Fefe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Merhabalar ! Benim Skinning 296 oldu ama leatherworking 160 larda.Oyunda çoğu insan Lw'nin pek bir işe yaramadığını söylüyorlar. Bende Lw kasmak yerine acaba Mining alıp sadece hammadde ticaretine mi girsem diyorum. Ne dersiniz iraz kararsız kaldım da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ghost- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ii para yaprsın fakat Lw de elemantal lw ye geçince oldukça güzel malzemeler yaapıosun..[signature][hline]There was a time that the pieces fit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 himm ama lw nin elementalleri çok zor çıkıyormuş yani değr mi sence ? Birde hammadde olayı gerçekten değerliyse mining e geçerim diyorum.Ne dersin ?[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 burada aynı konu var biraz arasan bulabilirdin sanırım. burda tartışıldı bu konu yardımcı olur bakarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Skining lvl 40-45 den sonra para getirmiyor. LW zaten hiç alma. mining güzel para getirir her lvl da.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Teşekkürlerimi Sunuyorum[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar