Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ya dunya donuyomu bence donmuyo .

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bak elektrik benim işim elk muhendisliginde okuyorum desem kac kişi inanir bilmem ama .. :P gece ye verin olayi zor anlamami eehhe[hline]ALI G. MY BITCH
Mesaj tarihi:
Uçağın içinde zıplayınca arkasına yapışıyor musun? Her varlık kendi içinde bir evrendir ve kendi çekim ve manyetik alanına sahiptir nokta bitti.[hline]Est solarus oth mithas!
Mesaj tarihi:
İnsanoğlu her an herşeyi anlamak durumunda olan bir canlı değil. Bazı durumlarda anlayabilitesi çok düşebiliyor.

Ben de saçma sapan konuları, insanlara 4'er 5'er defa anlattırmışımdır. Olabilir bu tür şeyler.

İşin içinde iyi niyet varsa, insanlar 100. defa da olsa anlatırlar.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
www.ekohost.net
]www.ekohost.net
Mesaj tarihi:
diyorum.
Hani ekmek teknesinde diyodu ya Napolyon Para para para demis kimsede cikip allah belani versin para dememis diyo du ya, valla billa ilkokula giderken demistim hemde 8 yasindayken bi uzaktan kumandali arabasi vardi bi arkadasin benim yoktu o sira oynatmamisti o zaman demistim Allah belani versin para diye. valla ciddiim :)[hline]ALI G. MY BITCH
Mesaj tarihi:
Bu nokta bitti, heheyt böyle koyarım noktayı modundaki arkadaşlara da ayrıca öpücük dağıtmayı düşünmekteyim. İsteyen olursa hemen verim, paket de yapabilirim.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
www.ekohost.net
]www.ekohost.net
Mesaj tarihi:
hey güzel ülkemin eğitim sistemine bak be. fiziğin temel kuramlarından bihaber insanlar fizikle alakalı bölümlerde okuyorlar.

quamor alınma bundan lütfen. sonuçta öğretememişler, öğrenememişsin değil. misal lise2nin ilk bir ayı bir hatun girdi derse, ben bir ayda vektörleri dahi anlayamadım. ikinci ay okulumuzun efsanevi kişiliği ergun hoca girdi, ilk haftasında atışları söktüm, fiziğin kitabını yazdım.
Mesaj tarihi:
Orda bitmiyor olay yanlız. Bu dediğiniz araba mantığına göre çok uzun bir süre helikopterle havada durursak altımız değişmeye başlamalı. Peki neden? Çünkü arabada zıpladığınızda siz de 40km hızla gidiyorsunuz ama araba devamlı o hızla gitmeye devam ediyor siz belli bir süre sonra yavaşlarsınız atmosfer de dünya ile birlikte hareket ediyor bir kere yoksa bulutlar rüzgarsız havada oldukları yerde durmazlardı =)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Mesaj tarihi:
Bu arada -konu ile alakasız olacak silinebilir isteniyorsa-, sanırım bir iki mesaj önce 1000. mesajıma ulaşmışım. :)

Hiç havai fişek falan çıkmadı ekranda ? İnsan bişeyler yapar di mi ama ?[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
www.ekohost.net
]www.ekohost.net
Mesaj tarihi:
ehe evet nokta koymustum ama
quamor+1:)
aha yine nokta=========================================>.[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you!
Dejeavu The Level 50 Eldritch...
Mesaj tarihi:
Ben 4. sayfaya attığım mesajı yazarken bir tek forumu açan kişiin ilk mesajını okumuştum diğerlerini okumadım, iş 4 sayfa olmuşsa çözülemediğini düşünüp yazma gereği hissettim hala da okumadım %99'unu[hline]Est solarus oth mithas!
Mesaj tarihi:
sharky ye allah sabir versin ehehe

bu arada, o dedigin sey galileo dan beri biliniyor bombaci, einstein o konuda calismadi :)[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning

Mesaj tarihi:
valla bakmadim atilan mesajlara direk ilk mesaja cevap vericem
dunya donerken siz de ustunde oldugunuz icin bi hiz ile donersiniz, ama bunu farketmeyiz.

Zipladiginiz zaman duny ile iliskiniz kesilmez, atmosfer var, ama gene de bi anlik ayrilma olabilir. O sirada siz yukari zipladiginizi sanarsiniz, ama aslinda dunyanin donme yonunde dunyanin donme hizina esit sekilde o tarafa da ziparsiniz, cunku baslangiz hiiniz 0 degildir o yonde. BU nedenle dunytanin donus yonunn n tersine ziplayinca yer degistirebilirsiniz anca. Cunku zaten geri tarafa zipalrken bir etki de sizi ayni zamanda o yonde itiyordur. Ama hissedilmez bu.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Mesaj tarihi:
Dünyanın dönme hızını düşündüğümüzde eğer dediğiniz gibi zıplayınca yer değiştiriyor olsaydık hiçbir canlı hayatta kalmazdı. Çapı ~40.000km olan dünyamız kendi etrafında 1 günde döndüğüne göre yaklaşık 1666.6 km/hr ile giden bir araç gibi. 460m/saniyede ilerliyor gibi birşey yani.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
  • Yeni Oluştur...