Disappear Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 33x Truesilver Bar 93x Runecloth 7x Aquamarine 19x Wildvine 38x Gold Bar 1x Large Radiant Shard Tekliflerinizi Burning Legion'da Arothiel yada Pherwil'e yapabilirsiniz veya pm atabilirsiniz aklimda fiyat yok ps: ah de fiyat takip edip tek tek koymaktan [cogu stack oldugunda pahali oluyo insanlar 3 tane ihtiyaci varken 20 tane almiyor]gina geldi bide buraya yaziyim dedim , aklimda biraz fiyatlari var o yuzden cok dusuk fiyatlar onermeyin lutfen...[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 BL'da Gagetzanda ki AH de Lightforge Belt var biri paladinlere haber verirse çok sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 1) koskoca ah dururken burayı satış için kullanma bence yanlış 2) ne olursa olsun satıcının her zaman fiyatı belirtmesi lazımdır. ben hiç bi dükkana girdiğimde "buyrun bakın, düşük fiyat önermeyin ama" gibi bir cümleyle karşılaşmadım şu güne kadar[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 sabo peki bi tavsiye versene if ye gidip ordaki AH ye nasıl koyabilirim lightforge belti ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Bence yanlış bişey yok topikte. Hatta WoW pazar alanı gibi bişey açılsa bu bölüm altında çok hoş olabilir. Arkadaşında dediği gibi her malı ah'ye koymak mantıksız olabiliyor. Astarı yüzünden pahalıya çıkıyor bazı zamanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 zaten lightforge için söylememiştir,o en baştakiler için söylemiştir.kolay bulunabilen şeyler onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: LvL_Sabo, 06 Haziran 2005 13:04 tarihinde demiş ki: 1) koskoca ah dururken burayı satış için kullanma bence yanlış 2) ne olursa olsun satıcının her zaman fiyatı belirtmesi lazımdır. ben hiç bi dükkana girdiğimde "buyrun bakın, düşük fiyat önermeyin ama" gibi bir cümleyle karşılaşmadım şu güne kadar ya su gotu kirik topice bile ele$tirecek bir $ey bulduk ya helal , $ak $ak ....[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ya bi düşünsene burda kaç tane wow oynayan var. kafadan atıyorum 150 tane olsa her biri hergün 1 topic açsa bununla ilgili. evet bak bakalım noluyor? eğer tek 1 tane alım satım topici olursa anca mantıklı olur[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Disappear, 06 Haziran 2005 17:17 tarihinde demiş ki: said: LvL_Sabo, 06 Haziran 2005 13:04 tarihinde demiş ki: 1) koskoca ah dururken burayı satış için kullanma bence yanlış 2) ne olursa olsun satıcının her zaman fiyatı belirtmesi lazımdır. ben hiç bi dükkana girdiğimde "buyrun bakın, düşük fiyat önermeyin ama" gibi bir cümleyle karşılaşmadım şu güne kadar ya su gotu kirik topice bile ele$tirecek bir $ey bulduk ya helal , $ak $ak .... +1 adamın işi bu heralde, para fln alıyordur her eleştrilen post başına... ki eklemek isterim bence wow pazar alanı kurulmalı...[signature][hline]Hiçbirşey yok aslında... By Joker... Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar