zamo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 O hareketleri sanırım klavye ile yapamıyorsun.Ben de ps2 joypadi var usbden bağlanan anca öyle oluyor.[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 son versiyon değil de winning 7, pes 3 ün bütün hareketleri eski konulardan birinde yazıyor[signature][hline]"All 3 days of E3 coverage brought over 2 million hits to the website, I wonder why" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bi forumdada yazıyor hareketleri ama yapamamıştım veya l1 r1 derken iyiyce karıştırdım tuşları klavyeden olmuyorsa kötü baya, 5. seviyede gol atamıyorum, 3-4 tane gol yemeden :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 www.pesmoves.com[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ya şu konami hakem konusunda bişey yapması lazım pes2deki hakeme deli gibi söverdim şimdi mumla arar oldum onu da ama yine de her gün 5maç yapmadan duramıyorum :)[signature][hline]karnım aççç! iPod fonuna yardımda bulunun enteresan şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 klavyeden her turlu hareket oluyor eger iyi ayarlarsiniz tuslari. sadece sagdaki kol ile yapilan hareketler kullanilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 6 yıldızda en kötü takım oliyim , karşımda klasik brezilya yada almanya olsun genede farka gidiyorum çok iyi biliorum diyenlere duyrulur :D[signature][hline]s00 L33t : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar