Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Arkadaşlar Sendit.com 'dan alabilirsiniz çok ucuza geliyor ben oradan alacaktım ama ek paket falan dediler :D Neyse Yukarıda bir arkadaş şey demiş SWG'niz varsa bu packleri netten çekebilirsiniz diye. Orjinal sitesinin tam olarak neresinden link verebilecek var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 sendit.com dan total experience diye bütün paketleriyle beraber istetebilyosun[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 the total experience ve rage of the wookiees digital download adresleri için başlık açtım: http://forum.paticik.com/view.php?id=121494[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 sendit.com da Star Wars Galaxies Episode III - Rage of the Wookies - The Total Experience (PC) diyor jump the lightspeed de varmı bu pakedin içinde? bide bu oyun cd mi dvd mi nereden öğrenecez?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 evet jtl de warda orda dolar kurundan değil pound olarak satılıyor yani daha pahalı[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 senko, the total experience diyosa hem an empire divided'ı hem jump to lightspeed'i hem de rage of the wookiees'i içeriyo demektir. ürün adından "rage of the wookiees - the total experience" yazmışlarsa yanlış yazmışlardır, bu tip bikaç yanlış gördüm başka alış-veriş sitelerinde de, webmaster'a mail atarak düzeltmeleri için uyardım cdlerin vcd mi dvd mi olduğunu bilmiyorum... bu arada rage of the wookiees ve the total experience almak için adresler için başlık açtım, ordan yararlanın: Rage of the Wookiees ve The Total Experience'ı satın almak için adresler[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy [Bu mesaj MrBomb tarafından 05 Haziran 2005 13:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar