Aurora Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Karşıdaki ağaçta kocaman bir kuş var... dürbünle bakıyorum, kahverengi tüyleri ve kartalınkine benzer bir gagası var. fakat kargalar onu rahat bırakmıyor!!!!! :( çevresini sardılar ve ona zarar vermeye başladılar bile. uf gözümün önünde... ne yapsam ne etsem bilmiyorum ama çok üzülüyorum, çok sinirliyim. o da orada korkmuş sessizce oturuyor.[signature][hline]Light in the shadows has words to say Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pigeon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 yaralı bir şahin olabilir. yuvalarının yakınındaysa saksağan ve kargalar bu tarz hareketler sergiliyebiliyorlar.. bence yanına gidip durumuna iyice bakın. yaralı bir durumu varsa lütfen ama lütfen bir veterinere götürün..[signature][hline]Türkiye'nin en canlı sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Şu anda durumu nedir?[signature][hline]~®âi ~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 doğayı kendi haline bırakın. muhtemele atmaca,şahin ve ya kartal...[signature][hline]Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 atmaca yavrusuymuş. haberlerde görmüşler, tam itfaiyeci amca daldan alacakken uçmuş gitmiş.[signature][hline]Light in the shadows has words to say Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: pigeon, 31 Mayıs 2005 17:25 tarihinde demiş ki: yaralı bir şahin olabilir. yuvalarının yakınındaysa saksağan ve kargalar bu tarz hareketler sergiliyebiliyorlar.. bence yanına gidip durumuna iyice bakın. yaralı bir durumu varsa lütfen ama lütfen bir veterinere götürün.. itfaiyeye haber verin,polisi çağırın,orduyu alarm durumuna geçirin,olağanüstü hal ilan edilsin abartmayın bence de doğaya müdahele pek hoş olmaz Kİ türkiye de insana değer vermiyorlar hayvanlara mı bakacaklar??!tuhaf şeyler diye bir program vardı dün gece starda adam 2 yada 3 yaşındaki çocuğunu adamın kafasına vuruyodu sanki bi aletmiş gbi,tüylerim ürperdi...[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pigeon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 abartma değil standart, her insanın! yapması gerekendir bu..[signature][hline]Taklacı Güvercinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ben yaparım sen yaparsın ama genel olarak konuştum ben,yanlış da düşünmüyorum herşey ortada.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pigeon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 yanlış düşünüyorsun demedim yanlış anlaşılmasın. maalesef öyle olmuyor kimi zaman, ama olması gerekeni söyledim ben..[signature][hline]Taklacı Güvercinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar