Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlişkide çok düşünen taraf olmak...

Mortis

Öne çıkan mesajlar

O zaman eski kız arkadasından niye ayrıldıgını dusun ve arada bi geldiginde de bisey yapmadan once kendini bi an kızın yerine koymaya calıs. Bana karsı boyle bisi yapılsa nası hissederim ne derim diye bi dusun, zaten zamanla alısırsın duruma rahatlarsın merak etme, bu durumu cok abartma yeter ki =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

ya zaten biz kız arkımla çıkmadan önce 2 ay çok yakındık , çok destek olduk birbirmize çok ii tanıdık, birbirmize karşı bazı sorumlulukları almıştık, çıkmaya başlaynıca efsane bişey değişmedi, sadece fiziksel yakınlılık oldu haliyle.. ya kız normalde mutlu benle bana ihtiyacı olduunu bilio, o böle rahat sorunsuz bişey istio ki ben de öle isitom, o biraz tadında bırakio herşeyi derecesinde, yani heyecanı gitmesin bazı şeylerin istio ki haklı.. ben de biraz gaz olduum için yok işte kız arkım hep yanımda olsun hep öpüşelim hep el ele duralım falan. saçmaliorum. tek neden bu. ben üstüne gitmesem hiç bu konuda asla sorun çıkıp ayrılacağını sanmiorum benden..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Diablo, 29 Mayıs 2005 23:20 tarihinde demiş ki:
walla aynen beni anlattın.bu olay bi süre sora kız tarafını sıkıo bunaltıo.soğuo vede ilişki fazla sürmüo
bende cok istiyorum rahat olmayı hiç bişiyi sallamamyı ama bende öleyim bi şüphe bi paranoyaklık var

+1 yazıcaklarım aynen buydu benimde.[signature][hline]Jabba

Site:CepArsivi.Com
Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Sosyal ağlarda paylaş

yapılması gereken ortada, "salmak" , "fazla kafaya takmamak" fakat bunu yapmak zor :P, neyse bakalım.. bunu yapmaya çalışcam. ilerki zamanlarda gelişmelere göre bu topiğe yazarım. "Bakın gençler 1 ay önce böle demiştim şimdi böle oldu. artık kralım " veyaa "abi hiç başaramadım sıçtım ve kız benden ayrıldı!!" eheh.. görücez bakalım neler olacak umarım başarırırım rahat olmayı :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mortis, 29 Mayıs 2005 23:24 tarihinde demiş ki:
ya zaten direk söledim kız arkadşaıma şu hareketlerimin nedeni bu die, o da ya anliorum ama fazla takmaman gerekio bunları dio. ya sevdiini biliorum. ve şöle bi insan, kız her saniye "aşkım, canım , seni seviyorum" demio. öle alakasız bi zamanda beklenmedik anda " seni seviyorum" dio ki dağılıosun. o gün hayatınının en güzel günü oluo eheh. o heyecan güzel bişey aslında böle olmalı, o da benden bu şekilde beklio, ama ben biraz daha "aşkımlı canımlı," konuşan tarafım, aynı şeyi ondan bekliom ama o yukardaki gibi olmasını istedii için yapmio, mesela bu da salak salak düşünmeme neden oluo acaba sevmio mu beni? die eheh. OFFF zor işler.. ben ona dedim zaten benim biraz daha az düşünmem senin de biraz daha fazla düşünmen lazım ki ortada buluşalım o da tamam dedi bakalım neler olacak...

Müüü! Tam benim durumum... Gerçi siz yenisiniz sanırım, öyle görünüyor, o yüzden ilerde daha da ilgisiz davranabilir, haberin olsun, benden sölemesi :) Ya o sana benzesin, ya da sen ona benze ama yok moralin bozuluyorsa sana ilgi göstermeyince üz walla, oh olsun... Fazla birşey istemiyorsun ki, senin için önemliyse ne var günde bir kaç defa seni seviyorum dese... Dili yorulmaz ya :)

Bir kitap önereyim sana, biraz new-age tarzı gibi ama psikolojik yönden ele alıp okursan her ikinize de yardımı olacaktır. http://www.ideefixe.com/tanim.asp?SID=VPYQVNUQ154I20YR7PNY Sevginizi birbirinize farklı şekillerde ifade ediyor olabilirsiniz.[signature][hline]-Bang!
Cowboy Bebop...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dorsia, 29 Mayıs 2005 23:44 tarihinde demiş ki:
erkekler genelde ilişkilerde daha duygusal olan taraf oluyor...
O sebeple ilişki süresinde bayağı canı yanıyor...
Kızlarda ise ilişki bittikten sonra acı dönemi başlıyor...

Onu şöyle değiştirelim:
Kızlar genelde ilişkilerde daha duygusal olan taraf oluyor...(canavar kızları saymıyorum)
O sebeple ilişki süresinde bayağı canı yanıyor...
Erkeklerde ise ilişki bittikten sonra bir rahatlama gözleniyor fakat, belki her yıl, belki her ay, belki her hafta, belki de her gün yeni bir kızla çıkmaya kalkışan erkek; belli bir yaşa gelince de, seçim yaparken sezgilerini ve aklını kullanmadığı için "Way ben ne bahtsız adamım, beni hep böyleleri bulur, doru dürüst kız yok. Hepsi şöyle, böyle. Ben evlenmicem, özgür olcam." diye bahaneler uyduruyor...

Bu da başka bir bakış açısı...[signature][hline]-Bang!
Cowboy Bebop...
Sosyal ağlarda paylaş

Kız senle beraber olmadan önce etrafıyla ilişkisi nasıldı bi hatırlamaya çalış. Sonra bi de senle ilişkisi başladıktan sonra seninle daha çok ilgilenmesi gerektiğini hatırla. Sonra da bunun ortasını bul derim. Ayrıca konuşmayı deneyebilirsin uygun bi şekilde. Ben senin onun seni gerçekten sevdiğini anladığın an bunun azalıcağını düşünüyorum.[signature][hline]
In a soil thick with snails and rich grease
I've longed to dig myself a good deep grave
There to stretch my old bones at ease
And sleep in oblivion...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
harvester, 30 Mayıs 2005 19:14 tarihinde demiş ki:
Kız senle beraber olmadan önce etrafıyla ilişkisi nasıldı bi hatırlamaya çalış. Sonra bi de senle ilişkisi başladıktan sonra seninle daha çok ilgilenmesi gerektiğini hatırla. Sonra da bunun ortasını bul derim. Ayrıca konuşmayı deneyebilirsin uygun bi şekilde. Ben senin onun seni gerçekten sevdiğini anladığın an bunun azalıcağını düşünüyorum.

ya kızın benden önce 2 tane erkek arkı olmuş ikisinde de erkek arkı bundan ayrılmış, terk edilmiş yani. ve bu yüzdenmiş galiba.. bana kendisi çıkmadan önce demişti "senin bana verdiğin değeri, aynı şekilde sana verememekten korkuorum" zaten bi tane çok yakın arkadaşı var , bi de ben varım hayatında şu an 2 kişi var gibi bişey... çıkmadan önce de böleydi şu an da böle pek bişey değişmedi... bi de çıkmadan önce paso mesajlaşmalar falan vardı çıkmaya başladık biraz azaldı, mesela şu aralar yok denecek kadar az. birbirimizin naaptımızından haberdarız ama eskisi gibi paso mesajlaşmioz bu da kıllandırıo beni eheh ama galiba her ilişkide zaman geçtikçe böle oluomuş..

ya bundan önce çok kızla birlikte oldum ama hiç böle şeyler düşündüümü hatırlamiorum, ilk defa aşık oldum galiba ben ya :)

[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!

[Bu mesaj Mortis tarafından 30 Mayıs 2005 20:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

MOrtis bişe merak ettım Sımdı sen bıldıgım kadarıyla belli bi black metal kulturune sahipsin ve severek dınlıyosun. Peki kız arkadasınla bu konuda uyusuyormusunuz yani oda saygı gosterıyor yada hoslanıyormu o tür müzikten?

KOnuyla alakasız gibi gozuksede uyumluluk acısından genel olarak bakılırsa var gibi alakası...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR

Sosyal ağlarda paylaş

şöle diim kız arkadaşım benim grubumda bass gitar çalıyor :)
herşeyimiz uyuşuyor. ben black dinlerim de genelde Doom MEtal hastasıyım, o da öledir. hatta belki benden daha çok sevio olabilir. ve genel olarak her konuda zevklerimiz aynı..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

abi zevklerinis aynı ama sevgi olayı farklı kısın üstüne çok düşersen ayrılalım ama senin gibi birini kaybetmek istemiorum dediinde dumura uğrama yane :D[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
msnicq
freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki:
şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum

Sosyal ağlarda paylaş

Yahu zevkler ilgiler önemli değil aslında... Önemli olan aynı amaca sahip olmak... Aynı şeylerden hoşlanıyorsun ama ayrı yollarda yürüyorsun, neye yarar? Farklı olsun daha iyi walla... Hem insan hayran kalıyor kendinde olmayan özellikleri eşinde görünce... İlgi duyuyor, meraklanıyor, daha da bir eğlenceli oluyor kısacası ilişki. Birbirini her yönden tamamlıyor çift... Yeni şeyler öğreniyor insan...[signature][hline]-Bang!
Cowboy Bebop...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mortis, 30 Mayıs 2005 20:15 tarihinde demiş ki:

bi de çıkmadan önce paso mesajlaşmalar falan vardı çıkmaya başladık biraz azaldı, mesela şu aralar yok denecek kadar az. birbirimizin naaptımızından haberdarız ama eskisi gibi paso mesajlaşmioz bu da kıllandırıo beni eheh ama galiba her ilişkide zaman geçtikçe böle oluomuş..

Beraber olduktan sonra muhabbet ettiğiniz şeylerde çok fazla değişiklik olcak diye birşey yokki. Her ne kadar birbirinizi sevip tek bir kişi gibi bütünseniz, halen eskisi gibi bişeyler tartışıp, paylaşıcak kadarda ayrı iki bireysiniz yani. İlişki heyecanını kaybediyor diye düşünme sakın. Ben napıcam eyvah moduna da girme : )) Zamanla herşey iki tarafıda tamamiyle tatmin etmeye başlar, bu süreç içerisinde fazla üstüne gitme yeter : ))[signature][hline]
In a soil thick with snails and rich grease
I've longed to dig myself a good deep grave
There to stretch my old bones at ease
And sleep in oblivion...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mortis, 30 Mayıs 2005 21:00 tarihinde demiş ki:
şöle diim kız arkadaşım benim grubumda bass gitar çalıyor :)
herşeyimiz uyuşuyor. ben black dinlerim de genelde Doom MEtal hastasıyım, o da öledir. hatta belki benden daha çok sevio olabilir. ve genel olarak her konuda zevklerimiz aynı..

ehe çok iyi ozaman bu zevklerin uyuşma meselesi çok çok onemli bişey.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR

Sosyal ağlarda paylaş

al işte, demin msnde konuşuoduk kız arkımla, böle normal muhabbet edioruz, bi ara durduk falan, cep telefonuma mesaj geldi ve kız hala online bi baktım, mesaj atmış "seni seviyorum" die...

böle şeyler yapio bitiyorum direk :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nedanko, 02 Kasım 2004 18:18 tarihinde demiş ki:
.....
Ne zamanki erişilmez çikolatalı tart olursun, o zaman kadın sana ilgi gösterir. Türkiyede bu böyle kardeşim.. Kaçan kovalanır... Hiç telefon etme, o edince şu an yoğunum, toplantıdayım salla bişiler. Baka nasıl kapında salya sümük ağlıyo. Git ona sevdiğini söyle direk şımarır..
....
[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Shaggy - Boombastic | arşiv**
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...