Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yabancı dil kalkıo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yabancı ülkelerde öyle bir uygulama yapılıyor ama.İlkokul 3 ten itibaren rusça, ilkokul 5 ten itibaren de İngilizce öğrenmeye başlamış biri olarak oldukça ilginç bir eğtimdi benimkisi.Biraz daha okusam orta 3 te de fransızca veya almanca'dan birini seçtireceklerdi.
Mesaj tarihi:
teknik liselere firsat verilmesi pek de iyi bir fikir degil bence.Teknisyene de duyulan ihtiyac goz ardi edilemez,sonucta herkes muhendis olacak diye de bir kaide yok.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ama muhendislerin issiz kaldigi bi ulkede, muhendise teknisyen isi yaptirmaya kalkarlarsa olacagi budur; herkes uni okumaya calisir, teknisyen bile...

kendileri bi b.k yapamadilar, gelecegi de mahvediyolar. daha da icler acisi olan, bunu yaptiklari zaman genclerden destek goruyolar...[signature][hline]Tulahr
  • Admin
Mesaj tarihi:
sayın hıyar fizban
gençler anasının karnından yönlendirilerek mi çıkıyor
eğitimi iyi vericen ki onlarda adam olsun
herkes senin kadar kaliteli hıyar değil efendim[signature][hline]G3NK
  • Admin
Mesaj tarihi:
Peki sirkeci dogubankın arka kapısında satılan uzun hıyar fizbancım

Nice fizbanlar gördüm
ışık yerine fireball büyüsü atan
Oturda bir sor bakalım
Neymiş yanlış olan
Eşşeklik göreceli kavramdır
Eğitim has olandır
Fazla söze gerek yok
Kel olan kraldır

yaa yaa[signature][hline]G3NK
Mesaj tarihi:
abartıyorsunuz bence, annemin öğrencileri 6-7-8 de okuttuklarının istekli olanları başka okula geçtiklerinde hazırlıktan rahatça muaf oluyorlar.hatta upper intermediate seviyesine gelenleri bile var. uygulamaya bakıyor dedim yine diyorum yine diyecem. kaldı ki ingilizce öğretmek de böyle matematik gibi fizik gibi çetrefilli bir iş değil. (aha bunu okursa öyle bi trip atar ki)[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla.
Mesaj tarihi:
1-şimdi eğitim sistemi biriryle çelişiyor tüm okullar 4 sene olcak hazırlık olcak ama yabancı dil kalkıcak o hazırlıkta ne ogretilcek namaz dersimi ?
2-ilkokulda yabancı dil eğitimini bende destekliyorum fakat lisede yabancı dil olmaması 4 senelik bir boslukta buyuk zarar olur yani unutlur bunun için ozel kurslar'a gonderilcek cocuklar ve ailede eonomik boşlulkar oluşcak ingilzce dersini lisede kaldırolarsa üni. yeni bastan sil baştan bir ing. olcak ilk okulda ogretileler tekrar olmassa unutlumaz üni. de
ilk okulda öğretilenlermi öğretilcek ?!?[signature][hline][b]forever pati
parçala behçet
[b]Slash Online
Mesaj tarihi:
Ya yabancı dilde kalkmıomus :) Sadece 4 seneye yayılıyor liselerde yani artık hazırlık yoook!İngilizce dersi 4 seneye dağıtılacak yani haftada 10 saat ingilizce fln görülür artık :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
Ya kalkmıomus işte sadece 4 yıla dağıtılıyormus.Hazırlık kalkıo ama...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

[Bu mesaj Horrible tarafından 01 Haziran 2005 12:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Cheester, 01 Haziran 2005 12:34 tarihinde demiş ki:
o zaman lisede yabancı dil kalkıo haberlerini ajanslar yalanmı soyledi...

İngilizce eğitimi kalkıyor diyen oldu mu ki ?

Sadece liseden önceki hazırlık sınıfları kaldırılıp, hazırlık süresince verilen yoğun İngilizce eğitimi bütün lise hayatına yayılacak..

Ayrıca 1. sınıftan itibaren İngilizce eğitimi olacak..

İngilizce eğitiminin kaldırıldığı falan yok yani..[signature][hline]Click!
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Mesaj tarihi:
en mantıklısı ben Spidee cunku hazırlıkta kimse siklemiyor okulu not ortalamasınada katılmıyor ingilizce calısan olmuyor hadi lise 1 de gorelim elemanları nasıl kasıyorlar lise 1 de 8 kredi ingilizce dersi kolaysa calısma.[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Mesaj tarihi:
said:
keyn, 01 Haziran 2005 13:15 tarihinde demiş ki:
en mantıklısı ben Spidee cunku hazırlıkta kimse siklemiyor okulu not ortalamasınada katılmıyor ingilizce calısan olmuyor hadi lise 1 de gorelim elemanları nasıl kasıyorlar lise 1 de 8 kredi ingilizce dersi kolaysa calısma.

harbi ya bu sene hiç ders çalısmadım ben hazırlık diye doğru düzgün bişede öğrenemedim seneye ne yapcam bilmiorum.8 saat kredi off gircek resmen ya :( çok pis olucak bnm için[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
Boyle bir sacmalik...

Dunyada turkcenin gecerliligi cok az. ama ingilizce dunyada en cok konusulan ikinci dil. gunumuzde iki dil konusan insana bile kotu gozle bakilirken sadece turkce ogrenen turk insani dunya capinda nasil is yapack. bence tukce fransizca italyanca ingilizce ve latince[ispanyolca falan] ogretilmeli tum ogrencilere. ben bu sene mezun oluyorum ben bu dilleri ogrenmeyi cok isterdim acikcasi[signature][hline]Icq: 668699
Msn: [email protected]
Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight
Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Mesaj tarihi:
ya iyide hazirlikta verilen egitimi yayamazsinki. yayilmadigi icin hazirlik var zaten. yapanlar var demeyin, ozel okullar... devlet okullarinda bunun islemesi imkansiz.

@Rahan, yabanci dil oorenme konusu her insana gore degisir, ben 8 senede anca oorendim mesela (orta hazirlik + lise hazirlik)... ha onuda ne kadar oorendigim tartisilir. bu arada annen hangi okulda? okul cagina gelen cocuklari oraya yollayalim da bari duzgun egitim alsinlar.[signature][hline]Tulahr
Mesaj tarihi:
ingilizce ingilizce diyorlar bir de türkçenin yaygın olmadığı söyleniyor(kısmen doğru kısmen yanlış)bildiğim kadarıyla dünyadaki tüm türkler 250 milyon civarında ayrıca en cok konusulan 2. dil olmasından dolayı ingilizce öğreniyorsak bence çince öğrenelim işimize daha çok yarar gelecekte.Çin coştu gidiyor çünkü on yıl sonra süper güç o olacak deniliyor ve doğruluk payı da var.Yabancı dil öğrenmek tabi fayda sağlar ama niye illa ingilizce?[signature][hline]And darkness will cover the light
wrdlln

Mesaj tarihi:
Yazarın birisinin bi lafı varmış,
Büyük Adam 5 dil biliyormuş, Ne güzel
Bide Türkçeyi Öğrese, 6 eder...[signature][hline]Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...

Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Mesaj tarihi:
uzakdoğu dillerinden birini öğrenmek ztn özellikle diplomasi alanında çalışmak isteyenler için şart[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız
Mesaj tarihi:
said:
Sailor, 01 Haziran 2005 16:02 tarihinde demiş ki:
bundan böyle topic başıklarına [asparagas] diye bir şey eklemek lazım. hiç olayı okumadan yorum yapılıyor.

sen konuşma lan dallama[signature][hline]| | | || | | | | | |||| | || || || |||||| | | | | || | | ||
  • Yeni Oluştur...