UrZa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 uzun zamandir elimde olan ve kullanilmayan bir 9800pro ekran kartim vardi. elimden cikarmanin zamani geldi sanirim. satiyorum almak isteyen varsa ozel msg atsin. Fiyat olarak 170 dolar dusunuyorum. Markasi Gigabyte bu arada:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ses verin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 pahalı geldi bana[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 sence ne kadar daha dusiim? almayi dusunuyormusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bende 150ytl ise aliyim diye girdim topice valla. ölücümüyüm neyim. afedersin. :/[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 140 $ a 9600 XT aldım 256 mb hemde powercolor yapmayın abi bukadar ikinci el karta...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 hemde powercolor demişsinya bittim ben :P[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaulPhoenix Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Yenisi 200$+KDV'den basliyor. Eger markasi iyiyse fena fiyat degil... Markasi ve fiyatini, faturasi/garantisi olup olmadigini da yaz istersen.. Ama hemde powercolor diyen arkadasa cok guldum, powercolor kim ola ki?!?[signature][hline]Take the plan Spin it sideways Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 powercolor en iyi ati kartı ureten marka olarak bılıyorum ve bılınıyor. degilmi?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heardalis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 isim vermek istemem reklam olmasın diye fakat 9800 pro 160-170 dolar sıfırı . netten biraz bakınırsanız zaten hemen bulursunuz türk sitelerinde. bu arada en iyi ati üretici si HİS dir. nekadar powercolor kullanan gördüysem hep sorun yaşamıştır küfür etmiştir kartına[signature][hline]The AmokRunner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaulPhoenix Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Ben fazla bakmadim, actim Eksen'in sayfasini, en dusuk fiyati yazdim. Marka/model/ozellige gore daha ucuzu/pahalisi vardir. PwrClr konusundaki goruslerine katiliyorum...[signature][hline]Take the plan Spin it sideways Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 fiyata bakmak saçmalık aslında biraz tamam onemlıdır ama kaliteyi belirleyici bi etken olacagını sanmıyorum. Ben tavsiye üzerine aldım powercolor bır cok kısıden duydugum uzere yani.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 yanlış duymuşsun . O_o[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Anlat ozaman[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Şimdi PowerColor'a kotu dıyen arkadaslar için copyl iyorum şu yazıyı: Tul™ Corporation is a leader within the PC industry, and owns the brand of PowerColor, which is already well-known as one of the largest graphic card providers in the world kaynak: www.ati.com[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ona bakarsan vestel: teknolojinin türkçesi beko: bir dünya markası[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ehe iyi güldürdün neyse...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 birde kötü veya iyi olmasını kullandığı ramin, malzemenin vs. nin özellikleri belirliyor. kesin bir marka iyidir denemez. kartın modeline göre değişir, bazen asus iyi olur bazen msi bazen de başka bir marka ne tesadüftür powercolor için şu modeli süperdir yorumuna hiç rastlamadım.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cumman Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 www.ati.com kaynak olarak tatmin etmedi seni sanırım. Sen dersinki şimdi cyrix işlemci vardı o ne işlemciydi bee dimi. Kulaktan yetişme teknik servis kılıklı arkadaşlar olduğu sürece türkiyede bilgisayar teknik açıdan tartışılamaz tartışılamayacak. Çünkü teknolojiyi beşiktaş fenerbahçe kavgasına getiriyorsunuz fanatik oluyorsunuz ve illada o. Evet Evet haklısın sende senin suçun değil Türkiyede'ki eğitimsizliğin suçu.Seni eğitseler gülmekten öte yorum yapabilirdin. Ayrıca http://www.powercolor.com/global/listallreview.asp adresinde kimsenin iyi demediği kartın aldığı ödülleri görebilirsin. Tabi onlarda seni tatmin etmez www.playboy.com dan başka adres bildiğini sanmıyorum. Neyse sıkma canını teknik açıdan birşeyler öğrenirsen araştırmayı öğrenirsen tartışabiliriz. Neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 peki sen zahmet edip bu kartın farklı markaların teknik özelliklerine bakıptamı bu yorumları yapıyorsun ?, powercolor gral diyorsun ?