RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Burdan Girip Scandal.wma yı çekiniz Evet demo muzda bir takım eksikler var sadece ana müziği dinletmek için yaptık zaten bu kaydı Davul bana ait Vokal yapacaktım ama yapmadım... Dinleyin İnleyin :) Korax a yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde? -Bilmiyorum Nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Hadi bakalım:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Munin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 cidden müzik iyi güzel ancak vokal ve sözler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. biraz hard bi hava var müzikte ama o vokal çok soft kalmış yaptığınız müziğe. kızın akustiğe uygun bi sesi var belki slow parçalarda başarılı olabilir. yani daha soft parçalarda.[signature][hline]www.asgard.gen.tr benimsen bir tek benim ol ama.. değilsen git hiç durma geyşam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 o kadar yavaş inidiriyordu ki bi süre sonra hata verdi dl :/[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Kayıt oldukça iyi davullar başarılı gitar tonlaması süper vokalde güzel ortalamanın üstünde hatta süper bi kayıt elinize sağlık[signature][hline]Sonsuz bi kuyuda düşüyorum Yaşarken , ölüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 davullar bi alternatif rock ın olabileceği kadar iyi, ne biliyim, baştaki rollar dışında yeteneğini gösteren bişi göremedim :) paradiddle falan beklerdim en azından bi yerde ya da ben caz davulcusu olduğumdan artık bunları bekler hale geldim bilmiyorum vokalin sesini sevmedim, bence hem çirkin, hem de objektif olarak söylüyorum güçsüz, uzatamıyo falan kelimeleri gitar solo atıyosa tamam da, şarkı o kadar yavaş iniyodu ki, 2. dakkada gitti[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Saol volfied senin gibi birinden bunları duymak güzel yaw normalde ben vokal yapıyordum bu parçaya ama yapmak istemedim ogun solo gitar zaten koymadık sadece parçanın taslağı ortaya çıksın die Solist gerçekten çok güçsüz kaldı.. :([signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde? -Bilmiyorum Nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Arkadaşım bozulma ama bu şekilde bu grup tutmaz :) Sözleri kim yazdıysa çok klişe,beste çok sade. Sözleri acaip uyduruk olmuş hep böyle yapacaksanız olmaz. Çığlık uçurum karanlık falan böyle klişeler,değişik laflar kullanarak güzel söz yapılmaz. Bi anlamı olmalı. Anlamsız yerleri de olur bazen tabi,ama bukadar değil. Yani değişik laflar kullanarak karizma sözler yapmaya çalışmaktansa özgün ve düzgün bir ifadeyle,sade bir anlatımla yazın sözlerinizi.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Biz Bir gökkuşağında Tai-Chi yaparak doğmuşuz be yavruzum AŞIKIM gibimi :)[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde? -Bilmiyorum Nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Bu arada bana söz yaz bi ara :)[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde? -Bilmiyorum Nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 davul harika, gitar süper, müzik de iyi, tonlar da iyi.. vokal... eee şey, çok kötü[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Evet vallahi mirage onu göze aldım normalde direk ben söyliyecektim ama vazgeçtim ühühüh nie ben sölemedimmm[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde? -Bilmiyorum Nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Kanal kayıt mı? Çok güzel kaydetmişsiniz Vokal aslında bana hoş geldi. Ehe sıradışı çünkü. ama şarkının anlattığı şeye göre eblek bi sesi var azcık :) Böyle bi neşeli şarkıya gider ama bu vokal heh[signature][hline]Sonsuz bi kuyuda düşüyorum Yaşarken , ölüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 merak ettim yavaş çekiyo diye başka yere çektim http://www.hebux.com/pati/Scandal.wma[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Hızlı çekmek için Tıklayın[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde? -Bilmiyorum Nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 hehe solist felaket :)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Anladık lam kız bu mesajları okusa atacak kendini anasını satayım zuhauhauh öldüm gülmekten[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde? -Bilmiyorum Nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Vallahi bi abimizin mixer iyle baya acaip birşeydi :) süperdi yani[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde? -Bilmiyorum Nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 davul bo sarkıya cuk oturmus cok guzel yazmısın. gitar falan da gerci cok fazla anlamam gitardan ama. vokale gelince degisik bi tarzı var ama cocuk gibi cıkmıs sesi neden oyle yapmıs sesini. onun dısında vokalin de cıkıslar falan iyi yani. ses tonu biraz cırtlak. solonu da isteruk redal efendi. kayıda da bittim zaten nerde yaptınız.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 İstanbul Kadıköy Sound Music Center Antikacılar sokapını bul yada Kristal büfe die bi yer var orayı bul Sor birilerini söylerler Bu arada Eyw[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde? -Bilmiyorum Nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Enteresan bi vokal :) Ama fena diğil[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ok Yeni solistimiz sensin[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde? -Bilmiyorum Nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Sevgi Şevkat bide Beni Bermudaya götür :)[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde? -Bilmiyorum Nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Şu anda dinliyorum parça biraz monoton gidiyor inişsiz çıkışsız olmuş. Dinlerken dikkatim dağılıyor biryerden sonra. Bence düzenlemesi ve vokal melodisi üzerinde uğraşabilirsiniz. Kızın detone olması falan eğer albüm kaydına giriyorsanız zaten sorun değil, halledilir. Banu Alkan bile adam ediliyor icabında.[signature][hline][b]Don't mistake lack of talent for genius.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Kusura bakma ama vokal felaket :-)[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar