Predator Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Nolcak aç yeni konu sonuçta gereksiz bi sebep için açmıyon.[signature][hline]ÆææÆ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 yeni aç yeni.. scandal topiğiydi bu o başka bu başka[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 riffler baslar iyi davul iyi vokale bariton sesli bi adam buluverin boğuk boğuk söylesin.[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 elvyn'cim yaran var gocunuyosun heralde. O lafı ben sana söylemedim,senin mesajının altında olması sana söylendiği anlamına gelmez. Anlayan anladığı şekilde yorum yapar,anlamayanda anlamadığı şeklilde yorum yapar.Bunu kastetmek için ben o atasözünü kullandım. Teknik bilgiden yoksun,müzik hakkında düşünceleri "sadece hayatında öylesine bi renk" olan yada hobi olarak yapan kişilerin yorumları farklı,Müziği kendine iş edinmiş,yıllarca bu işle uğraşmış,teknik bilgisi olan,butür bir parçaya nasıl bir ses tonunu bilecek bi adamın yorumu başka olur.Anlayabildin sanırım.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Redall kayıtları buraya koymadan önce bana bi gönder.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 olm vokali atın[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Korax, 06 Şubat 2005 00:53 tarihinde demiş ki: elvyn'cim yaran var gocunuyosun heralde.yaram falan yok. oyle gorunce gard almak istedim. sacma olmus. takıl sen.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ewil Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Müzik süper olmuş. Ama solist için aynı şeyi söyliyemiycem...[signature][hline]No one knows what i need Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Güzel olmuş da kız baskı altında söylemiş sanki sesi kapalı biraz :)[signature][hline]bir kaz dünyaya bedel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Adiemus, 06 Şubat 2005 11:20 tarihinde demiş ki: Güzel olmuş da kız baskı altında söylemiş sanki sesi kapalı biraz :) Kafasına Silah Dayadım :) -Söyle lan söyle -Tamam abi Düşen ölüyorrr :)[signature][hline]Dm-Karşınızda bir Dragon var level 12 Redall:Ben ona bi Web sallıyorum Dm-At bi yirmilik bakalım *1* Dm-Atamadan öldün Redall:Ama.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 kızın sesi biraz yumuşak kalmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Abi yeter atlıyacak şimdi karanlık uçuruma düşenler gibin ölecek.[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Kız forumdan değil ya takılın...[signature][hline]Dm-Karşınızda bir Dragon var level 12 Redall:Ben ona bi Web sallıyorum Dm-At bi yirmilik bakalım *1* Dm-Atamadan öldün Redall:Ama.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: RedallHoor, 06 Şubat 2005 21:32 tarihinde demiş ki: said: Adiemus, 06 Şubat 2005 11:20 tarihinde demiş ki: Güzel olmuş da kız baskı altında söylemiş sanki sesi kapalı biraz :) Kafasına Silah Dayadım :) -Söyle lan söyle -Tamam abi Düşen ölüyorrr :) bu kadar guldugumu hatırlamıyorum. forl feci yardın ya geberdim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bu parçanın sözlerini kim yazmıştı buarada?[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Okudum tamamını indirmeye başladım sonra dedim abartıyolardır bu kadar kötü olamaz vokal diye. Ama harbi çok kötü bu ne be =). Ton kötü gerçekten. Haklı korax Ama gerisi güzel. tebrikler redall![signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bu vokal 1-2 sene şarkı söylerse gaayet güzel olur. Kulak var sadece tarz ve teknik geliştirmesi lazım. Gitar davul uyum bence gaayet iyi. Dağılmadan çalışmalısınız bence. Tebrik ederim.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L45 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L34 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Olmayan yeteneği aşılamak çok zordur dostum. salyangoza sıvı aşılaman gerekir yani :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Sözler Solist İle Bass cımıza ait ben benim eserim olan ve içinde 3 dakkalık solom olan parçayı koycamda sesim çok kötü çıkmış koymuyorum o yüzden ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ya olsun koy be (:[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Abi çok kötü ama bi diğer parçayı koyarım Solo nun bi tarafında çok kötü bi olay oluyor çünki boşver Ben dier parçayı koyarım bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Tamamdır o zaman ;)[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedomcomeback Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bence vokal kötü ama müzik gitar ve davul guzel ayrıca sarkıyla sözler uyumsuz yani kafiyesiz gibi geldi kulak tırmalıyor[signature][hline]cok yakısıklı biriyim!!!! [Bu mesaj freedomcomeback tarafından 07 Şubat 2005 21:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Freedom kardeş her şarkıda kafiye olması şart değil .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 20 dakka içinde yeni demo kayıtları içersinde karşınızdayım...[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar