kingpin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 hiç bu adamı dinleyeniniz oldu mu ? eski zaten.. çokta yeni değil ama bi suçum değil,yaşamak zor,ben ölmeden önce,profesyonel parçaları hatta bütün parçalarının sözleri mükemmel.Başta biraz dandik gibi geliyor şahsen bana öyle gelmişti sonra bilmiyorum manyağı oluverdim bi anda. :) bilmiyorum var mı dinleyenleriniz ?[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Delinquent Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Ben olmeden once guzeldi. 9da9 gibi bir albumde cikmisti yanilmiyorsam.[signature][hline]Delinquent's Homepage Delinquent's DeviantART Gallery Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 mp3 lerini bulabilme imkanımız olsa çok süper olurdu peer to peer den çekemiyorum çünkü hiçbişi..[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 alakasız olacak fakat bu adamın soy adının -ci eki atılmıs kısmı adım oldugundan ve adamın soy adı bi garip bi huzursuz edıcı oldugundan acaip kıllandım :P [Bu mesaj BlaCk tarafından 04 Haziran 2005 01:51 tarihinde değiştirilmiştir]
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 erdemci mi ki adın ? evet harbiden alakasız oldu :) edit:sonra farkettim erdemmiş adın lol e sende edit yapmışın yoksa ben editli halini görüp mü düzelttim off karıştı herşey iyice.[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY [Bu mesaj kingpin tarafından 04 Haziran 2005 01:53 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj kingpin tarafından 04 Haziran 2005 01:54 tarihinde değiştirilmiştir]
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 yok konuyla alakasız demek ıstemıstım ha editledim o msj I:P[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ben ölmeden önceyi bilmeyen yoktur zaten.. bir ara kurbanı kimse bilmez ama yalan şarkısını herkes bilirdi öyle bişey..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b]
fiona Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ben bu adamı HymnofSnuk sayesinde dinledim yalnızca bi şarkısını biliyorum ben ölmeden önce yi çok güzel.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Suçum Değil de çok güzel bir şarkısıdır onun... Zamanında Kadıköy'de barlarda çıkardı , yeni albüm çıkaracak diye duymuştum ama daha ses seda yok...[signature][hline]chuck!
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 yaşamak zor daki wah ritimleri çok tatlı.[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bende var sanrm albumu veya bi kaç mp3 ü ama ana pcmde onuna ekran kartı tamirde .. tamir olunca ben atarım elimdekileri nete yazarım buraya linki[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 hade bakalım bekliyoruz hayırlısıyla... :)[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Öne çıkan mesajlar