Uriel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Merhabalar ben kendi açmakta olacakğım serverla ugraşıyorum.yanlız scriptleri ordan burdan topladım yani normal lazım olanları.Ama galiba nedense bir hata oldu yada yanlış bişey yukledim ve bir adını veremeyeceğim server'ın adı ustumde bulunmakta.Ornegin ben owner'ım ismim XX normal playerlarda olmuyor ama benim ustumu tek tıkladığımda * zzzz Staff Member * yazıyor ve altındada Gm XX yazmakta. Lutfen yardım nerden duzelteceğim deiştireceğim birde bunların en başında sabit eşyalarda newbie eşyalarda @ (newbie) yada @ (sabit) yazmakta.. en azından o @ve sonrasındaki yazıyı sileceğim yeri soyleseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 sphere versionun 55i sanırım o @123 xx şeklinde gözükmesinin sebebi o diğer sorunu anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uriel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 evet onun gibi mesela @56 gibi..birisi oynamış gelmiş bir server'ın scriptinimi almış artık ne halt yemişse..diğeride titleda sorunum yok sadece tek tıklayınca birde player yanına gidince kendi serverımın adı yazmıyor *Deneme Staff* yazmakta..deneme değil soyleyemeyeceğim shard ismi bu arada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 nebula scriptleri kullanıyorsun fix.scp den düzeltebilirsin...[signature][hline]Ultima Emeklisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacan3 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bu arada düzeltirken src. falan varsa meseal atıyorum IF (==7) [ Staff ] Owner eyer src. koyarsan tıkladığın adamın üstünde kendi ismini görürüsün unutma... (başlara message falan ggelecek onları yazmıyor armut piş azıma düş olma kendimn yap) [Bu mesaj cacan3 tarafından 04 Haziran 2005 10:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Ayarladim cok saolun.Arkadaslar simdi yine bir sorum olacak.Bu Axisden koyduğum vendorlarda gereksiz itemler var. mesela Provisionerlarda arrowlarda var..ayrıca Vendor deed ler 1 gp =) bunların duzeltilecek yerini bulamadım.yeni gelen playerların cantalarına ne gelicek skill skill ayarladım ama bi bu kaldı..Birde evlilik yuzugu felan yok bende script olarak..vendordada.Yardım edene canım feda etmeyene vefa :D Nakarat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 template.scp olmasi lazim ordan vendor ismini aratarak bulabilirsin ornegin sell i_gold gibi tanimlar var satilmasini istemedigin nesneleri ordan silerek satilmasini engelleyebilirsin.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verkard Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 temp_vend bölümünde var sanırım yada chars humanda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 "vendor stock" yazarak sattigi e$yalarin oldugu kutu acilir satmasini istemediklerini oradan remove ile kaldirirsin,ama bu cozum tek vendor icin gecerlidir,yani tum proviosonerlarda kalkmaz![signature][hline]# vesmor a.k.a Ripper a.k.a wD karma$ik insanimsi ya$am formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Vesmor tek vendor icin sormamis adam zaten burda, sallama len :p[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Arkadaşlar baktım temp_vend diye geçmekte bende..itemlar var ama paraları ayarlayamıyorum.acaba yanında yaznan {10 160} gibi şeyler mi? :D birde evlilik hakkında yardım istiyorum.scriptinin adresini yollarsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serberius Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Uriel, 05 Haziran 2005 16:26 tarihinde demiş ki: Ayarladim cok saolun.Arkadaslar simdi yine bir sorum olacak.Bu Axisden koyduğum vendorlarda gereksiz itemler var. mesela Provisionerlarda arrowlarda var..ayrıca Vendor deed ler 1 gp =) bunların duzeltilecek yerini bulamadım.yeni gelen playerların cantalarına ne gelicek skill skill ayarladım ama bi bu kaldı..Birde evlilik yuzugu felan yok bende script olarak..vendordada.Yardım edene canım feda etmeyene vefa :D Nakarat :D bahsettigin sorunda sen itemleri kaldırmakmı istiorsun yoksa fiyatlandırmakmı istiorsun bu arada (10 30) falan gibi yazanların anlamı 10 ile 30 adet arası satsın.[signature][hline]Dünya varoldukça insanlar savaşacaklardır!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ben sadece paralarını ayarlamak istiyorum su an. cunku vendor satılıyor ve sadece 1gp :S birde evlilik sistemi lazım bana [Bu mesaj Uriel tarafından 05 Haziran 2005 18:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 fiyatlarini ayarlamak istiyorsan, fiyatlarini ayarlamak istedigin item'lari tek tek bulup value kisimlarini degistireceksin.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 value diye ne yazıkki birşey yok...region.guarded 0 yazıyorum gittiğim şehire oluyor ama ben tum dunyayı sonsuza dek kaldırmak istiyorum gardlarını :P tek tek dolaşcammı =( [Bu mesaj Uriel tarafından 05 Haziran 2005 18:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar