Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Album öncesi demomuz... Scandal

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

Yaw Bişi daha sorcam kayıt size çok mu kötü geliyor çok pahalı bi aletle yaptık kayıdı gerçi para vermedik ama üstünde baya durduk bu kadar oldu bu arada tek seferde kanal kayıt ta girdim çaldım çıktım kısa ve net oldu ama bazı yerlerde davulu biraz bastırmışım aşağılara doğru bide sanırım kimse anlamadı ama başta metronom verirken son metronom a dikkat edin
Sosyal ağlarda paylaş

başarılı ama çok arabesk ve gitar nota dalgalanmalarınız kapalı nası diyeyim sanki sonrası gelmicek şarkı bitecek gibi hissediyorum bi nota diğerini kovalamalı ama temiz çalmışınız .. esas olayı kurtaran sensin burada iyi çalmişin.. sen olmasan vasat bi şarkı olurdu.. şarkı zevk vermiyo ama müzikal olarak iyi sayılır..[signature][hline]yörünge dışı
Sosyal ağlarda paylaş

vokal baya baya baya baya kötü ehehe..bende yaparım vokal valla daha iyi..zaten bu şarkıya erkek vokal daha mantıklı..gitarlar aslında basit araya bi iki solo eklenirse güzel olur..bir de sözler 0dan yazılmalı..bateri ise gayet yeterli ve güzel[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ehe teşekkür etmeyide ihmal etmezmiş ulan redall ne adamsın sen ya ehe ehe :)
Dinledim,
Alpaslancım,kayıt bir harika,mükemmel diyeyim.
Ehe 25.000$ lık falan fişman onu geçecen ama hikaye :D
Sesler cillop gibi geliyo,gayet iyi olmuş,ama vokal BERBAT abi.Yani bu kız'ı nerden buldun bilmiyorum,hani diyelim buldun vokal yapmak nerden aklına geldi.Artikülasyon 0,tonlama 0,ses rengi berbat,erkekmi kızmı ayırt edemedim girince.Sözler fena değil aslında,ama vokal bombok etmiş gerçekten,bunu bi erkek,daha iyi söyleyebilirmiş,gizemli bi ses tonuyla falan mesela.Bide parçaya biraz daha akıcılık kazandır,yani boş kalmış biraz.Çok sabit gitmiş,cöng cöng cöng cöng,gibi ama genel uyum güzel yani,herkes trafiği iyi oturtmuş kafasında.

Başarılarının devamını diliyorum alpaslancım,

Not:olm sizin okulda güzel şancı kızlar yokmu ya,allah allah kapsana onlardan bitane?Sana kaset yapcam yavrum falan dersin :D,valla bizim okuldaki bütün şancılar güzel,biriki tombalak var aralarında sadece ehe,yok ama erkek sesi daha iyi olur bu parçaya bak gör.
[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Sosyal ağlarda paylaş

müzik güzel ama vokalin biraz daha çalışması lazım bence :)
ne bilim sanki çalışsa daha iyi söylicekmiş gibi duruyo :)

neyse başarılarınız devamını diliyorum...[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...