Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Album öncesi demomuz... Scandal

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

Burdan Girip Scandal.wma yı çekiniz

Evet demo muzda bir takım eksikler var sadece ana müziği dinletmek için yaptık zaten bu kaydı Davul bana ait Vokal yapacaktım ama yapmadım... Dinleyin İnleyin :) Korax a yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde?

-Bilmiyorum Nerde?
Sosyal ağlarda paylaş

cidden müzik iyi güzel ancak vokal ve sözler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. biraz hard bi hava var müzikte ama o vokal çok soft kalmış yaptığınız müziğe. kızın akustiğe uygun bi sesi var belki slow parçalarda başarılı olabilir. yani daha soft parçalarda.[signature][hline]www.asgard.gen.tr
benimsen bir tek benim ol ama.. değilsen git hiç durma geyşam =)
Sosyal ağlarda paylaş

davullar bi alternatif rock ın olabileceği kadar iyi, ne biliyim, baştaki rollar dışında yeteneğini gösteren bişi göremedim :)
paradiddle falan beklerdim en azından bi yerde
ya da ben caz davulcusu olduğumdan artık bunları bekler hale geldim bilmiyorum

vokalin sesini sevmedim, bence hem çirkin, hem de objektif olarak söylüyorum güçsüz, uzatamıyo falan kelimeleri

gitar solo atıyosa tamam da, şarkı o kadar yavaş iniyodu ki, 2. dakkada gitti[signature][hline]I have grown older,
You have grown colder,
And nothing is very much fun,
Any more.
Sosyal ağlarda paylaş

Saol volfied senin gibi birinden bunları duymak güzel yaw normalde ben vokal yapıyordum bu parçaya ama yapmak istemedim ogun solo gitar zaten koymadık sadece parçanın taslağı ortaya çıksın die Solist gerçekten çok güçsüz kaldı.. :([signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde?

-Bilmiyorum Nerde?
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım bozulma ama bu şekilde bu grup tutmaz :) Sözleri kim yazdıysa çok klişe,beste çok sade. Sözleri acaip uyduruk olmuş hep böyle yapacaksanız olmaz. Çığlık uçurum karanlık falan böyle klişeler,değişik laflar kullanarak güzel söz yapılmaz. Bi anlamı olmalı. Anlamsız yerleri de olur bazen tabi,ama bukadar değil. Yani değişik laflar kullanarak karizma sözler yapmaya çalışmaktansa özgün ve düzgün bir ifadeyle,sade bir anlatımla yazın sözlerinizi.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Sosyal ağlarda paylaş

Kanal kayıt mı? Çok güzel kaydetmişsiniz
Vokal aslında bana hoş geldi. Ehe sıradışı çünkü. ama şarkının anlattığı şeye göre eblek bi sesi var azcık :) Böyle bi neşeli şarkıya gider ama bu vokal heh[signature][hline]Sonsuz bi kuyuda düşüyorum
Yaşarken , ölüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

davul bo sarkıya cuk oturmus cok guzel yazmısın. gitar falan da gerci cok fazla anlamam gitardan ama. vokale gelince degisik bi tarzı var ama cocuk gibi cıkmıs sesi neden oyle yapmıs sesini. onun dısında vokalin de cıkıslar falan iyi yani. ses tonu biraz cırtlak. solonu da isteruk redal efendi. kayıda da bittim zaten nerde yaptınız.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Şu anda dinliyorum parça biraz monoton gidiyor inişsiz çıkışsız olmuş. Dinlerken dikkatim dağılıyor biryerden sonra. Bence düzenlemesi ve vokal melodisi üzerinde uğraşabilirsiniz.

Kızın detone olması falan eğer albüm kaydına giriyorsanız zaten sorun değil, halledilir. Banu Alkan bile adam ediliyor icabında.[signature][hline][b]Don't mistake lack of talent for genius.[b]

[b]Umrae[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...