RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Evet Arkadaşlar Grup arıyorum kendime tarz farketmez 9 Yıllık Bir Davul geçmişim var son 4 yıldır Profesyonel olarak konser ve bir bar da çaldım Shaft-Guitar vs. Tercihim Blues-Funk Ağırlıklı Davulcu arıyan arkadaşlara duyurulur[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Funk gerçekten cok güzel bi tarz ama bi okadarda zor bass ağırlık lı oldugu icin korax a git :D bence türkiyede en zor bulabileceğin Tarz istiyosun gir bi Alternatif müzik yapan Gruba mümkünse bir sürü grupta yardım amaçlıda olsa çal ne kadar çok pratik yaparsan gelişirsin ben mesela bass gitar + elektro ve Bateri çalıyorum 4 grupta gerçi elektrodan cıktım :D şu an kendi grubumda bass çalıcam (bassı alsak calcam eauhea) 2 grup bi tanede arkadaş var punk rock hardcore fln diyo bende onda bateri calıyorum yani bulabildiğin baterist i eksik bütün gruplarda çal derim[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Korax la zaten baya uzun bi arkadaşlığımız vardır ben eminimki onunla aynı şehirde olsak ikimizde birbirimizden ayrılamayız :)[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 kuralım bi tane ;)[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ankarada blues grubu kurmaya çalışıyorum fakat daha tek bi allahın kulunu bulamadım herkez tutturmuş bi alternatif hard corn.......yanlış anlaşılmasın bunları küçümsemiyorum her ne kadar sevmesemde......fakat yokmudur koskoca ankarada blues sever ve çalar şu garip basistin yanına.......önerilerinizi bekliyorum........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Çalması zor ya, ben de gitarı ilerledip blues çalmak isterim, ama o aşamaya gelene kadar alternatif-hard rock / thrash metal falan daha basit geliyor. :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solinari Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Ramazan da belediyeler davulcu arıo die biliorum.Tek sorunu sahura kalkmak biraz bayıo[signature][hline]Mail | Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 lol...[signature][hline]Güçlü ve akıllı olanlar genelde yalnız olanlardır.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: HymnOfSnuk, 04 Haziran 2005 19:37 tarihinde demiş ki: kuralım bi tane ;) hade lan sizin davulcunuz benim ;)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Ramazan espri si güzeldi[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 özel mesajına bak redall[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Baktım Gilean:)[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 hemen sattın beni redall la gel ankaraya yerleş :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar