Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Casus Telefon.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İşte Hürriyet'te bugün okuduğum bir yazı. Muhtemelen kıskanç bir adamın karısını dinlemek için geliştirdiği bir icraat ama hakkaten çakalca.
Öncelikle kimi telefonlara eklenen yazılım sayesinde belli bir numaradan arandığında , arandığını hiç göstermeden telefon kendi kendine açılıyor ve gizli bir şekilde konuşma devam ediyor böylece aradığınız kişinin ruhu bile duymadan onu istediğiniz şekilde dinliyorsunuz. Bu yazılımın bedeli ise 2000$dan başlıyor.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Mesaj tarihi:
2000$'a kıyıp bu programı yükleticek adamın kontörle derdi olacağını sanmıyorum. Ama Rapçi Fuat gibi adamlar var tabi :)[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Mesaj tarihi:
said:
geffen, 05 Haziran 2005 17:34 tarihinde demiş ki:
2000$'a kıyıp bu programı yükleticek adamın kontörle derdi olacağını sanmıyorum. Ama Rapçi Fuat gibi adamlar var tabi :)

Korsan var be Ster.
Gidip de 2000$ dolar vermeyeceğiz herhalde.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp
"Biz insan yakıyoruz."
Mesaj tarihi:
Diyelimki Tayyip babamıza bir çekik gözlü bunu Tayyip'in yurt dışı gezilerinden birinde hediye etti.. Aboo devlet elden gider valla.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Mesaj tarihi:
iyi hoş ta bu olay şu an piyasada bulunan telefonlarla zor bişe. yani yazılımla biticeğini sanmıyorum. donanımda değişmesi lazım. mesela symbian (işletim sisemi) lı telefonlarda bile aynı anda 2 telefon görüşmesi yapılamaz. en fazla konusmaları kaydedip sonra wav yada amr falan olarak diger tarafa yolluyabilir. hem bide hadi tel olayınıda hallettik. operator izin vermedikten sonra böyle bişey yapılamazki.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm!
[/b]
nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki:
..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen...
Mesaj tarihi:
puahah valla gider :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Mesaj tarihi:
//cermy
900 ve 1800MHz GSM sistemlerine uyumlu olan bu telefonlar, özellikle 1800 MHz sistem kullanan Avea hatlarında sorunsuz olarak çalışıyor. Diğer GSM operatorlerinde ise her zaman başarılı olamıyor.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Mesaj tarihi:
said:
fastreload, 05 Haziran 2005 18:56 tarihinde demiş ki:
2000$ bi programa vercek param olsa, şüphelenirsem ayrılırım lan nolcak

Sevgisiz duygusuz adam :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Mesaj tarihi:
said:
geffen, 05 Haziran 2005 18:59 tarihinde demiş ki:
//cermy
900 ve 1800MHz GSM sistemlerine uyumlu olan bu telefonlar, özellikle 1800 MHz sistem kullanan Avea hatlarında sorunsuz olarak çalışıyor. Diğer GSM operatorlerinde ise her zaman başarılı olamıyor.

aynı anda 2 telefon görüşmesi?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm!
[/b]
Mesaj tarihi:
// cermy
işte sana aynı anda iki telefon görüşmesi? diye şaşkınlıkla sordurabildiği için fiyatı 2000$ ve o yüzden haber.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Mesaj tarihi:
lan oda fazla. konuşanlara 100er dolar verdinmi zaten herşeyi anlatırlar. 200$ a yırtarsın. 10 da 1i :D[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm!
[/b]
Mesaj tarihi:
Ya onu alıcak adamın paranoyak olması lasım.Ztn sevdiği kişiye o kdr az güveniosa ayrılsın ya...

edik : ama süper alet tabii :) [signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Penthesilea'yı geri istioruz biiizz!!!
  • Yeni Oluştur...