ssercan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Arkadaslar ben 55i versiyon ve nebula scriptleri kulanıyorum page attiriyorum bi arkadasıma 0. sıradasınız diyor gm carla .pg yazıyoerum page yok diyor ne yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bunlarin hepsini; if (strmatch('','Locus')) var.pg_box 04022b54a elseif (strmatch('','Quann')) var.pg_box 0400a8b60 endif boyle yapacaksin; var.pg_box 04022b54a Bir de 04022b54a serialli bir kutu koyacaksin serverin guvenli, silinmeyecek bir yerine, decay olmayacak flaglerle. (Koy, save alip serveri kapat, sonra gir world scriptten serialini ayarla)[signature][hline]# vesmor a.k.a Ripper a.k.a wD karma$ik insanimsi ya$am formu [Bu mesaj vesmor tarafından 06 Haziran 2005 14:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssercan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Simdi bu locus quann serialının oldugu yere ikisinede senin verdigin serialı mı yazıcam yoksa box daki serial no yumu yazıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bunlarin hepsini dedigim $eyleri sileceksin oraya koy dedigim $eyi koyacaksin.[signature][hline]# vesmor a.k.a Ripper a.k.a wD karma$ik insanimsi ya$am formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssercan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 olmadı hala aynı sorun 0. sıradasiniz ve page yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Vesmorun dedigi sekilde olmaz evet bencede kendinin seriallerini kullanacaksin ama if e fln gerke yok 1 tane server var heralde?[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Once bi tane i_page_box çıkartıyorsun koyuyorsun sonra info çekiyorsun orda seriali yazıyor o seriali alttaki yerleri bulup deiştirceksin ordaki seriallerle --------------------------- [function pg_call] var.pg_box 04000465a // .add i_page_box la çıkartığımız taşa info çekiyoruz ve ordaki seriali bunla değiiştiriyoruz etc... ------------------- [function pg] var.pg_box 04000465a // .add i_page_box la çıkartığımız taşa info çekiyoruz ve ordaki seriali bunla değiiştiriyoruz ------------------ [Bu mesaj _Armi_ tarafından 06 Haziran 2005 15:42 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj _Armi_ tarafından 06 Haziran 2005 15:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssercan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ztn yaptim bunlari hala aynı olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar