forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Hellsing, 31 Mayıs 2005 16:02 tarihinde demiş ki: arapca koysun serefsizler.. said: arina, 31 Mayıs 2005 17:46 tarihinde demiş ki: yabancı dilin kalkması çom saçma hele ingilizce çok önemli neredeyse 2. ana dil oldu ingilizce.konuşamayanı sopalarla dövme durumuna getiriyolar.iş kapılarından döndürmeler falan (bkz: okumadan yorum yapmak) (bkz: bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 31 Mayıs 2005 18:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 iyide önce bir haberi okusanız başlığa gre yorum yapmasanız :) konu başlığı yanlış, verilem haberde hazırlığın kaldırılacağı bunun ilk ve ortağretime yayılacağı yazıyor. yabancı dilin kalkması gibi birşey yok.[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bunun yanına haftalık ders saati de azaltılıyor, toptan 4 sene ye yayılıyor, dersler hafifliyor, lise nin 1. yılında her okulda(teknik,imam, anadolu, süper hepsinde) aynı müfredat okutuluyor, öss yerine de amerika'da ki eğitim sistemini hatırlatan 3 sınav sistemini düşünüyorlar. aslında genel olarak bakılınca hoş bi değişiklik amma velakin teknik liselere önem verilmedikçe bu ülke adam olmaaz[signature][hline]Your Ad Here!
metboy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 insanı çok rahatlatan birşeymiş bu ya. hayırlı olsun. emellerime ulaştım :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Arapca geliyormus[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Çok saçma ing. kalkması yaaa...İngilizce kdr önemli bir dilin kalkması kdr gerzekçe bişey göremiorum.İngilizceden nefrette etsem hazırlık çok işe yaradı :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Tamam da kalkmıyor ki İngilizce eğitimi zaten, hazırlık sınıfı kaldırılıp, İngilizce eğitimi 1-12. sınıflara yayılarak yapılacak diye biliyorum ben..[signature][hline]Click! John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
alukard666 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ya ne olrsa olsn bu herifler artık harbden fazla olmaya basladılar yani... dikkat edin herifler yavas yavas serihat tarzı bsiler yapmaya basladılar.. camide dersler, beli dsuk gysiye cezalar flan.. hangi yuzyılda yasıorz allah askına![signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
bayat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Amma sacmaliyorsunuz ha basligi okuyup geri kalanini okumadiginiz icin :0) Lisan ne kadar kucuk yasta ogrenilmeye baslanirsa o kadar daha kolay ve iyi ogrenilir. Ortaokul ve lise de ogrenmek yerine ilkokul ve ortaokul da ogrenmek cok daha mantikli. Ustelik cogu lisedeki Ingilizce'nin seviyesi yerlerde surunuyor. Ogrenciler OSS yuzunden Ingilizce'yi sallamiyorlar, ogretmenlerin de pek umrun da degil.[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: alukard666, 31 Mayıs 2005 20:56 tarihinde demiş ki: ya ne olrsa olsn bu herifler artık harbden fazla olmaya basladılar yani... dikkat edin herifler yavas yavas serihat tarzı bsiler yapmaya basladılar.. camide dersler, beli dsuk gysiye cezalar flan.. hangi yuzyılda yasıorz allah askına! eyvah şeriat geliyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Cresent Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Bacyo, 31 Mayıs 2005 15:50 tarihinde demiş ki: said: Cresent, 31 Mayıs 2005 15:47 tarihinde demiş ki: Adam pasaporttan felan bahsetti.Hiç bir şey anlamadım. Anlayan varsa açıklayabilir mi? baksanıza daha türkçe şeyleri zor anlıyosunuz, ingilizceyi normaldir anlamamanız, çaba sarfetmeyin boşuna anlayacağız diye, türkçe üzerine bişeyler yapın... Ben sonradan yetiştim. Ayrıca bizim televizyon NTV iyi çekmiyor ses cızırtılı geliyordu.Sen olsan anlayabilecek miydin?[signature][hline]"It will be a hard life, but you will find out who you are" Qui-Gon Jinn
helena Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: alukard666, 31 Mayıs 2005 20:56 tarihinde demiş ki: ya ne olrsa olsn bu herifler artık harbden fazla olmaya basladılar yani... dikkat edin herifler yavas yavas serihat tarzı bsiler yapmaya basladılar.. camide dersler, beli dsuk gysiye cezalar flan.. hangi yuzyılda yasıorz allah askına! komplo teorisyenleri iş başında XD bu yasa tasarısı önceki hükümetten beri tartışılıyor ve tamamlanmak isteniliyordu, 3-3,5 yıl öncesinde bile konuşuluyordu. ayrıca dil öğrenimini bu şekilde yıllara ayırmak mantıklı. iki yıl hz. okuyan biri olarak şunu söyleyebilirim ki tek bir yılda sadece ingilizce verip diğer derslerin eğitimine ara vermek ciddi sorunlara yol açabiliyor. dahası bilindiği gibi küçük yaşlarda daha iyi dil eğitimi alınır.[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız
Wordellion Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Rewendor, 31 Mayıs 2005 15:55 tarihinde demiş ki: Orta okul ve lise boyunca sadece dil dersi olarak değil her dersi (Matematik, Fizik, Biyoloji, Kimya vs) almanca gördüm, ve hiç şikayetçi değilim. Tam tersine çok faydası oldu. Katılmıyorum bence bu tür pozitif bilim dersleri veya diğer dersleri herkese herkesin anlayabileceği dilde(şu anda benim için TÜRKÇE) verilmelidir. Ayrıca yurtdışında hiç de 2 dil bilmeyeni işe almayız gibi bir görüş olduğunu düşünmüyorum. 17 mayısta Fransa'daydım ve adamların ingilizce bilmek için bir çabaları yoktu bizim kadar ya da başka bir dili bilmek için.Bence bu durum bizim eziklik duygumuzdan kaynaklanıyor.Bizim dükkanlarımızın (ki dükkana shop fln diyenler de oluyor.) isimlerinin çoğu yabancı.artık sokaklarda Ahmet bakkal gibi tabelaların yerine xtreme supermarket gibi abuk sabuk tabelalar asılıyor.Bu durumun da bize liselerde verilen eğitimin(hazırlık sınıfları vs vs ingilizce bilmeyini işe almama vs vs) sonucu olduğu kanısındayım.[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln
helena Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 türkiyede ciddi bir dil yozlaşması olduğu doğru ama fransızların ingilizceye diğer milletlerden daha farklı bir bakış açısı olduğunu da bilmelisin. onlar kendi ülkelerinde fransızca bilmeyen ve ingilizce konuşan bir yabancıya asla yanıt vermezler-ing. bildikleri halde.[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız
Wordellion Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 fransızlara karşı yapılan bir önyargı bu bilenler konuşuyor ancak bilmeyenler fransızca yanıt veriyor ve de senin de dediğin gibi üçüncü bir tip var ama ben o tipte fransıza çok az rastladım[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln
helena Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 fransızlar oldukça milliyetçi bir halktır-liberali yoktur demiyorum, genel bir kanı- ve özellikle son yıllarda ingilizceye son derece tepkililer[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız
Wordellion Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 benim gözlemlerim dediğinin kısmen doğru olduğu[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln
helena Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 zaten bu genel bir kanı, tamamıyle doğru olmasını beklemiyorum XD[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız
Bacyo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Cresent, 31 Mayıs 2005 21:18 tarihinde demiş ki: said: Bacyo, 31 Mayıs 2005 15:50 tarihinde demiş ki: said: Cresent, 31 Mayıs 2005 15:47 tarihinde demiş ki: Adam pasaporttan felan bahsetti.Hiç bir şey anlamadım. Anlayan varsa açıklayabilir mi? baksanıza daha türkçe şeyleri zor anlıyosunuz, ingilizceyi normaldir anlamamanız, çaba sarfetmeyin boşuna anlayacağız diye, türkçe üzerine bişeyler yapın... Ben sonradan yetiştim. Ayrıca bizim televizyon NTV iyi çekmiyor ses cızırtılı geliyordu.Sen olsan anlayabilecek miydin? afferim sana.[signature][hline]| | | || | | | | | |||| | || || || |||||| | | | | || | | ||
Bacyo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: forgiver, 31 Mayıs 2005 18:01 tarihinde demiş ki: said: Hellsing, 31 Mayıs 2005 16:02 tarihinde demiş ki: arapca koysun serefsizler.. said: arina, 31 Mayıs 2005 17:46 tarihinde demiş ki: yabancı dilin kalkması çom saçma hele ingilizce çok önemli neredeyse 2. ana dil oldu ingilizce.konuşamayanı sopalarla dövme durumuna getiriyolar.iş kapılarından döndürmeler falan (bkz: okumadan yorum yapmak) (bkz: bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak) vallahi tutamıyacağım kendimi. ya sözlük değil ki burası ya forum burası, git sözlüğe ne yazıcaksan yaz ya, sözlüğün konseptlerini buraya taşıma ya.[signature][hline]| | | || | | | | | |||| | || || || |||||| | | | | || | | || [Bu mesaj Bacyo tarafından 31 Mayıs 2005 22:47 tarihinde değiştirilmiştir]
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 o 2 bkz için cümle kurmak yerine bu yolu seçtim. nedir bunda rahatsız olunacak ?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Bizimkinde kalkamaz herhalde fransız lisesi ehueuh[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
555 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: faint, 31 Mayıs 2005 21:20 tarihinde demiş ki: ayrıca dil öğrenimini bu şekilde yıllara ayırmak mantıklı. iki yıl hz. okuyan biri olarak şunu söyleyebilirim ki tek bir yılda sadece ingilizce verip diğer derslerin eğitimine ara vermek ciddi sorunlara yol açabiliyor. dahası bilindiği gibi küçük yaşlarda daha iyi dil eğitimi alınır. haklısın 2 yıl hazırlık çok zorluk çıkardı ama ben o ilköğretime yayılack olan ingilizce eğitiminin kaliteli olacağından emin deilim.[signature][hline]la petite ezique
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: bayat, 31 Mayıs 2005 21:04 tarihinde demiş ki: Amma sacmaliyorsunuz ha basligi okuyup geri kalanini okumadiginiz icin :0) Lisan ne kadar kucuk yasta ogrenilmeye baslanirsa o kadar daha kolay ve iyi ogrenilir. Ortaokul ve lise de ogrenmek yerine ilkokul ve ortaokul da ogrenmek cok daha mantikli. Ustelik cogu lisedeki Ingilizce'nin seviyesi yerlerde surunuyor. Ogrenciler OSS yuzunden Ingilizce'yi sallamiyorlar, ogretmenlerin de pek umrun da degil. İngilizce eğitimi ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarına yayılacak diyor sanırsam. Ortaöğretim Lise yani. Dolayısıyla 12 seneye yayacaklar İngilizce eğitimini..[signature][hline]Click! John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 yanlis bence, ne kadar erken baslanirsa o akdar iyi. sonucta dil = n dersek, n 1den sonsuza giderken insan sayisi = n[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et.... [Bu mesaj Penthesilea tarafından 01 Haziran 2005 00:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar