CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ya hepsi yalan bence adam orda korkacagına birden ( sanki her zaman yanında fotograf makinasi tasiyor ) tak cıkarıyor ve resmini cekiyor hayaletin sacma bence...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com
dominic Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 zaten o fotograflarin cogu "cin gordum fotografini cekiyim" yerine cekilden sonra "haahaasss resimde cin cikmis, ben bunu internete koyayayim." demek suretiyle yayinlanan seyler.
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ehehh dominic hakli cin gelip abi dur poz veriym nasil bu manzarayida aliomusun fln demez :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
anil_selam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 her zamanki gibi kedidir kedi !![signature][hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£
Slat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 (1996)bu fotoğraf&ı çeken, bu kızın annesi. bu küçük kızın dedesi 3 ay önce ölmüş; ve bu fotoğrafın çekildiği gece onun evlilik yıldönümüymüş.. ahaha buna yarıldım ya.. Kuyruğu var bu hayaletin.. Bi de neden domaldığına anlam veremedim bu hayaletin.. Kadraja sığsın diye herhalde.. [signature][hline]Touch of death is never gentle...[Bu mesaj Slat tarafından 05 Haziran 2005 00:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 aslinda arkasinda biri var :D yani iki hayalet... :-)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Admin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 hayalet slip giyiyo sanırım kafadada bere gibi bişi var onun dısında zayıf ve atletik bir bünyeye sahip[signature][hline]G3NK
bayat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 [signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 poşet falan olmasın objektifin önünde :P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bakın benim kedimde üç harfli. (harbiden üç harfli aslında. mev adı.)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 yav bu resimleri dünya üzerindeki herhangi bir internet sitesine koyupta sonra '' hiç oynamadık üstünde valla bak!'' diyip inanmamızı bekliyorlar ya :p[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 neden hiç kadrajdan taşan hayalet resmi yok:)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 [signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b]
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 TAMAMEN GERCEK Bİ OLAY Bundan yaklasik 3 yıl evvel arkadasimla yazlik evde kaliyoruz bayada tırsak bi arkadasimdir hatta patiden(Menkalinan) heheh arkadasla ormanın icinde kuytu bi köydeki yazlik evimdeyiz ne işiniz var de ehehe tatil :) evimiz orda napalim hehe beraber kaliyoruz ben iste yakın arkadasim berkem(menkalinan) ile yan yana yataklarda yatioruz gece saat 1 felan bi anda saatler ötmeye basladi ikimizinde saati öttü ben o zamanlar zaten az brz gaz bi insandir ulan noluyoruz dedim. neyse yatmaya devam ediyoruz menkalinan.. abi yat artik ii egceler dedi. ve örtüyü iice cekerek uyumaya basladi bende mal gibi elleirmle seytan isareti yapiodum kendi kendime Wueee wuee deyip kendimi korkutuyordum ..yattigim yerde dona kaldim bi anda ..oda nesi ellerimi bi anda uzun gördüm parmaklarim sanki uzamisti acayip korktum yataktan firlicaktim ki icerdeki ailemin yattigi yatak odasının kapıs bir anda hızlı bi sekilde carparak kapandi ve arkasindan KULAKLARI Cıldırtan igrenc bi ses duyuldu ikimizde duyduk bunu menkalinanla beraber cok korktuk ben yataktan firladim menkalinan iice sarildi abiyat gecer gfln demeye basladi tirsak :D bneyse o zamnalr ortaokuldaydim havali tabancam avrdi ama su cocularda olanalrdan iste plastik top atanlar varya.. silahi aldim salonda iki adim attim ayagımla biseye bastim nedir diye baktim bi plastik bilye idi . silahımın sarjorunu cıakrdim saydim 12 tane vardi elimdkeini taktım ve saydim 13 TANE IDI 2 Adim attim ve Gene aynı KULAKLARİ DELEN sesi duydum.. sonra geriledim ve ayagima bisey batti bu ne lan oldum menkalinan olum manyakmisin yat lan gece gece gecer dedi yorgana iice sarildi G.T gibi kaldim. ayagima batan seye baktim plastik bilye idi cok korkmustum sarjoru cikardim saydim kursun sayisi 12 IDI cildirdim tekrar taktimsilahi elime aldim salonun ısıgn yakmaya gittim elektrikler kesikti dıs kapıyı acip yardim cagiriym dedim sonra vazgecip aileme seslendim ses gelmedi dıs kapıyı acmaya gittim kapı kitliydi pencereyi acıp dısari cıkacaktim vazgectim korkudan mutfaga ilerledim ve Gene AYnı kULAK delen sesi duydum sonra Bagirmaya basladim aptal aptal ve aileme seslendim kapı acildi babam noluyo lan dedi hehehe anlattim butun olaylari annemin tepkisi cok komik oldu oglum sana SÖYlemeyi unuttuk komsularin kuzulari hastaymis arada bi hapsuruyorlar onlar cok kötü sesler cıkariyormus bize söylediler cocukalar korkmasin diye ama söylemeyi unuttuk dedi ve ben Cıldırdım burdaki en garip olay Sadece kurusn olayi idi[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 anca şaşı falan bakmıssındır ondandır yada dedıklerını tam anlıyamadım kusura bakma alkolluyum s.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ya şimdi ben inanmıyor değilim hatta tam tersi hayalet ve cin denen şeyler büyük ihtimalle vardır ama 1) neden gözle göremeyiz de fotoğraf makineleriyle çektiğimizde çıkar 2) niye böle "şehir efsanesi" tadında ortaya çıkıyolar da adam gibi gerçekten görünmüyorlar. niye yani durduk yere sadece sandalyeyi kımıldatıp sonra ortadan yok olsun ki bi cin. varlığını iyice belli etsin yani 3) benim de fena götüm atar bu tür olaylardan, ilk ve tek karabasan geldiğinde sabaha kadar uyuyamamıştım. 4) daha yeni bunlarla ilgili netten çektiğim bi video izledim, valla insanlar öle şeyler uyduruyo ki insanın inanası gelmiyo =)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
gizliozne Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mantıklı bir şekilde açıklaması olsa dahi bazı şeylerin, bunları yaşamak insanı çok geriyor. O resimlerde fotomontaj yoksa bile birhata olmuştur. Öyle dandik bir makineden çekersin, banyoyu yanlış yapmışlardır film kaliteli değildir. Photoshoptan pek anlamıyorum ancak madem bunlar hayatımıza karışabiliyorlar neden bu konu hakkında yazdığımız saçma sapan şeyler için çarpılmıyoruz? Ben olsam deli işkence yapardım yani :) Aslında sgiaradan gemi yapmayı öğrensek hayalet gemi diye amma keklerdik insanları.. olmadı işte :)[signature][hline]Aşk bizim gibilerin neyine? Sevgiyle yetinmek lazım. [Bu mesaj gizliozne tarafından 05 Haziran 2005 01:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Messor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Anneeee[signature][hline] In a soil thick with snails and rich grease I've longed to dig myself a good deep grave There to stretch my old bones at ease And sleep in oblivion...
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 hikaye saglammiş harvester :) ii bulmussun ürperlerim tüylendi.. :lol:[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look [Bu mesaj Ancalagan tarafından 05 Haziran 2005 01:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Evet hikaye süpermiş ahauha koptum.. Ama cinlerle hayaletler kolpa bana göre.. O agactaki cin rsmininde degisik degisik versiyonları var ben onu magarada gordum aynı pozisyonda başka resimde.. :)
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bizim okulda bi eleman vardı cin gördüünü söledi. konuşmuş onla. ne dedi peki dedik. allah yokmuş demiş. ulan ben cin görsem 5 vakit namaza dururum çocukta tık yok. sonrada sorunlu olduuna karar kıldık çocuun. :)[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
fiona Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Ancalagan, 04 Haziran 2005 23:36 tarihinde demiş ki: Evet cogu zaman böyle hikayeler duyarizki Bence Tamamilen YALAn . herkez aa ben gördüm bende duydum der nerde nasil gördünüz banada gösterin derim işte benim bi arkadasim görmüştü derler ve olay yalana baglanir isin esasi nedir bu hayaletler nedir bu cinler vs vs ler. gören oldumu yada gercekten aranızdan biri cin tahtasimidir nedir onun karsina gecip bi hayaletlemi cinlemidiri endir konustumu ? Demek istedigim orda duran 5 kisi beyin gücüyle(biliyorum brz sacma ama) o objeyi istekleri ve dusundukleri cevaplara göre oynatamazmi ? bunlar bizim beynimizin kuvvetleri olamazmi .. bence beyin gücüyle insanlar da eşyaları hareket ettirebilirler.bu da biraz cin örneğine benzicek ama demek zorundayım ben babamdan duydum bi düşünür bunu yapabiliyomuş.zaten biz beynimizin çok az bi kısmını kullanıyoruz biraz daha kullansak kimbilir daha neler yapabileceği...[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Fistan, 05 Haziran 2005 00:14 tarihinde demiş ki: Al bendende Bi cinci kedi Buda nightelf Hesabı[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Öne çıkan mesajlar