zamo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 O hareketleri sanırım klavye ile yapamıyorsun.Ben de ps2 joypadi var usbden bağlanan anca öyle oluyor.[signature][hline]I came, I saw, I conquered
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 son versiyon değil de winning 7, pes 3 ün bütün hareketleri eski konulardan birinde yazıyor[signature][hline]"All 3 days of E3 coverage brought over 2 million hits to the website, I wonder why"
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bi forumdada yazıyor hareketleri ama yapamamıştım veya l1 r1 derken iyiyce karıştırdım tuşları klavyeden olmuyorsa kötü baya, 5. seviyede gol atamıyorum, 3-4 tane gol yemeden :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 www.pesmoves.com[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============>
nameless Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ya şu konami hakem konusunda bişey yapması lazım pes2deki hakeme deli gibi söverdim şimdi mumla arar oldum onu da ama yine de her gün 5maç yapmadan duramıyorum :)[signature][hline]karnım aççç! iPod fonuna yardımda bulunun enteresan şeyler
GEd Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 klavyeden her turlu hareket oluyor eger iyi ayarlarsiniz tuslari. sadece sagdaki kol ile yapilan hareketler kullanilmiyor.
narin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 6 yıldızda en kötü takım oliyim , karşımda klasik brezilya yada almanya olsun genede farka gidiyorum çok iyi biliorum diyenlere duyrulur :D[signature][hline]s00 L33t : )
Öne çıkan mesajlar