MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ya arkadaşlar bi kaç haftadır arasıra kablomun hızı felaket denebilecek derecede düşüyor. bi bakıyorum 1.5kb/sn yle download ediyo. ilk başta pek sallamadım ama gitgide artmaya başladı bu olay. neler oluyor bi fikriniz var mı? İzmir/Bornovadayım. Firewall ya da Anti-virus kullanmıyorum.[signature][hline]Hep sevdiğim kadın kal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 gelen/giden paketlerin arasinda herhangi bir dengesizlik var mi?[signature][hline]# vesmor a.k.a Ripper a.k.a wD karma$ik insanimsi ya$am formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 spyware olabilir adaware kullan ardındanda nod32 ile bi tarat derim[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 çektiğin kaynakta olabilir? ilk başta çok hızlı gibi gösterip aslında çok yavaş çekiyo olabilir.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Ya bende ızmırdeyım Ara sıra banada oluyo oyle sapıtmalar ama duzelıyo sonra tekrar ozellıkle yurtdısı falan bıtıyo ole durumlarda[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 olmassa hizmet aldığın firmayı ayarıp bilgi al.[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:263/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar