xueshen Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 geçmiş olsun da yarın nie acile gidion. git adam akıllı muayeni ol[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 oha yalniz adam direk apranax ic dedi:) abi sen kemoterapiye basla evde yavas yavas sonra doktara git:) said: Ancalagan, 06 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki: Ortakulak iltihabı olduysan ki büyük ihtimal öledir ... hemen doktora gideceksin kulagini kurcalama apranax iç [signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 iltahap kapmıştır çok büyük ihtimal kulak burun boğazcıya git[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 yarın gitçem diyodun noldu gittin mi?[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 kardeş acele apranax al..ortakulak iltahabıdır kesin bana da olmuştu ...direk bi kulak-burun-boazcıya o acıyı ii bilirim çok çok geçmiş olsun[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araba200 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 yok gitmedim daha doktora ama agri gecti ondan gitmedim yani agri baslasin gidecem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Alexi_Septimus, 06 Haziran 2005 01:28 tarihinde demiş ki: Sağ kulağımda başlamıştı öyle ben küçükken. Acıdan dolayı annemle birlikte yatıp anneme de acı dolu saatler yaşatıyordum ve uyumasını zorlaştırıyordum işte. "ANNAAAĞ ACIYOĞĞĞĞĞĞ" gibi. Sabah kalktım yastıkta kırmızı bir leke var, "anne bu ne" dedim, annem vişne suyu döktüğünü söyledi ve ben onun kan olduğunu yaklaşık 3-4 sene sonra öğrendim. Ciddi tarafına gelecek olursak, geçici sağırlık geçirdim, sağ kulağım duymuyordu neredeyse, zamanla iyileşti tabi. 2-3 sene kulağında tıkaçla suya girmen gerekiyor sonra, ama ben 2 kere takmıştım sadece, pek bi umrumda değildi.Üstelik çok rahatsızdı. gecmiş olsun Alexi. Doktor sart arkadas, boyle agrı gecti nasılsa diye gitmezsen gecenin 3ünde "ANNAAAĞ ACIYOĞĞĞĞĞĞ" seklinde uyanabilirsin. Bu tutumun cok yanliş. [Bu mesaj dory tarafından 06 Haziran 2005 14:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 başlasın başlamasın git sen bence...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar