BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 LVL 60 olunca honor kasılır adam kesilir duel yapılır.. şu battlegrouns bölümü açılsın o zaman pompaaaaa![signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Şu battlegrounds olayı nedir?[signature][hline]Follow your instinct. It usually takes you home In Flames We Trust! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 TAm katılmıyorum pvp tanımına , mesela ben ssde grup vsye dahil olmadan warrior başıma yani ranged skillim olmadan , vuruyorum kaçıyorum ölüyorum kesiyorum kesiliyorum , son derece zevkli bi olay , sayılara kafayı takmış herkes "0a 20 olsa bile oratda bi action oluyor 10 kişi olantaraf kaçıyor karşı taraf kovalıyor falan bu pvp degil mi peki ? bence kaçmakda kovalamakda bunları yaparken taktik yapmakda son dere4ce zevlki en azından ben pvpden bunu anlıyorum . Çoğu kişi eşit sayıda kişi olsun lvller aynı olsun kapışalıma feci takılmış durumda bgyle oda gelecek merak etmeyin ama bu olay olmadanda gayet zevkli pvp tabi renkler ve zevkler derim . Mesela beni kovalayan 3 5 horde varsa ve ben ellerimden kurutlabilmişssem bu bir başarıdır benim gözümde aynı şekilde kalabalık bir gruba dalıp 1 adamı almışsam ardından ölöüssem buda bir başarıdır , sayıca az olan bir grubu yakalamış ve öldürmüşsem buda bir başarıdır . Ve bunların hepsi pvpdir . oyunca oyuncuya karşı yani (player vs player) . Ha bunlardan zevk almıyorsanız veya boş geliyorsa bilmiyorum belki de bu tarz oyunlar için fazla büyüdünüz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Battlegrounds olayını inceledim az önce sitede,harikaymış yahu! Nezaman geliyor bu battlegrounds olayı? Bide mancınık falan geleceği doğru mu?[signature][hline]Follow your instinct. It usually takes you home In Flames We Trust! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Lvl 60 olursun olay baslar mc ve onyxia dropu Tier 3 epic seti topladın mı da oyun bitiyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Gangren, 04 Haziran 2005 19:04 tarihinde demiş ki: PvP sevmiyorum bende. Çok basit nedenleri var aslında.. WoW bir çeşit oyunu, itemler, görüntüler, tipler herşey farklı. Ama herkes PvP kasıp, aynı itemleri giyince, klon gibi oluyorlar. Herkeste aynı item, aynı görünüş, çok bayık bence.. Ayrıca, o alınan itemlerin de, 1 haftalık tatilden sonra bile giyemeyeceğini bilmek kadar kötüsü yok =/ ztn sırf bundandirki o itemlarla pek ilgelenmiyorum ve dusuk rankte ki hediyelerin alternatiflerinide bankamda stokluyorum...[signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 beleştepe'ye gelin , savunma yapıyoruz orda. 2 tane rogue dikiyoruz aşağıya , yukarı çıkan yatıyo dfg[signature][hline]valandil ownz j0o! seni ben ellerin olasın diye mi sevdim allahsız WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 abı bence lvl 60 dan sonra baslıyor oyun 60 oldunmu daha oynun 1/5 bıtmıs oluor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: bejawe, 05 Haziran 2005 14:02 tarihinde demiş ki: abı bence lvl 60 dan sonra baslıyor oyun 60 oldunmu daha oynun 1/5 bıtmıs oluor... demeye calistigimda buydu benim :) arkadasi bilmiyorum ama genelde 60 olmayanlarin hatta 40- lerin soledigi bi laftir bu..goruyosun lvl ?? adami ahh ahh keske bende bunun lvl inda olsam ya da orgrimmar da goruyosun mage priest vs set ini tamamlamis off keske bende bunun itemlarina sahip olsam..herkes yapmistir bunu..sonunda gordugunuz adamin seviyesine ulasinca ee simdi ne olacak? diyeceksiniz.. simdi sole basit bi hesapla bi hedefi olan kisi atiyorum bugune 50 basladim 51 olmadan oyundan cikmayacam durum el verirse 51 den sorasini dusunuyurum diye bi hedefi olan biri kasip kasip 60 oldugunda dusundugu seti ni tamamlamasi en kotu oyuncu icin bile ne fazla 2 hafta (tabi abarip ben epic setleri toplayip kral olacam demiyosa)2 hafta sora elimizde full setli lvl 60 class var siz bugune gelene kadar hergun saatlerinizi harcamissiniz bu oyuna simdi ne olacak diyosunuz hep dusundugunuz bi yer vardir eskiden lvl ?? larin savastigi bu hillsbrad olabilir tanaris vs olabilir gidiyosunuz oraya bi oraya bi buraya kosturuyosunuz sora ne oluyo biliyo musunuz ? sıkılıyosunuz :) ilerki zamanlar sanki cs oynar gibi oyuna giriyim bi kac kisi oldurup stres atarim diye giriyosunuz olacag bu oyunda yenilik yok savaslar zevkli degil.. tek sevdigim yani var oyunun lvl kasarken sıkılmıyosunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar