kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ah tuncayyyyy kaçarmı o be bastırıyoz beyler gol yakındır inşallah[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 abi çok iyi gidiyoruz da yine kitlenmeye başlamassak iyidir[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 iyi ne kelime yunanlılar sıkıtışlar kendi sahalarında acayip bastırıyoz bu arada tuncayın kafasına .... yani başka bişi demiyorum[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Tuncay naaptı ya? En azından pozisyona giriyoruz Tuncay'la.[signature][hline]rtc
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 hay allam illaki fenerliyim diye bağırıcan heralde bişi mi dedik sadece o kafa pozisyonunda kafasına .. dedim :)[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 =))[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 aman allahım tekkeeeeeeeeeeeee yaktın bizi :(([signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Ah fatih ahhh . sen onu rövaşata ile 90 a takardın beee[signature][hline]rtc
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ben şu pozisyonda fatihin ayağına mı diyim=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ahanda ilker yasin h.şükür dedi onun olayı da başlar bugünden itibaren,maç böle biterse akşam telegolde de şov olur zaten=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: kermit, 04 Haziran 2005 22:38 tarihinde demiş ki: hay allam illaki fenerliyim diye bağırıcan heralde bişi mi dedik sadece o kafa pozisyonunda kafasına .. dedim :) Yok maçı gayet kırmızı beyaz gözlükle seyrediyorum :) Sadece Tuncay'a iyi oynamasına rağmen laf etmeni anlamıyorum ;)[signature][hline]rtc
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 abi doğru söylüyo aslında h.şükür o yanlardan gelen topları kaçırmaz gibi geliyodu bana bide bu hakem harbiden cozuttu olayı !! tuncaya lafım yok süper bence ama o pozisyonda her izleyici gibi geçtim kendimden :) inşallah son 5 dk da böyle devam eder gebertiriz şunları[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt [Bu mesaj kermit tarafından 04 Haziran 2005 22:43 tarihinde değiştirilmiştir]
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 hakem ayrı olay,o bitirdi zaten fatihin ilk devrenin başında bi kafa şutu vardı ben orda aradım asıl hakanı[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Yıldıray'a yapılan hareket kırmızı karttır vermeyen de şerefsizdir.[signature][hline]rtc [Bu mesaj Smoke tarafından 04 Haziran 2005 22:44 tarihinde değiştirilmiştir]
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 kaç dk uzatma vercek acaba ya[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 uzatmayı geçtim,adam gibi karar versin zaten öffffffffffffffff kırmızı da geldi[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Yıldıray Kırmızı... küfredicem...[signature][hline]rtc
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Smoke, 04 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki: Yıldıray'a yapılan hareket kırmızı karttır vermeyen de şerefsizdir. yıldıraya geldi tam tersi abi sinir manyağı oldum !![signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 son 3 dk biter bu maç böle[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ersun yanal'ı çekti hafiften maç biterken uzun adamımız da yok diye dokundurmalar da var=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ilk şutumuzu serkan attı o kadar adam dururken ya...[signature][hline]rtc
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 sahadali büyük balon neciydi öle ya reklamın kralı=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ooo stad hakan şükür diye bağırıyor :)[signature][hline]rtc
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 evet maçı tam oynatmadı,rezil hakem saolsun[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
Verkard Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 güle güle dunya kupası yazıklar olsun size bu kadar emege taraftara erdiginiz hhediye bu muydu
Öne çıkan mesajlar