Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Album öncesi demomuz... Scandal

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

elvyn'cim yaran var gocunuyosun heralde.
O lafı ben sana söylemedim,senin mesajının altında olması sana söylendiği anlamına gelmez.
Anlayan anladığı şekilde yorum yapar,anlamayanda anlamadığı şeklilde yorum yapar.Bunu kastetmek için ben o atasözünü kullandım.
Teknik bilgiden yoksun,müzik hakkında düşünceleri "sadece hayatında öylesine bi renk" olan yada hobi olarak yapan kişilerin yorumları farklı,Müziği kendine iş edinmiş,yıllarca bu işle uğraşmış,teknik bilgisi olan,butür bir parçaya nasıl bir ses tonunu bilecek bi adamın yorumu başka olur.Anlayabildin sanırım.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Adiemus, 06 Şubat 2005 11:20 tarihinde demiş ki:
Güzel olmuş da kız baskı altında söylemiş sanki sesi kapalı biraz :)

Kafasına Silah Dayadım :)

-Söyle lan söyle
-Tamam abi Düşen ölüyorrr :)[signature][hline]Dm-Karşınızda bir Dragon var level 12
Redall:Ben ona bi Web sallıyorum
Dm-At bi yirmilik bakalım
*1*
Dm-Atamadan öldün
Redall:Ama....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RedallHoor, 06 Şubat 2005 21:32 tarihinde demiş ki:
said:
Adiemus, 06 Şubat 2005 11:20 tarihinde demiş ki:
Güzel olmuş da kız baskı altında söylemiş sanki sesi kapalı biraz :)

Kafasına Silah Dayadım :)

-Söyle lan söyle
-Tamam abi Düşen ölüyorrr :)
bu kadar guldugumu hatırlamıyorum. forl feci yardın ya geberdim.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Okudum tamamını indirmeye başladım sonra dedim abartıyolardır bu kadar kötü olamaz vokal diye. Ama harbi çok kötü bu ne be =). Ton kötü gerçekten. Haklı korax

Ama gerisi güzel. tebrikler redall![signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time!
Sosyal ağlarda paylaş

Bu vokal 1-2 sene şarkı söylerse gaayet güzel olur. Kulak var sadece tarz ve teknik geliştirmesi lazım. Gitar davul uyum bence gaayet iyi. Dağılmadan çalışmalısınız bence.

Tebrik ederim.[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L45
Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L34
TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18
Sosyal ağlarda paylaş

20 dakka içinde yeni demo kayıtları içersinde karşınızdayım...[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...