Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Ya ninja template i için ne önerirsiniz? ben Spirit speak Fence Poison Anatomy Ninjitsu Stealth Tactics düşünüyorum sizlerde bişeyler yazarsanız cok sevinirim + ninjutsu nası bi skill ve bushido nası bi skill? sanırım bushido Swords la birlikte nnjitsu fence le birlikte ama pek bişey anlayamadım .)[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Gigabyte Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 hayırdır nerde oynamaya başladın ? ninja skilli açık değilde birçok yerde ondan sordum[signature][hline]Ultima Emeklisi...
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 hadi ya ozaman kasmıom euaeh[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Orj server'a gircem ben banane :Ds[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Erutan http://uo.stratics.com/ buraya bak kardeş. Birde neden ninja skilli açık olmasın o kadar samurai empire boşunamı yapıldı? Bir yanlışınız olması lazım.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Gigabyte Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 türk serverlerde açık değil bkz : pagan[signature][hline]Ultima Emeklisi...
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ultra ASLAN LAM Ben Avalondaki erutan ;D Hani sdlkfjgjkldfkldfgdjklfgjkldfgljkdfjkldgjkl yaptıydım gittiydim sonra geri geldiydim ya ben o eywallah bura icin burayı arıodum 30 saattir[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 erutan bi kere resisst'i sakın unutma yoksa mage'ler folofoş ediyor.test edildi onaylandı :D[signature][hline]Lucas Serhat Akın, 06 Kasım 2002 21:45 tarihinde demiş ki: taraftar 5 istedi 6 oldu,10 istediler zaman yetmedi..
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 abi yuh NERE! sıkıştırcam yaw Neyse ben başka bi char açıçam ztn :)[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 vallaha ne yapıyorsan , ne kasıyorsan kas,her template'e lazım ressist spells,yani istersen kasma , mage'ler sana bir kombo yapasın ozaman başını vurursun taştan taşa :)[signature][hline]Lucas Serhat Akın, 06 Kasım 2002 21:45 tarihinde demiş ki: taraftar 5 istedi 6 oldu,10 istediler zaman yetmedi..
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Yani Resist Kesin lazım ozaman Dexer fence kasiyim :D şöyle düşündüm Anatomy 100 Fencing 120 Poisoning 100 Necro : 100 SS : 100 Healing : 80 (cok zorluk cekcem biliyorum ama başka carem yok) Tactics : 100 sizce nası? keşke skillcap 800 olsada parry i kullansam ozaman kesinlike Paşa olurdum ARtık Poison'ı 5 mana ile vururdum Armor ignore uda 15 le falan eah[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Şöyle düşündüm Necroyu 75 yapıp focus u 25 Arttırmayı yani focus u kesin almam lazım in sar ı ne zaman fizzle siz atarım ozaman kitlemeliyim focus cok lazım cunki... sizin öneriniz ne? [signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları [Bu mesaj Erutan tarafından 05 Haziran 2005 14:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Albert Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 indirip inceleyecegim su samurai empire'i. merak ettim lol. bi turlu firsat olmadi.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Runuolarda çalışmıyo ninjitsu işle bushido[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Gigabyte Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bushido da yok yeni skiller yok kısacası :D[signature][hline]Ultima Emeklisi...
Öne çıkan mesajlar