Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bazı warriorlar provokeyle daha iyi damage koyabilmek için magic power a veriomuş:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:Clanless Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 :tebrikz:[signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:Clanless Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XANTOR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XANTOR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 yok onlar dex veriyo atacklardan daha ii kurtulabilmek için :) :) :) :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Bir kaç hafta önce argentino isimli deli arkadaş re-stat yapıyor czde bir baktık elinde 2 tane shard wardı :D:D:D:D:D çıplak geziyor elinde 2 shardla :D:D:D:D:D(wariordur kendisi)[signature][hline]Nation :was EL Morad Server :was Ares NicK :was BuRiAL CLaN :was TnT LvL :was 62 Blade Master Warior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 o arkadaşı iyi dumur ettim mircte gerisi yalan ondan sonra kafayı yedi zaten peq yoktu ama :][signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:Clanless Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 diez'de merchant char'i adam biraz kastirmi$, eline de 1h giga alip lycan'lere daliyordu ahah. tabi mage idi.[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 5X Clan: Symbolic Server: Diez NP: 8XXX (Dru artik yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Ben bekliyorum Coolthang elinde +8/80 raptorla O.o o.O[signature][hline]Nation :was EL Morad Server :was Ares NicK :was BuRiAL CLaN :was TnT LvL :was 62 Blade Master Warior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 :tebrikz: yaşasın str mage ler ve mp warriorlar :tebrikz:[signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:Clanless Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Marl0_on, 05 Haziran 2005 16:03 tarihinde demiş ki: :tebrikz: yaşasın str mage ler ve mp warriorlar :tebrikz: Hayatımın en gereksiz ve boş postlarını bu gün yaptım :D:D:D happy pörtlek popeye :D:D:D:D:D:D[signature][hline]Nation :was EL Morad Server :was Ares NicK :was BuRiAL CLaN :was TnT LvL :was 62 Blade Master Warior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 benim yardmımla :][signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:Clanless Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 paper warrior isteriz hiç hp ye vermesin ''arka planda ..hebele hübele hüp.. çalar''[signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:Clanless Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Ya şimdi geyik yapıyoruz biz Paper warrior diye ama ciddiye alan olacak bu işi, Paso Str ye vericek. Level kasıcam diye sürekli bayılacak... Paper her tür de olur ama warrior da olmaz :D düşünsene grade 5 armor giyen bi adam CZ de dolaşıyo, neymiş? paper warrior :D aslında bi denemek lazım O_o[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: DarkThrone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 AHAHAHA enrden buldun bunu be... bu konuyu acma nedenimde yok str mage dir yok dex mage dir sacma sapan mage turleri cikariolardi sinirlendim actim bende bu konuyu tamamen protesto amaclidir xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 tmm a men up a yonelıktır canım sıkıldımkonu accaktım kızarsınız sımdı dıe konu up ladım XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 ahahah gittin bu konuyumu buldun xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 nabem bea ilgimi cekti ama ben paperlık dusunuorum +9 fp set bulursam XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 neden bence konu boş boş uplamaya gayet uygun boşlukta bi boş konu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 ahahahah nerdeyse yil olmus ben anca 3 Lvl atlamisim rezillik xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 bubab cok bos bı konusma uzerıne boscana bı boslukta mı hısedıorsun kendını dıkkat et bosluga dusme XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 topic boşluga dogru sürüklenio mu ne? :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Geçmişi tazelemişiz (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 +8 raptor lu mage daha guzel olyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar