s_q_u_a_l_L Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 adam moradonda bana pm attı clan pls 150000 veririm diyo alsammı acaba :D hay allah ss çektim ama nsl koyucam :D ? [Bu mesaj s_q_u_a_l_L tarafından 04 Haziran 2005 12:29 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj s_q_u_a_l_L tarafından 04 Haziran 2005 12:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 meuehueh :D[signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:RivaL Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Squall CZ de gördüğüm en kral KS cidir... :D indirdiği adamın haddi hesabı yok.. Orc olsaydım çok kavga ederdim seninle...[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: DarkThrone
Kurt Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 o deilde level kaç olmak gerekr ya su arste bi turk clanına girmek için 30 -40 arası clana alırmısınıs[signature][hline]HUN'T' e 'R'WoLF
Zuxxi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 squall sen bence git sin ol archerlığı beceremiyosun....... 10 gün uğraşsan bana multi cakamıyıcan..........[signature][hline]Name........[::Zuxxi::] Server.......Ares Jop...........[Paladin][Debuffer] LvL...........62 Clan..........TnT
SoLaReS Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bende clan lideriyim.. 1907 clanı Arestekiler bilir clanımda 35 lvl den aşağı çar bulunmaz.. zaten 9 kişiyiz bana 3-4 adam daha lazım clan görevini yapmak için.... :D[signature][hline]Nick : SoLaReS Clan : 1907 Server : Ares Nation : El Morad Level : 41+ İki Kişinin Bildiği Sır DEĞİLDİR!!!!
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 squall orc :D[signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:RivaL Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares
SoLaReS Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Squall sen El morad mısın karus mu... eğer bana pelerin giydirceksen benden sana 500k beni clanına al :D[signature][hline]Nick : SoLaReS Clan : 1907 Server : Ares Nation : El Morad Level : 41+ İki Kişinin Bildiği Sır DEĞİLDİR!!!!
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Marl0_on, 04 Haziran 2005 17:10 tarihinde demiş ki: squall orc :D Tamam işte ben de onu diyorum... Millet uğraşıyo didiniyor. Adam uzaktan 200 vuruyor okla ***S_q_u_a_I_L has defeated bilmemkim*** saçmalık. :D[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: DarkThrone
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Murtaza, 04 Haziran 2005 17:56 tarihinde demiş ki: said: Marl0_on, 04 Haziran 2005 17:10 tarihinde demiş ki: squall orc :D Tamam işte ben de onu diyorum... Millet uğraşıyo didiniyor. Adam uzaktan 200 vuruyor okla ***S_q_u_a_I_L has defeated bilmemkim*** saçmalık. :D bende iyi ks yapıom cz de :( bi kargaşadan squall gambit i elmoria yı ve 0000000 ı alıp çıkamas en ii ksci benim cz de :([signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:RivaL Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Cz de atross ve riote ye ks yapanları gebertesim gelio...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) / Clan : The_Others / Allies : Academy & The_Hunos / Baş Düşman : CooLTanG / Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 o ztn yannış biz cz de player a yapılan son hitten bahsedioduk :o[signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:RivaL Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares
CursetH Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 squall :) clanların yasaklanan adamı ks ci :P bide kendini clan leaderi diemi yutturdun millete :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
s_q_u_a_l_L Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ben ksci deilim :D zuxxi sende fazla kayıyosun saga sola nsl çakıyım 5liyi :D murtazada öşenmiyor adam beni bizim mekana kadar kovalıyor :D yakalıyamayacagını bile bile :D:D o gambitde çok salak bana towndadalıyo aptal kesemeyince kulelere yatıyor :D 69 oldu salak yata yata :D:D:D ama ne yapıyım abi oklan adammı ölürmüş ks yapmak şart :D
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 heheheh zaten acher ks yapmassa cz de yalan :][signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:Clanless Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: fatihkaraca, 04 Haziran 2005 18:03 tarihinde demiş ki: Cz de atross ve riote ye ks yapanları gebertesim gelio... hehehehe o deilde Yanımızda OBL varken atrosa dalıyorduk, nası bastılar bowl u, town bile çekemedim :D[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Burdan fatih karacaya sesleniyorum abiiiiii pls clan pls me lvl 13 warior/light pls clan pls :D:D:D:D:D:D ( i değil ı) ı from turky clan plzzzzzzzzz:D:D:D:D:D my other char str paper flame mage /duffer(str mage de yeni çıktı adamlar str takı kullanıyorlar daha fazla pot almak için üzerlerine hepsi bu millet statları str veriyorlar dedi oha helal!!!!! ) Clan plzzzzzzzzzzzzzzz[signature][hline]Nation :was EL Morad Server :was Ares NicK :was BuRiAL CLaN :was TnT LvL :was 62 Blade Master Warior
s_q_u_a_l_L Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 abi ksra bkmada bowl nedemek? ben adama where are u diyorum adam bana bowl diyor bende geliyorum diyorum ama nereye geliyorum :D:D:D:D
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 :tebrikz:str mage olmas :tebrikz:[signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:Clanless Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 CZ haritasının göbeği :D[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Marl0_on, 05 Haziran 2005 10:48 tarihinde demiş ki: :tebrikz:str mage olmas :tebrikz: happy pörtlek popeye aq off off burn m...r f...r burn :D[signature][hline]Nation :was EL Morad Server :was Ares NicK :was BuRiAL CLaN :was TnT LvL :was 62 Blade Master Warior
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 :D[signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:Clanless Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: BuRiAL_TR, 05 Haziran 2005 10:49 tarihinde demiş ki: said: Marl0_on, 05 Haziran 2005 10:48 tarihinde demiş ki: :tebrikz:str mage olmas :tebrikz: happy pörtlek popeye aq off off burn m...r f...r burn :D Zuhahahahaha.... Koptum laaaaammmm[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Burii clan plüüzzz im lvl 06 :D:D:D:D[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Lvl 1 str mage clan plız xD[signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:Clanless Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares
Öne çıkan mesajlar