Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

206 + $ = civic type R ??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi bir kaç sorum olucak..
2000 model 206 roland garros'umu satıp honda civic type-R (2. el) almayı düşünüyorum da bir danışayım dedim...

1- type R kullananız var mı ?
2- dezavantajları veya avantajları nedir bu arabaların ?
3- Mugen modifiyeleri uygulayan bir firma var mı ist.'de ?
4- Belirttiğim arabalara yakın $ / performans'da bir toyota var mı ?

diğer alternatiflerim (hepsi 2. el)
-Seat Leon Cupra (R da olabilir ama yedek parça sorunu olur mu ?)
-Mazda mx-5 (2 kişilik olması nedeni ile düşük bir ihtimal)

[ renault megane / clio veya audi s3 tercih etmek istemiyorum ]
[ bmw cabrio da düşündüm ancak fazla pahalılar =) ]

[Bu mesaj kertenkel tarafından 04 Haziran 2005 20:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
typeR nin sert süspansiyon yapısı olduu için konfor beklememek lazım ayrıca vites kolu nun pozisyonuda bi garip ama bi süre sonra alışıomuşsun tabi sölediklerim 2005 model için öbürlerini bilmiorum[signature][hline]Çarşı Alayına karşı

[Bu mesaj ReD_DoG tarafından 04 Haziran 2005 20:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
147 GTA 45000 Euro. 2003 model 1900 km de satıyorlar bir galeride kırmızı. Fiyatı aşar, benzini ayrı aşar 3200 cc vergisi daha daha aşar.

Kilitli diferansiyel olmadığı için kalkışlarda patinaja kalabiliyormuş duyduğuma göre. Sorun çıkartacağını sanmıyorum mekanik olarak. Devirli kullanım ister motor tabi performanslı kullanacaksan. 98 oktan yakıt tavsiye ederim (11.0:1 sıkıştırma var araçta)

Mugen'i Mutluhan getirtiyor diye biliyorum. Garantideyse araç 2. el olarak, garantiden çıkmadan uygulanacağını düşünüyorum. Ama kilitli diferansiyel takılabiliyorsan tavsiye ederim patinajı azaltması bakımından (kalkışta)

[Bu mesaj Mino tarafından 04 Haziran 2005 20:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Type-R iyi secim modifiye konusunda bi sIkIntI yasamazsin, tek dezavantaji donanim yok arabada.
Yine 2. el Mini Cooper S dusunebilirsin.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
  • Yeni Oluştur...