Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Promise of the Witch-King

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evt efenim bu seri salvatore'un yeni kitabı, tamamen entreri & jarlaxle'ın maceralarını anlatıcak. genel olarak bunların drizztten çok seveni olduğu için bu topici açıyorum, bilmeyen takip etmeyen varsa bilgilensin maksat :)

önümüzdeki ay ilk kitabı Servant of the Shard çıkcak. ama bu ilk kitap aslında drizzt'in, paths of darkness serisinin ilk kitabı zaten, yani okumuş olabilirsiniz ilk kitabı.

bende var ama maksat seri eksik kalmasın diye ilk kitabıda alacağım, zaten biriktiriyorum. (kapaklarda ayrı bi güzel olmaya başladı zaten)

2. kitap için tee october dio gerçi.

witch-king
(artemis saçları kestirmiş arada ehe)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Mesaj tarihi:
pek bişey anlamadım prewiev dan ama salvatore dan şiir
çıksa okurum[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Graul of BL
Mesaj tarihi:
said:
venorik_velglarn, 30 Mayıs 2005 16:53 tarihinde demiş ki:
Lockwood çizer de kötü mü olur ba!
Kristalin Hizmetkarı çıktı bu arada.

KRİSTALİN HİZMAETKARI!!!!

başımıza taş yağacak vallaha[signature][hline]Aket Atum
"so hoder, why don't they let you shoot at your brother?
here, take this arrow, i'll help you aim..."
Mesaj tarihi:
kristalin hizmetkarı gayet normal bi çewiri onu söylüosan.
salvatore da kendini tekrarlar gibi görünse de yine de bi kurguyu bu şekilde devam ettirmek o kadar da kolay değil. bi yerden sonra baydı evet ama hala sarıyo insanda merak uyandırıyo.
bu arada servant of the shard paths of darkness ın 3. kitabı 1. deil.
Mesaj tarihi:
servant of the shard bu yeni serinin de ilk kitabı ayrıca, seri dolayısı ile yeniden başka bi kapakla çıkacak.

o yüzden öle dedim :).[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Mesaj tarihi:
witch-king darksunda değilmiydi ya...Neyse artık frp kitaplarını takip etmiyorum zaten eskiden tek tek güzel güzel çıkardı şimdi her yazar ayda 2 tane çıkarıyo. Biriktiyolar mı ne çıkarmadan önce. Okumadım ama nekadar güzel olabilir şüpheliyim böyle seri üretimde.[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
  • Yeni Oluştur...