umutsavaci Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 arkadaşlar sony de dayanamayıp en sonunda bu sektöre el attı yeni güzel modelleri çıktı mesela http://www.sony.com.tr/ShowProduct.do?site=odw_tr_TR&category=PAW+Network+Walkman&product=NW-E95 ilk model bu bunun fiyatını bilmiyorum ama yalnızca bu model AAA pille çalışıyor (70 saat) ikinci model http://www.sony.com.tr/ShowProduct.do?site=odw_tr_TR&category=PAW+Network+Walkman&product=NW-E405 buda dahili pil var 50 saat bunun fiyatı 250 milyon 512 mb son model de http://www.sony.com.tr/ShowProduct.do?site=odw_tr_TR&category=PAW+Network+Walkman&product=NW-E505 bunda radyo var ve dahili pilli ama fiyatını bilmiyorum henüz eskişehirde göremedim evet bunlardan birini düşünüyorum ama creativelerde güzel gibi siz ne dersiniz kullanan varmı bunlardan birini[signature][hline]...:::Married With Children:::... www.valinor-uo.com Anadolu Üniversitesi FRP topluluğu
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 sony'nin allah belasını versin diorum geçen sene aldığım md-player elimde patladı. garanti kapsamında olduğu haldede deiştirmediler parçaları.siz siz olun sony'den bişey almayın..[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 sonyden birşey almayın ne demek :) ilk defa sony ye laf atan biri cıktı hehe[signature][hline]G3NK
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 md player ii diil yaw.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben
umutsavaci Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ya şimdi review ler okudumda yabancı sitelerde bu sonylerde ipod nasıl i tunes yazılımına bağlıysa sony de kendi programına bağlıymış transfer için[signature][hline]...:::Married With Children:::... www.valinor-uo.com Anadolu Üniversitesi FRP topluluğu
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: DynamicK, 29 Mayıs 2005 22:14 tarihinde demiş ki: sonyden birşey almayın ne demek :) ilk defa sony ye laf atan biri cıktı hehe 400milyona aldığın şey için 1 yıl sonra 200milyon tamir parası isterlerse görürüm seni.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 istediler :) kamera almıstım kafası bozuldu orijinali 200milyon dediler kamerayı zamanında 350m a almıstım ama sirkeciden arada cıkar böyle sorunlarda genel anlamda sony den daha kalitelisi yok diğer ürünlerdede cıkıyor böyle sorunlar sony ye kızıp gidip baska alıyosun o daha cabuk arıza yapıyor ugrastırıyor[signature][hline]G3NK
Tyrael Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 şu gösterdiklerin arasında bitek 3.sü ii oda henüz gelmedi türkiyemize bitek doğubankta bulabilirsin belki...1.si gayet dandik bi alet haberin olsn.. sony'e laf yok kesinlikle md-player kötü o ayrı 120dolara amerikadan aldıım aletin lensi bozulduğu için 100ytl ücret istediler bende gittim yenisini aldım..oda bozulmak üzere ama bu md lerde var çok tutmadı bu aletler.. hepsini geçin bunlar ölesine dandik player iPod'a karşı çıkardıı alet hepsinden ii!şuan D&R larda 650 milyon gibi saçma bi rakamdan satılmasına rağmen 250avroya bulunabilir.alet 20gb kapasiteli boyu ve eni kredi kartı kadar olmakla beraber kalınlığı bi parmak kadar!(obez parmaı deil)ayrıca aletin dinleme süresi iPod'un 5katı kadar yani 40 saat ayrıca iPod'dan çok daha şık bence! ahanda! sony'nin yazılımı sonicstage.bu programla mp3'leriniz ATRAC denilen bi formata döndürülüo bölece mp32'ler daha az yer kaplıo fakat algoritmalarla şifrelendiği için kendi b.sayarınızdan attığınız bir mp3'ü bu aletle başka bi b.sayara atmanız mümkün olmuo malesef..son sölediim alet hem atrac hem hem mp3 alabildii için dosya transferide mümkün olucaktır..[signature][hline]şöförün hatasını toprak örter.. [Bu mesaj Tyrael tarafından 01 Haziran 2005 14:57 tarihinde değiştirilmiştir]
umutsavaci Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ya bende birde şöyle bir şey var maksimum 325 milyona çıkabilcem o yüzden bunlara çok bakmıyorum ilk başta sony d-en 700 discmane bakmıştım ama onuda taşıması sorun kışın iyide yazın çanta taşımadığım için bu ufaklıklara bakıyorum
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 valla kaç yıldır md kullanıyorum sony nin cokta memnunum sımdı 20 gblık bişi cıkardı 600 milyona param oldugunda direk alıcam :)
December_Flower Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 creative muvo-slim aldım 250 milyona ,256 mb oldukça,memnunum[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity...
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 valla 256 mb a cok para md alırsın disci 1gb en kötü onu almak lazım...
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 onceki postları okumadan hemen tek bişi diorum creative muvoII 4 gb ucuz,kalitelü,das gübün[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için...
umutsavaci Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 walla muvo 2 çok cazip geliyo fiyat /kapasite oranında çok ii de dahili bataryası biraz korkutuyo
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 muvo2 300 ytl gibi bisi deil mi?onu biriktiren , biraz daha sabredip 450 ye creative zen touch 20 alablr,daha mantikli gibi geldi bgn dogubank we kadikoy u dolascam..Zen Touch 20 ya da SOny nw hdd3 20 gb almayi dusunuorm..sony kullanmk daha zor gibi ama 1 m den serbest dususe garanti flm wermisler,hosuma gitti.ayrica daha ufak we renk cesitleri war[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr
Öne çıkan mesajlar