Zagg Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Avrupa ve ABD'de uygulanan sistem 2006 yılı başında Türkiye'yede de uygulanacak. Sigara paketlerinin yarısını kapsayacak şekilde uyarı yazısı yazılacak. 2006 başından itibaren piyasa sürülecek sigara paketleri ve grup ambalajlarının üzerinde, ‘Sigara/tütün içmek öldürür’ ve ‘Sigara/tütün içmek size ve çevrenizdekilere ciddi zararlar verir’ gibi genel uyarıların her birinin paketin yaklaşık yarısını kaplayacak büyüklükte yazılması zorunlu olacak. KURUL KARARI... Tütün, Tütün Mamülleri ve Alkollü İçkiler Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (TAPDK), Resmi Gazete’de yayımlanan kurul kararına göre, 1 Ocak 2006 tarihinden itibaren piyasaya sürülecek tütün mamüllerinin, ek şeffaf ambalajları hariç olmak üzere birim paketleri üzerinde, tanımlama ve izlenebilirliği sağlamak amacıyla, üretim yeri ile asgari ay ve yıl olarak üretim zamanını belirleyecek kodlama veya benzeri bir işaretleme yapılacak. Ayrıca yine aynı tarihten itibaren piyasa sürülecek tütün mamülü paket ve grupman ambalajları üzerinde, ‘Sigara/Tütün içmek öldürür’ ve ‘Sigara/Tütün içmek size ve çevrenizdekilere ciddi zararlar verir’ gibi genel uyarıların her biri yüzde 47.5 ile yüzde 52.5 oranlarında arasında görünecek. Ek uyarıların her biri ise yüzde 5 ile yüzde 9 oranları arasında yer alacak. YILLIK BİLDİRİM... Üretici firmalar, marka ve çeşit bazında tütün mamülleri üretiminde kullanılan tüm girdileri ve miktarları gösterir bir listeyi yıllık olarak TAPDK’ya bildirecek. İlk bildirim 31 Aralık’a kadar verilecek. HOŞ İÇİM YASAK... Önümüzdeki yıl başından itibaren piyasa sürülecek tütün mamüllerinin ambalajları üzerinde, belirli bir tütün mamülünün diğerlerine göre daha az zararlı olduğunu ima eden hafif, yumuşak, düşük katranlı, hoş içimli gibi ibareler ile bunların yabancı dillerdeki karşılıkları ve diğer metin, isim, ticari marka, mecaz veya işaretler kullanılamayacak. Firmalar, tütün mamülünün üretiminde kullanılan ürünlerin dış ambalajları hariç olmak üzere sigara kağıdı, uç kağıdı, filtre, yapıştırıcı gibi sarf malzemeleri ve tüm katkıları ayrıntılı olarak listeleyecek. [signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< [Bu mesaj Zagg tarafından 05 Haziran 2005 23:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 beyler tmm yararlı bi olay.. ama acma vaktinizi dogru bulmuyorum cok ciddi konular tartışılırken (belkdie forumun gelecegini etkileyecek) bu tip topicler acmanızı yersi z buluorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bizde ayakta tutarız raistcim ekonomik dengeler...madem o kadar zararlı öldürüyor neden ondan daha zararlı eroin vb. satımı yasakken sigara durdurul(a)mıyor?[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam a.k.a Lykastos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 yurtdısındaki sigara oldurur yazısını gorduumde sok olmustum cok buyuk dıe yine haberlerde gormustum bı adam mahkemeye vermişti bizim yazımız daha kücük die onun sonucu sanırım?[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Fransada öyleydi bizzat görmüşidim.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 fransanın eski sömürgesi cezayirde de öyle bende görmüştüm ehe =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Fiyatlarda fırlarsa, virginiayla ocb'ye talim.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Revenge, 05 Haziran 2005 23:59 tarihinde demiş ki: Fransada öyleydi bizzat görmüşidim. ispanya ve yunanistan da benden :lol ayrıca biliyorum sigaranın zararlı olduğunu pakette yazması bişi değiştirmicek ki herkes biliyo :lol:[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Raistin, 05 Haziran 2005 23:51 tarihinde demiş ki: beyler tmm yararlı bi olay.. ama acma vaktinizi dogru bulmuyorum cok ciddi konular tartışılırken (belkdie forumun gelecegini etkileyecek) bu tip topicler acmanızı yersi z buluorum hoca nediyorsun ya ? tamam kapatalım forumu ..[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Raistin, 05 Haziran 2005 23:51 tarihinde demiş ki: beyler tmm yararlı bi olay.. ama acma vaktinizi dogru bulmuyorum cok ciddi konular tartışılırken (belkdie forumun gelecegini etkileyecek) bu tip topicler acmanızı yersi z buluorum senin uykun yokmu?[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Raistin, 05 Haziran 2005 23:51 tarihinde demiş ki: beyler tmm yararlı bi olay.. ama acma vaktinizi dogru bulmuyorum cok ciddi konular tartışılırken (belkdie forumun gelecegini etkileyecek) bu tip topicler acmanızı yersi z buluorum wöööheeeyyyyyy!!![signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Sigara öldürür yazısını kafaya kazımadıktan sonra pakete kazısan ne olacak.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Sigara güzeldir insani rahatlatir bazen en yakın dostu olur bazende en sevdigi sırdaşi dudaklarini okuyan tek varliktir seni anlayan... ama seni kullanir kullanir kullanir sonra ihanet eder ve öldürür.Sonra oglunun yada kızının ruhuna iner ve onlara aynısını yapar .. Gerce ben hala içiyorum oda ayri konu napalim hayat..[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Raistin, 05 Haziran 2005 23:51 tarihinde demiş ki: beyler tmm yararlı bi olay.. ama acma vaktinizi dogru bulmuyorum cok ciddi konular tartışılırken (belkdie forumun gelecegini etkileyecek) bu tip topicler acmanızı yersi z buluorum raistin? ağır abi gördüm seni? ekekeke [edit:fake bu adam,l nerde =)][signature][hline]^Dallas Mavericks^ [Bu mesaj shapshal tarafından 06 Haziran 2005 00:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Raistin, 05 Haziran 2005 23:51 tarihinde demiş ki: beyler tmm yararlı bi olay.. ama acma vaktinizi dogru bulmuyorum cok ciddi konular tartışılırken (belkdie forumun gelecegini etkileyecek) bu tip topicler acmanızı yersi z buluorum :lol: :lol: :lol: istersen susalım ?[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 haydaaaaa kusura bakmayında adamlar s.çtı koleksiyonumun içine yaa. camel soft pakedi biriktircektim baya büyükçe bi sayıda, şu anda 100 tane filan camel soft kağıdı var :) en iyisi karton stoklamaya başlayım ben :P[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Camel koleksiyonumu ???? :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Raistin, 05 Haziran 2005 23:51 tarihinde demiş ki: beyler tmm yararlı bi olay.. ama acma vaktinizi dogru bulmuyorum cok ciddi konular tartışılırken (belkdie forumun gelecegini etkileyecek) bu tip topicler acmanızı yersi z buluorum abarttın be güzelim[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Raistin dünya hala dönüyor ve o dikkat etmediğimiz trafik ışıkları bile renklerini değiştiriyorlar, bahar geldii, pati açıldı, albeni yiyebilmek için b1r bahanem var bla blaa blaa..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 eet :) direk camel fan ıyım, dünya üzerinde içilebilcek en güzel sigaradır bence :)[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Raistin, 05 Haziran 2005 23:51 tarihinde demiş ki: beyler tmm yararlı bi olay.. ama acma vaktinizi dogru bulmuyorum cok ciddi konular tartışılırken (belkdie forumun gelecegini etkileyecek) bu tip topicler acmanızı yersi z buluorum şaka yaptım de lütfen..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Aynı mesajı bu kadar çok quote yapmışıski abari.[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Raistin, 05 Haziran 2005 23:51 tarihinde demiş ki: beyler tmm yararlı bi olay.. ama acma vaktinizi dogru bulmuyorum cok ciddi konular tartışılırken (belkdie forumun gelecegini etkileyecek) bu tip topicler acmanızı yersi z buluorum Tmm artık topoic açmıoruz,raistin abi izin vermedi.Lütfeeen affet bende yazı yazmıs bulundum ama...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Penthesilea'yı geri istioruz biiizz!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 oh oh daha iyi olmuş.[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:263/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 diğer yarısınıda sağlığa zararlıdır kaplasın bari[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar