ama Anlatamıyorum.[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği
Uye No : 00000000001

Chaos Tasarım
Sosyal ağlarda paylaş

biraz kendine güven, biraz otorite, biraz kişiliği ortaya koymak ve bunlardan güzel bir karışım yapmak lazım ama işler karışık
güzin abla: nasıl aşık ederim hattı: MSN: [email protected]
3 seansta kesin çözüm :lol:
[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005
*Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 06 Haziran 2005 01:18 tarihinde demiş ki:
aşk değildir o, "birşeyi elde edemeyince ona tutku duymak" olayıdır.

katılıyorum ve ekliyorum nacizhane fikrimi..
elde edememenin ezikliğinden kaynaklanan ego.[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005
*Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...