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cumman Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 bak adres verdim ordaki linke bile tıklamaya üşenip hala çene yarıştırmaya çalışıyorsun. Bak tıkla ödül linkine hangi kartın ne ödülü aldığını gör. Gral ne demek bilmiyorum bilgisayar sözlüğümde öyle bir kelimeye rastlayamadım. Fakat iyi bir şey olarak kastınızsa sadece okumak yeterlidir. Oku. Sadece Oku. Kulaklarını mahallede misket oynarken arkadaşlarının söylediği yada saklanbaç oyarken ebe olan arkadaşınızın saydığı kartlara tıka ve bilimsel makalelere kucak aç. Unutmaki bilim makalelerle ilerlemektedir. Bak ilk adımı beraber atalım. Az önceki link uzun geldi tıklaman için sanırım. şimdiki linkimiz daha kısa. www.google.com.tr bak hemde türkçe linkini verdim. Araştırmak artık daha kolay olmalı senin için. Biraz daha cevap vereceksen araştır ki eğitimsiz olduğun ortaya çıkmasın. En azından arkasında olduğun şeyi tartışabilecek kadar 2 cümle kur Gral Bab gibi kelimelerle dahada basitleşme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: cumman, 31 Mayıs 2005 00:18 tarihinde demiş ki: bak adres verdim ordaki linke bile tıklamaya üşenip hala çene yarıştırmaya çalışıyorsun. Bak tıkla ödül linkine hangi kartın ne ödülü aldığını gör. Gral ne demek bilmiyorum bilgisayar sözlüğümde öyle bir kelimeye rastlayamadım. Fakat iyi bir şey olarak kastınızsa sadece okumak yeterlidir. Oku. Sadece Oku. Kulaklarını mahallede misket oynarken arkadaşlarının söylediği yada saklanbaç oyarken ebe olan arkadaşınızın saydığı kartlara tıka ve bilimsel makalelere kucak aç. Unutmaki bilim makalelerle ilerlemektedir. Bak ilk adımı beraber atalım. Az önceki link uzun geldi tıklaman için sanırım. şimdiki linkimiz daha kısa. www.google.com.tr bak hemde türkçe linkini verdim. Araştırmak artık daha kolay olmalı senin için. Biraz daha cevap vereceksen araştır ki eğitimsiz olduğun ortaya çıkmasın. En azından arkasında olduğun şeyi tartışabilecek kadar 2 cümle kur Gral Bab gibi kelimelerle dahada basitleşme. Edebiyat Hocanla Tanışmak isterim ...[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde Ah Edip Vah Edit İnleme Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın. Ecel Kapına Geldigi Zaman Evi Talaşa Verme O Geldiği Zaman Sen Gitmiş Olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: cumman, 31 Mayıs 2005 00:18 tarihinde demiş ki: bak adres verdim ordaki linke bile tıklamaya üşenip hala çene yarıştırmaya çalışıyorsun. Bak tıkla ödül linkine hangi kartın ne ödülü aldığını gör. Gral ne demek bilmiyorum bilgisayar sözlüğümde öyle bir kelimeye rastlayamadım. Fakat iyi bir şey olarak kastınızsa sadece okumak yeterlidir. Oku. Sadece Oku. Kulaklarını mahallede misket oynarken arkadaşlarının söylediği yada saklanbaç oyarken ebe olan arkadaşınızın saydığı kartlara tıka ve bilimsel makalelere kucak aç. Unutmaki bilim makalelerle ilerlemektedir. Bak ilk adımı beraber atalım. Az önceki link uzun geldi tıklaman için sanırım. şimdiki linkimiz daha kısa. www.google.com.tr bak hemde türkçe linkini verdim. Araştırmak artık daha kolay olmalı senin için. Biraz daha cevap vereceksen araştır ki eğitimsiz olduğun ortaya çıkmasın. En azından arkasında olduğun şeyi tartışabilecek kadar 2 cümle kur Gral Bab gibi kelimelerle dahada basitleşme. bir firmanın iyi olup olmadığını sadece o firmanın siteine bakarak anlayabilme kabiliyetini nasıl kazandın ?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Cumman dogru soylemıs ıste adam sıte verıp anlatmasına ragmen bik bik yorum yapanlar da olacak tabii hor görmemek lazım.. Sitesindeki linkleri araştırma zahmetine bile girmeden gelip bik bik öten.. pardon konuşanlara gülüyorum...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Powercolor'ın 9700pro ları yanlış hatırlamıyosam, olması gereken frekansın altında çalışıyorlardı, pro değillerdi yani. Millet itiraz faln edince adı değişip 9700gold olmuştu. Dünyada kaliyesiyle isim yapmış olmasına rağmen ülkemizde hiç itibar görmeyen markalar var. Ama Powercolor onlardan biri değil.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar