Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şerefsizlik!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben de statta olsam ben de ıslıklardım.
Biz ıslıklamıyoruz diye yunanlılar utanıp ıslıklamayı bırakmıyorlar veya Avrupa gazeteleri "Muhteşem Türkler" diye başlık da atmıyor. Biz bize yapılanlarla kalıyoruz. Kısacası Türk'ün Türk'e Centilmenliği oluyor ve adamlar hiç bir baskı hissetmeden evlerindeymişcesine rahatça oynuyorlar.

A.B.D bayrağı yakınca ağızları sulananlar Yunan marşı ıslıklanınca neden bu kadar üzülüyorlar anlamıyorum...[signature][hline]rtc
Mesaj tarihi:
Yürüüüüüüü beaaa !! +10k[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
tabi bu kadar da "şerefsizlik" olarak da yorumlanamaz. eğer onlar çiçekle karşılasaydılar o zaman başka. ama bana sorarsanız biz ağzımızla kuş tutsak onlar bize gene yanlış davranır gene hakaret ederler. ama biz onlara bize yakışanı yapmalıyız. asıl düzeltilmesi gereken kim ? sorusuna yanlışı yapan cevabını vermek gerekir. her kim yapıyorsa! ama şerefsizlik de haddini aşan bir laf.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
heffer rockonun modern yaşami diye bi cizgifilmdeki inek degilmiydi ?? uehaue güzel nick

Yunanistanda olsaydi maç yunanlar öyle seyler yapardiki biz su an biz hangi sözde(Serefsizligi) yapalim diye plan kurardık[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
said:
Smoke, 04 Haziran 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
Biz ıslıklamıyoruz diye yunanlılar utanıp ıslıklamayı bırakmıyorlar veya Avrupa gazeteleri "Muhteşem Türkler" diye başlık da atmıyor. Biz bize yapılanlarla kalıyoruz. Kısacası Türk'ün Türk'e Centilmenliği oluyor ve adamlar hiç bir baskı hissetmeden evlerindeymişcesine rahatça oynuyorlar.

A.B.D bayrağı yakınca ağızları sulananlar Yunan marşı ıslıklanınca neden bu kadar üzülüyorlar anlamıyorum...

bizim yapmamız gereken o bence,yoksa biz yunanlılar sussunlar, kötü davranışları bıraksınlar ya da avrupa basınında ismimizden iyi bahsedilsin diye herhangi bir şey yapmıyoruz,ya da sen yaptığın da bunu düşünüyor değilsin
bir de karşı takımı baskı altına yine ıslıklayıp,yuhalayıp alırsın
ama bunu milli marş bittikten bi süre sonra yapsak daha iyi olmaz mı?[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Mesaj tarihi:
said:
Ancalagan, 04 Haziran 2005 23:25 tarihinde demiş ki:
heffer rockonun modern yaşami diye bi cizgifilmdeki inek degilmiydi ?? uehaue güzel nick

heffer öküzdü..rockoda wallaby[signature][hline]~o O
COMFORTABLY NUMB
Mesaj tarihi:
össyi hesaba katarsak doğru aslında, inek diyebiliriz şahsım için.
öss sonrası da boğayı tercih ederim, öküz malum çok hoş bir tanım değil:)
neyse topik şey olmasın[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 04 Haziran 2005 21:55 tarihinde demiş ki:
milli marş ıslıklanır sonucta karşı tarafı baskı altına almak lazım.buda futbolda var.fener marşı çalarken cimbomlularda ıslıklamasın ozaman.oda fb cumhuriyetinin marşıdır sonucta :P
milli marş dediğiniz ulusal bi düttürü.

ben fb cumhuriyetini tamamen bi baskaldiri olarak goruyorum. mecaz ya da degil kendinizi demokratik ve cumhuriyet ile yonetilen bir ulkede ayri bir cumhuriyet gibi goruyorsunuz.[sahsi fikir.fb li arkadaslarim sert karsilayabilir. agir sozler oldugunu sanmiyorum ama ozrumu simdiden edeyim.][signature][hline]Icq: 668699
Msn: [email protected]
Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight
Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Mesaj tarihi:
said:
Smoke, 04 Haziran 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
Biz ıslıklamıyoruz diye yunanlılar utanıp ıslıklamayı bırakmıyorlar veya Avrupa gazeteleri "Muhteşem Türkler" diye başlık da atmıyor.

biz ıslıklayınca onlar bırakıyorlar galiba?[signature][hline]Volfied, 25 Ocak 2005 11:16 tarihinde demiş ki:
abi rakı yudumlamak nedir ya
şarap yudumlanır yapmayın şunu allaşkına
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
Mandoo, 04 Haziran 2005 22:04 tarihinde demiş ki:
said:
xueshen, 04 Haziran 2005 21:49 tarihinde demiş ki:
atatürkün bir hikayesi vardı bir binaya girerken önüne bayrak seriyorler ve bayrağı serilen ülkeninde aynısını söylüyorlardı atatürk ise bayrağı kaldırtıyordu

Atatürk'ün oradaki amacı yunanlıları küçük düşürüp ezmekti...

nasıl da kandırmışlar garibimi[signature][hline]G3NK
Mesaj tarihi:
ehehhe evet Atatürk bunu yapti cünkü o A-T-A-türk (tü) EN Kötü kısmı bu (tü)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
Hem itin kopuğun dolu olduğu hem de o ünlü cehennem havasının verilemediği bir hale geldi Türkiyede tribünler .

Kime teşekkür ediyoruz ?

Bu çekişmeleri daha fazla satabilmek adına , rant adına iğrenç derecede düşmanlığa taşıyan medyamıza teşekkür etmeliyiz . İnsanların sevmedikleri renkleri görünce bir boğa gibi etrafa saldırmasına zemin hazırlayan sevgili yazarlarımıza , Ite kopuğa bedava bilet dağıtan klüp yöneticilerine , yeterli önlem almayan emniyete , o kadar çok kişi - kurum var ki teşekkürlerimizi iletmemiz gereken bizi bu hallere getiren .[signature][hline]MaXi...
Mesaj tarihi:
said:
Mandoo, 04 Haziran 2005 22:04 tarihinde demiş ki:
said:
xueshen, 04 Haziran 2005 21:49 tarihinde demiş ki:
atatürkün bir hikayesi vardı bir binaya girerken önüne bayrak seriyorler ve bayrağı serilen ülkeninde aynısını söylüyorlardı atatürk ise bayrağı kaldırtıyordu

Atatürk'ün oradaki amacı yunanlıları küçük düşürüp ezmekti...

yuh ya..mandoo böyle bir sonuç çıkarmışsınya ne diyim...[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
bence boş tartışma.bugün savaş olsa bizi sırtımızdan vurcak ilk insanlar yunanlar.ben stadta olsam bende yapardım.[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...
Mesaj tarihi:
bayrağımızı yaktılar, sonra özür dilemelerini günlerce bekledik
böyle bir millet...[signature][hline]***Bugarea*** - **Anti-Pati** - *Disspanzer* - *Dr. Fuchs* - *Mehteran* - *SonEfsane*
Mesaj tarihi:
savaş çıkarsa her ülke kendi çıkarı doğrultusunda hareket eder.
olur da türkiye'nin yunanistan'ı arkadan bıçaklaması gerekirse halk "zaten bunlar 1. dünya savaşından sonra gelip istila etmişlerdi her yeri!" diye gaza getirilir.

saçmalamayın.

bağımsızlık sembollerine (bayrak, marş vs.) saygısızlık yapmak, yakmak, ıslıklamak, yapılabilecek en büyük hayvanlıklardandır. ne olursa olsun.[signature][hline]Volfied, 25 Ocak 2005 11:16 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
bu dunyada serefli olan mı var?:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

uA.com
Mesaj tarihi:
Bence onlar bizim türklere laf-küfür ettikten sonra bizim taraftarların milli marşlarında ıslık çalması sonucu bir türk olarak türklere şerefsiz diyen insandadır sorun. Ayıp dese yeridir...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
Mesaj tarihi:
hmm, yani diyorsun ki:
x ülkesinin milli marşı çalınırken y milleti ıslıklamış olsun.
x vatandaşı olan a kişisi, y milletinin milli marşı sırasında deliler gibi ıslık çalsın.
c kişisi de bunu görüp "başkasının milli marşında ıslık çalan şerefsizdir" desin.
a ve c kişileri aynı ülkenin vatandaşıysa, sorun a'da değil c'de yani.

tam anlamadım. (benim yazdığım da pek anlaşılır değil gerçi :)) bunu mu diyorsun?[signature][hline]Volfied, 25 Ocak 2005 11:16 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj Eraqrest tarafından 05 Haziran 2005 00:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Mandoo, 04 Haziran 2005 21:11 tarihinde demiş ki:
saygısızlık felan deil...bence çalınmasına bile lüzum yok...

Atatürk'ün Yolundan giden Türk gençliği olun be!!!

Yunanistan'da cumhuriyetin ilk kurulduğu yıllarda, Türk bayrağı yere seriliyor ve yunan genareli üzerinden geçiyor, çiğniyor bayrağı..
bi süre sonra aynısı Türkiye'de yapılıyor, Atatürk'ün önüne bir bayrak seriliyor.
Atatürk kızgın bir şekilde hemen onu yerden kaldırın, biz onurlu bir milletiz ve diğer bir milletin kutsalını çiğnemek bize yakışmaz diyor....
Doğru da diyor, Biz Onurlu Bir Milletiz[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05 & I Love Paticik
  • Yeni Oluştur...