hellspe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 of bea ne resim koyarmısm allah kahretsin :D:-P[signature][hline][b]forever pati parçala behçet [b]Slash Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 kardeşim çok güzel resimler 2. de benim favorim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 piri reisni haritası ne alaka? :)[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 hatta ilk resime cok benzeyen bi resim silmarillion un türkçelerinin yeni basımının kapağında olduğu için de karıştırmış bi arkadaş :) bu tarz resimlere fantasy art diye tabir ediliyor bu arada. Sahsen uzun zamandır favorim Elfwood tavisye ederim süper site cidden. Sadece fantasy art resimler değil,post apocalyptic konulu resimler, yazılar hikayeler de mevcut ve meraklıları için Fantasy Art Resource Project(F.A.R.P) adında çizim teknikleri, gölgelendirme, anatomi gibi şeyler hakkında mükemmel bi arşivi var[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Aket-Atum, 04 Haziran 2005 20:07 tarihinde demiş ki: piri reisni haritası ne alaka? :) hoşuma gitti koyyım dedim ole :)[signature][hline]sheref, 05 Haziran 2005 05:07 tarihinde demiş ki: Yapış yapış mı ? kola mı ? emin misin lol Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar