Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satilik Ati Radeon 9800pro

UrZa

Öne çıkan mesajlar

isim vermek istemem reklam olmasın diye fakat 9800 pro 160-170 dolar sıfırı . netten biraz bakınırsanız zaten hemen bulursunuz türk sitelerinde.
bu arada en iyi ati üretici si HİS dir. nekadar powercolor kullanan gördüysem hep sorun yaşamıştır küfür etmiştir kartına[signature][hline]The AmokRunner
Sosyal ağlarda paylaş

fiyata bakmak saçmalık aslında biraz tamam onemlıdır ama kaliteyi belirleyici bi etken olacagını sanmıyorum.

Ben tavsiye üzerine aldım powercolor bır cok kısıden duydugum uzere yani.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR

Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi PowerColor'a kotu dıyen arkadaslar için copyl iyorum şu yazıyı:

Tul™ Corporation is a leader within the PC industry, and owns the brand of PowerColor, which is already well-known as one of the largest graphic card providers in the world

kaynak: www.ati.com[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Sosyal ağlarda paylaş

birde kötü veya iyi olmasını kullandığı ramin, malzemenin vs. nin özellikleri belirliyor.
kesin bir marka iyidir denemez. kartın modeline göre değişir, bazen asus iyi olur bazen msi bazen de başka bir marka
ne tesadüftür powercolor için şu modeli süperdir yorumuna hiç rastlamadım.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

www.ati.com kaynak olarak tatmin etmedi seni sanırım. Sen dersinki şimdi cyrix işlemci vardı o ne işlemciydi bee dimi. Kulaktan yetişme teknik servis kılıklı arkadaşlar olduğu sürece türkiyede bilgisayar teknik açıdan tartışılamaz tartışılamayacak. Çünkü teknolojiyi beşiktaş fenerbahçe kavgasına getiriyorsunuz fanatik oluyorsunuz ve illada o. Evet Evet haklısın sende senin suçun değil Türkiyede'ki eğitimsizliğin suçu.Seni eğitseler gülmekten öte yorum yapabilirdin.

Ayrıca http://www.powercolor.com/global/listallreview.asp adresinde kimsenin iyi demediği kartın aldığı ödülleri görebilirsin. Tabi onlarda seni tatmin etmez www.playboy.com dan başka adres bildiğini sanmıyorum. Neyse sıkma canını teknik açıdan birşeyler öğrenirsen araştırmayı öğrenirsen tartışabiliriz. Neden olmasın
Sosyal ağlarda paylaş

bak adres verdim ordaki linke bile tıklamaya üşenip hala çene yarıştırmaya çalışıyorsun. Bak tıkla ödül linkine hangi kartın ne ödülü aldığını gör. Gral ne demek bilmiyorum bilgisayar sözlüğümde öyle bir kelimeye rastlayamadım. Fakat iyi bir şey olarak kastınızsa sadece okumak yeterlidir. Oku. Sadece Oku. Kulaklarını mahallede misket oynarken arkadaşlarının söylediği yada saklanbaç oyarken ebe olan arkadaşınızın saydığı kartlara tıka ve bilimsel makalelere kucak aç. Unutmaki bilim makalelerle ilerlemektedir. Bak ilk adımı beraber atalım. Az önceki link uzun geldi tıklaman için sanırım. şimdiki linkimiz daha kısa. www.google.com.tr bak hemde türkçe linkini verdim. Araştırmak artık daha kolay olmalı senin için. Biraz daha cevap vereceksen araştır ki eğitimsiz olduğun ortaya çıkmasın. En azından arkasında olduğun şeyi tartışabilecek kadar 2 cümle kur Gral Bab gibi kelimelerle dahada basitleşme.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cumman, 31 Mayıs 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
bak adres verdim ordaki linke bile tıklamaya üşenip hala çene yarıştırmaya çalışıyorsun. Bak tıkla ödül linkine hangi kartın ne ödülü aldığını gör. Gral ne demek bilmiyorum bilgisayar sözlüğümde öyle bir kelimeye rastlayamadım. Fakat iyi bir şey olarak kastınızsa sadece okumak yeterlidir. Oku. Sadece Oku. Kulaklarını mahallede misket oynarken arkadaşlarının söylediği yada saklanbaç oyarken ebe olan arkadaşınızın saydığı kartlara tıka ve bilimsel makalelere kucak aç. Unutmaki bilim makalelerle ilerlemektedir. Bak ilk adımı beraber atalım. Az önceki link uzun geldi tıklaman için sanırım. şimdiki linkimiz daha kısa. www.google.com.tr bak hemde türkçe linkini verdim. Araştırmak artık daha kolay olmalı senin için. Biraz daha cevap vereceksen araştır ki eğitimsiz olduğun ortaya çıkmasın. En azından arkasında olduğun şeyi tartışabilecek kadar 2 cümle kur Gral Bab gibi kelimelerle dahada basitleşme.

Edebiyat Hocanla Tanışmak isterim ...[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde
Ah Edip Vah Edit İnleme
Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın.
Ecel Kapına Geldigi Zaman
Evi Talaşa Verme
O Geldiği Zaman
Sen Gitmiş Olacaksın
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cumman, 31 Mayıs 2005 00:18 tarihinde demiş ki:

bir firmanın iyi olup olmadığını sadece o firmanın siteine bakarak anlayabilme kabiliyetini nasıl kazandın ?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

Cumman dogru soylemıs ıste adam sıte verıp anlatmasına ragmen bik bik yorum yapanlar da olacak tabii hor görmemek lazım..

Sitesindeki linkleri araştırma zahmetine bile girmeden gelip bik bik öten.. pardon konuşanlara gülüyorum...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Sosyal ağlarda paylaş

Powercolor'ın 9700pro ları yanlış hatırlamıyosam, olması gereken frekansın altında çalışıyorlardı, pro değillerdi yani. Millet itiraz faln edince adı değişip 9700gold olmuştu. Dünyada kaliyesiyle isim yapmış olmasına rağmen ülkemizde hiç itibar görmeyen markalar var. Ama Powercolor onlardan biri değil.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...