Krusty Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Traş bıçağı reklamları gibi ondada koyuyolar daha yeni traş olmuş adamı ondan sonra kayay tabi jilet yukarı aşa bişi olmaz. Ulan sen koysana adam gibi sakallı bi adamı ondan sonra yap bakalım o hareketleri noluyo kan kaybından ölür be adam :P[signature][hline]:0) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ben magnum yemek için magnum reklamlarını bekliyorum. reklamdaki oyuncuyla aynı anda ısırıyoruz, muhteşem bir ambiyans oluşuyor. ambiyans: saeros'un magnum reklamlarındaki oyuncularla aynı anda magnum yemesiyle birlikte ortaya çıkan bıdı. ambiy: portakal kabuğunun şeftalilisi. ps: sıkıldım lan hep evde hep evde. bunaldım.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 saeros. abi onlar ne? sıkıntıdan kendim yaptım. Buna ışın kılıcı deniyo. Hmm. Elektirik fazla yakmas(cozzzzrttt)aaaah[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 tabi ışın kılıcını öyle bulmuşlar zaten. - lan her yeri fethettik, uzayda fethetmediğimiz yer kalmadı. naapsak naapsak.. - buldum ışın kılıcı yapalım! öyle yani.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 yok direk bulmuyolar önce baya bi sıkılmaları gerekiyo.[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 yok ben en iyisi çıkayım bi temiz hava..[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 REklam=Yalan[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Chris_Metcalf, 04 Haziran 2005 18:03 tarihinde demiş ki: sen bi palavra yı merak edip onu deniyosan reklam amacına ulaşmıştır. palavra olması etiğe aykırımıdır orası tartışılır helal be refik!![signature][hline]Lorrotar-43 Human Mage-BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 onlara o kadar parayı magnumu öylesine kıtırdatabildikleri için veriyorlar yoksa sokaktaki adamı çevirirler magnumu oda yer[signature][hline]shinsetsu desu.. WoW - Apache - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 En yalan reklam hangisi yarışması mı başlatsak??Tek favorim regl olduklarını herkese söylemeye kalkan reklam olan molped reklamı bukadar mı yalan olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 onu gecinde Roko reklaminda cocugun ucgen dondurmayi eti koparir gibi isirmasi nedir..?!!?[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 magnum'u iyice dondurup buz kıvamına getirdikten sonra ısırınca o ses gelir belki ama dişinizden :)[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Krusty, 04 Haziran 2005 18:21 tarihinde demiş ki: Traş bıçağı reklamları gibi ondada koyuyolar daha yeni traş olmuş adamı ondan sonra kayay tabi jilet yukarı aşa bişi olmaz. Ulan sen koysana adam gibi sakallı bi adamı ondan sonra yap bakalım o hareketleri noluyo kan kaybından ölür be adam :P .kadın bacağındaki tüyleri yoluyo kahkaha atıyo sonsuz huzur yüzünde bi gülümseme..[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: riglous, 04 Haziran 2005 19:57 tarihinde demiş ki: onu gecinde Roko reklaminda cocugun ucgen dondurmayi eti koparir gibi isirmasi nedir..?!!? hee ya manga konserindemi ne koptum oenydi öle sabah 1 kere izledim gülmekten Zıchtım altıma :D[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 kupon olayı harbi kraldı ama evde 5 televizyon var 4 ü gazeteden :D abi o değilde hangi sapık bi zihnin ürünüdür lollipopa rocco adını koymak? eminim herkes biliyodur rocco'nun kim olduğunu, şahsen o yüzden 1 kere olsun gidip rocco lolipop almadım, etrafımdakilere de aldırmadım midem kalkıyo bre[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bütün reklamlar mükemmelliği önerir olanı daha güzel gösterir ve olması gerekenin bu olduğunu söylerler ki izleyici bundan etkilensin ve ürün beyninde güzellik,lezzetlilik,estetik,kalitelilik babında yer etsin .. reklamlar ne kadar etkili gözüksede hatta bazıları anlamsız saçma gözüksede veri tabanımızın büyük bölümüne etki eden koşullanma hissiyatına yarleşmekten geri kalmazlar .. emin olun her reklam ürünü olduğunun bin katı göstersede amacına ulaşır.. keyfinize bakın magnum tüketelim c,dden dert etmeyelim böyle şeyleri ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 orc_lord o dediğinin "müzik seti"nden bizde de var :) Şimdi efendim, bu tür reklam oyunları onlarca yıldır gerçekleştirilmektedir. Kızarmış Piliç aslında kızarmamıştır boyanmıştır. Mısır gevreğinin kutusunun üstündeki resimde içi mısır gevreği dolu olan kaba dökülen şey süt değil beyaz yapıştırıcı tutkaldır.(çünkü normal süt olsa o mısır gevrekleri direk çemçük hale gelir kimse de almak istemez. ayrıca çikolatalı mısır gevreğine süt döktüğünüz zaman öyle beyaz kalamaz) ve daha bunun gibi bir çok oyun vardır. Sadece türkiye için değil, tüm dünya genelinde görülebilen reklamlardır bunlar. Fakat artık yeni yasa ile reklam verenler ve reklamı hazırlayanlar ürünün gerçek özelliklerini yansıtmazlarsa ceza yiyecekler...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 o_O[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: EXAA, 04 Haziran 2005 19:10 tarihinde demiş ki: REklam=Yalan o halde yalan=reklam ? tabi ya.. :)[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 işte erutanın pembe gözlükleri çıkardığı an :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bide söyle düşün reklam olmasa nerden bilicez?[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ben mesela bi kere tombi almıstım içinden taso çıkmamıştı.nerde burda reklam.[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Black1ce, 04 Haziran 2005 16:36 tarihinde demiş ki: penguende okumuştum eskiden sigara reklamlarında (tv değildir heralde) ciğerleri açıcı ve astıma yardımcı oldugu söyleniyormuş. haydi sigara içelim. *!Paralize olur*[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ehe o penguen deki olay 80 yıl falan önce olan bişiy valla reklamın sahteliğini geçtim garanti reklamında senelerin voltron ını koymuşlar merak ettim acaba telif hakkını almışlar mıdır ?[signature][hline]"All 3 days of E3 coverage brought over 2 million hits to the website, I wonder why" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Dürüst olduğunu söyliyen reklam yalandır içinde çocuk barındıran reklam yalandır. Yada mantıksızdır. Yağlandırarak anlatan bir sunucusu olan reklamlar kesinlikle yalandır. Ve gereksiz birşeyi gerekli gösterir. SADECEEEİİİ 9999YTL! şeklindeki reklamlar da yalandır. Fiyatı olduğundan ucuz veren reklamlar yalandır. Titanyum saati 1ytl ye satsalar ya plastiktendir yada takınca ölürsün. 30dk süren reklamlar yalandır:). Ürünün özelliklerini abartaran anlatan reklamlar yalandır. Ürünün kötü özelliklerinide anlatayım diyip 15saniye sonra "kötü özelliği yokki" diyen reklamlarda yalandır. İçinde müşteriler ile tonlarca "çok güzel çok beyendim" olan reklamlar yalandır. Onlar da müşteri değildir tanıdıktır. İçinde herhangi bir şekilde doktor, profosör yada noter görevlisi olan reklamlar yalandır. . . . Akılda kalıcı kısa bir klipten sonra ürünün basit bir şekilde özelliklerini söyliyen reklamlar ise yalan değildir. Ürünün özellikleridir onlar. Ama merak eder gidip bakarsınız. Beyenirseniz alırsını harbiden güzel de çıkabilir.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar