Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Ya ninja template i için ne önerirsiniz? ben Spirit speak Fence Poison Anatomy Ninjitsu Stealth Tactics düşünüyorum sizlerde bişeyler yazarsanız cok sevinirim + ninjutsu nası bi skill ve bushido nası bi skill? sanırım bushido Swords la birlikte nnjitsu fence le birlikte ama pek bişey anlayamadım .)[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 hayırdır nerde oynamaya başladın ? ninja skilli açık değilde birçok yerde ondan sordum[signature][hline]Ultima Emeklisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 hadi ya ozaman kasmıom euaeh[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Orj server'a gircem ben banane :Ds[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Erutan http://uo.stratics.com/ buraya bak kardeş. Birde neden ninja skilli açık olmasın o kadar samurai empire boşunamı yapıldı? Bir yanlışınız olması lazım.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 türk serverlerde açık değil bkz : pagan[signature][hline]Ultima Emeklisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ultra ASLAN LAM Ben Avalondaki erutan ;D Hani sdlkfjgjkldfkldfgdjklfgjkldfgljkdfjkldgjkl yaptıydım gittiydim sonra geri geldiydim ya ben o eywallah bura icin burayı arıodum 30 saattir[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 erutan bi kere resisst'i sakın unutma yoksa mage'ler folofoş ediyor.test edildi onaylandı :D[signature][hline]Lucas Serhat Akın, 06 Kasım 2002 21:45 tarihinde demiş ki: taraftar 5 istedi 6 oldu,10 istediler zaman yetmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 abi yuh NERE! sıkıştırcam yaw Neyse ben başka bi char açıçam ztn :)[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 vallaha ne yapıyorsan , ne kasıyorsan kas,her template'e lazım ressist spells,yani istersen kasma , mage'ler sana bir kombo yapasın ozaman başını vurursun taştan taşa :)[signature][hline]Lucas Serhat Akın, 06 Kasım 2002 21:45 tarihinde demiş ki: taraftar 5 istedi 6 oldu,10 istediler zaman yetmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Yani Resist Kesin lazım ozaman Dexer fence kasiyim :D şöyle düşündüm Anatomy 100 Fencing 120 Poisoning 100 Necro : 100 SS : 100 Healing : 80 (cok zorluk cekcem biliyorum ama başka carem yok) Tactics : 100 sizce nası? keşke skillcap 800 olsada parry i kullansam ozaman kesinlike Paşa olurdum ARtık Poison'ı 5 mana ile vururdum Armor ignore uda 15 le falan eah[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Şöyle düşündüm Necroyu 75 yapıp focus u 25 Arttırmayı yani focus u kesin almam lazım in sar ı ne zaman fizzle siz atarım ozaman kitlemeliyim focus cok lazım cunki... sizin öneriniz ne? [signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları [Bu mesaj Erutan tarafından 05 Haziran 2005 14:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 indirip inceleyecegim su samurai empire'i. merak ettim lol. bi turlu firsat olmadi.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Runuolarda çalışmıyo ninjitsu işle bushido[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bushido da yok yeni skiller yok kısacası :D[signature][hline]Ultima Emeklisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar