Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Casus Telefon.

geffen

Öne çıkan mesajlar

İşte Hürriyet'te bugün okuduğum bir yazı. Muhtemelen kıskanç bir adamın karısını dinlemek için geliştirdiği bir icraat ama hakkaten çakalca.
Öncelikle kimi telefonlara eklenen yazılım sayesinde belli bir numaradan arandığında , arandığını hiç göstermeden telefon kendi kendine açılıyor ve gizli bir şekilde konuşma devam ediyor böylece aradığınız kişinin ruhu bile duymadan onu istediğiniz şekilde dinliyorsunuz. Bu yazılımın bedeli ise 2000$dan başlıyor.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
geffen, 05 Haziran 2005 17:34 tarihinde demiş ki:
2000$'a kıyıp bu programı yükleticek adamın kontörle derdi olacağını sanmıyorum. Ama Rapçi Fuat gibi adamlar var tabi :)

Korsan var be Ster.
Gidip de 2000$ dolar vermeyeceğiz herhalde.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp
"Biz insan yakıyoruz."
Sosyal ağlarda paylaş

iyi hoş ta bu olay şu an piyasada bulunan telefonlarla zor bişe. yani yazılımla biticeğini sanmıyorum. donanımda değişmesi lazım. mesela symbian (işletim sisemi) lı telefonlarda bile aynı anda 2 telefon görüşmesi yapılamaz. en fazla konusmaları kaydedip sonra wav yada amr falan olarak diger tarafa yolluyabilir. hem bide hadi tel olayınıda hallettik. operator izin vermedikten sonra böyle bişey yapılamazki.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm!
[/b]
nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki:
..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen...
Sosyal ağlarda paylaş

//cermy
900 ve 1800MHz GSM sistemlerine uyumlu olan bu telefonlar, özellikle 1800 MHz sistem kullanan Avea hatlarında sorunsuz olarak çalışıyor. Diğer GSM operatorlerinde ise her zaman başarılı olamıyor.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fastreload, 05 Haziran 2005 18:56 tarihinde demiş ki:
2000$ bi programa vercek param olsa, şüphelenirsem ayrılırım lan nolcak

Sevgisiz duygusuz adam :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
geffen, 05 Haziran 2005 18:59 tarihinde demiş ki:
//cermy
900 ve 1800MHz GSM sistemlerine uyumlu olan bu telefonlar, özellikle 1800 MHz sistem kullanan Avea hatlarında sorunsuz olarak çalışıyor. Diğer GSM operatorlerinde ise her zaman başarılı olamıyor.

aynı anda 2 telefon görüşmesi?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm!
[/b]
nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki:
..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya onu alıcak adamın paranoyak olması lasım.Ztn sevdiği kişiye o kdr az güveniosa ayrılsın ya...

edik : ama süper alet tabii :) [signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Penthesilea'yı geri istioruz biiizz!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...