Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İronforge'a Raid

Eeht

Öne çıkan mesajlar

Skullcrusher serverinde ironforgeye raid yapıldı hordelar sw'den deeprun tramla if'e girmeye çalıştılar bir ara server çöktü falan ama manyaktı.Amaçları Gnome King'i öldürmekti diye bişiler yazıldı;ama deeprundan çıkmayı başaramadılar daha sonra allyler intikam falan diye undercity'e gittiler ama sonuç ne oldu bilmiyorum.

ss1
ss2
ss3
ss4
Sosyal ağlarda paylaş

Ironforge raid'lamaz bi yer ya, saldırganlar için dar, savunanlar için geniş koridorlar, sık sık guardlar, elit guardların patrolları daha kısa, sorna Dwarf şehri, ayrıca coğu 60 lvl'ın takıldıüı mekan.

Tek şansın Deeprun tram olduğu zaten acık, millet Sw den yurıye yurıye geçip Ironforge'a geliyo, SW nin kapısıdna adam kaybetmezlerse zaten hic bi yerde kaybetmiyolar.

Sonra raid edip ne yapcaksın, Magni'yimi kesiceksin? valla herifi bi kez savsşırken gordum ben, o cekicler her indiğinde 3 horde öluyodu.

IF kadar sağlam zaten bi thunderbluff var, orggimarda yolları iyi biliyosan (ki biliyo herkez şöle böle) acık alan olduğu için alliance kafasına gore takılıyo acılıyo yayılıyo.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ya TBnin neresi sağlam cairne i reskille bağladılar BLde.. bir kere heryere çok uzak 10 tane horde toplanana kadar kesip çıkıolar cairnei.
Ally şehirleri ise saldırılamaz bi pozisyonda SW hariç, SWdede kralın kalesine giremiosun 5km daracık koridor geçip dalmak lazım falan..[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

Valla beceriksizmiş horde ne diyim, ben buyuk totemde alliance yığınları olduğunu hatırları, ayrıca adamalr nerden geliyo biliyosan (ki rahat bilirsin adam gibi chat leşirsen) kopruleri korumak cok kolay daracık up uzun koprulerde arcane exp leri magma totemleri blizzardları yediriyosun adamlara[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Skullcrusher serverında bugün bir şov günüydü. Method+Power Overwhelming guildı 80 kişiyle SW ye girerken serverın en iyi guildı Last Resort 40kişiyle Darnassusta Tyrande'yi yere serdi. Sinirlenen alliance üyeleri TB ye saldırınca hepsi asansörde katledildi. Ardından Hillsbrad dolaylarında 100vs100 savaş yapıldı. Hillsbradda Alliance öldürmekten sıkılan Hordeler oyundan çıkarken veya partilere girerken Alliance üyeleri Undercitye ilerledi. Sonuç? Hiç birşey yapamadılar :D Bu raid sırasıncada bizde Gehennas avlıyoduk =/[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...