demon_alp Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 demon le defenseur da aranıza geldi slm millet[hline]hayat hızlı ilerliyor ama ultima cılgınlıgım hala devam ediyor bi care ya rab Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Hoşgeldin Damon_Alp Daha c/p yapacak botlar uyanmadıkları için ben yapıyourm senin c/p'ini. Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm. Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza da bir göz atmayı ihmal etme sakın. Eğer hala heyecanın yatışmadıysa yeni açılan bölümümüz komikte biraz gezinip neşelenebilirsin.[hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 vay beh bi français daha geldi aramıza[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 e hoş geldin[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 hah bi sen eksiktin :P hoşgeldin c/p ci arkadaşlar sırf bu bölümde beklio heralde biri gelsede hemen c/p yapsam die ne zaman geldi bu dda hemen yazdınız bea[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Zten saniyelerle Levie beni gecti sinir oldum..'az kalsın 2. c/p mi yapmayı basarıyodum[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: LevieMaxilack, 17 June 2003 13:15 tarihinde demiş ki: Hoşgeldin Damon_Alp Daha c/p yapacak botlar uyanmadıkları için ben yapıyourm senin c/p'ini. Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin tüh bi fransızca demon yazmayı becerememiş bi de copy-paste yapıyo:lol:[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ho$gelmi$sen geli$in olsun gidi$in olmasin :)[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 hoş geldin[hline]help me Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Selamlar...[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaos_Chorous Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 selam, hoşgeldin .[hline] don't know a reason to live... god , kill me... All alone.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 hoş geldin gez,koş,zıpla,eğlen:D.[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: Khirsah, 17 June 2003 13:50 tarihinde demiş ki: Zten saniyelerle Levie beni gecti sinir oldum..'az kalsın 2. c/p mi yapmayı basarıyodum[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom gelişmeniz lazım daha çok noobiysiniz. GM olun öyle glein karşıma bakaıym.[hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.