ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ben ilk defa dvd yazdırcam normalde nero yu kullanıorum.nero da mini dvd die bi zımbırtı var onu kullansam olurmu yada dvd yazmak için en ii programı sölermisiniz???[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Nero ile çatır çatır yazıyorum ben dvdleri. İyidi nero. Aynen devam et.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 nero ile yazıyoruz yazıyoruz ama bazı dvd lerde "korumalıdır hede hödö" diyip çekmiyor.. bir çare varmı derdime arkadaşlar? Misal orj. black sabbath konseri çekilirken orj.dream theather çekilmiyor. anlamadım gitti..[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 black sabath konser dvd sini bende istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ewt onuda sorcaktım alcoho 120 ile lisanslı program oluosa çekioda almak lazım o da kasışş...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 valal fista nbneim deil dvd . writerım bile yok bneim. ama o baskalaırna 7.5 a cekiyo normalde :D. alcoho 120 ve lisans olayını anlayamadım red dog :([signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 alcohol ü internetten indirion ama deneme sürümü onlada çekmio orj. cdleri[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 dvd cloner dvdx copy 1clickdvdcopy clone dvd alternatif olacaklardir ..[signature][hline] [Bu mesaj streamin tarafından 05 Haziran 2005 14:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar