bilgehan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 selam arkadaslar bende bi evlenme scp i var karsidaki kisi incognito attiysa kendine ve sen ona evlenme teklifi edersen etmiyor burasina kadar tamam ama . karsidaki kisi kendine incognito atmadiysa ve sen kendine incognito attiysa evlenme teklif ediliyor yardimci olur musunuz bu konuyla ilgili elseif src.sysmessage @38 Ilk once dispel ile incognito buyusunu pasif hale getirin. return 1 bole yaptim olmadi yardim ederseniz cok sevinirim .
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 yalniz soyle bir sey var. soyledigin iki seyde ayni sey...[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 diyelimki aileye üyeyi bir deed ile davet ediyor. deed'e çift tıklayınca on=@dclick if () src.message Bu durumda evlenme teklifi yapamazsiniz. return 1 endif[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Albert Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 on=@dclick if () src.sysmessage Incogtino buyusunu pasif hale getirmeden bunu kullanamazsiniz. return 1 else target Kime evlilik teklif edeceksiniz? return 1 endif on=@targon_char if () src.targ.sysmessage Incognito buyusu var iken evlenemezsiniz. src.sysmessage Incognito buyusu altinda iken evlilik teklifinde bulunamazsiniz. return 1 else src.dialog d_hede src.targ.dialog d_hede_karsitaraf return 1 endif [signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 scpyi vermişlerde incog büyüsüne sysmsg olarak tanımadığın adama ne evlenme teklif ediyon olabilir :)[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. burayı okuyabilen bana pm atsın
Öne çıkan mesajlar