Timothy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 merhabalar ben vbasic ve delphi gusel derecede biliorm arkadasim benden connector die birsey istedi uoyla alakam cok azdir oda runuo guardian teot filan bahsetti ama onunda bilgisi az bana biraz bilgi verebilecek olan varmi connector mantigi hakkinda.
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bari ben yazim :p ilk once saydıgın programlar speed hack teot injection daha yuzlerce vardır heralde tamamı hile programlarıdır. senden kim istedi ise client.exe isimli programla beraber çalışması zorunlu ve kapatılamıcak kapanınca oyundan atılacak yada oyunu kapatacak bir program istemişler heralde ayrıca o yukardaki programlardan biri çalıştıgında yada açık olan programlardan biri hile programı ise (aynı şey mi oldu) adamı oyundan atıcak yada oyunu kapatacak. sanırım bukadarı yeterli. :p[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım
humanoid_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=119951
Öne çıkan mesajlar