Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satilik $eyler... [runecloth , aquamarine , truesilver bar ...]

Disappear

Öne çıkan mesajlar

33x Truesilver Bar
93x Runecloth
7x Aquamarine
19x Wildvine
38x Gold Bar
1x Large Radiant Shard
Tekliflerinizi Burning Legion'da Arothiel yada Pherwil'e yapabilirsiniz veya pm atabilirsiniz aklimda fiyat yok
ps: ah de fiyat takip edip tek tek koymaktan [cogu stack oldugunda pahali oluyo insanlar 3 tane ihtiyaci varken 20 tane almiyor]gina geldi bide buraya yaziyim dedim , aklimda biraz fiyatlari var o yuzden cok dusuk fiyatlar onermeyin lutfen...[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Sosyal ağlarda paylaş

1) koskoca ah dururken burayı satış için kullanma bence yanlış
2) ne olursa olsun satıcının her zaman fiyatı belirtmesi lazımdır. ben hiç bi dükkana girdiğimde "buyrun bakın, düşük fiyat önermeyin ama" gibi bir cümleyle karşılaşmadım şu güne kadar[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 06 Haziran 2005 13:04 tarihinde demiş ki:
2) ne olursa olsun satıcının her zaman fiyatı belirtmesi lazımdır. ben hiç bi dükkana girdiğimde "buyrun bakın, düşük fiyat önermeyin ama" gibi bir cümleyle karşılaşmadım şu güne kadar

ya su gotu kirik topice bile ele$tirecek bir $ey bulduk ya helal , $ak $ak ....[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Disappear, 06 Haziran 2005 17:17 tarihinde demiş ki:
said:
LvL_Sabo, 06 Haziran 2005 13:04 tarihinde demiş ki:
2) ne olursa olsun satıcının her zaman fiyatı belirtmesi lazımdır. ben hiç bi dükkana girdiğimde "buyrun bakın, düşük fiyat önermeyin ama" gibi bir cümleyle karşılaşmadım şu güne kadar

ya su gotu kirik topice bile ele$tirecek bir $ey bulduk ya helal , $ak $ak ....

+1 adamın işi bu heralde,
para fln alıyordur her eleştrilen post başına...

ki eklemek isterim bence wow pazar alanı kurulmalı...[signature][hline]Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...

Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...