Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saç boyaları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sacinin rengi koyu kahverengiyse oksijenli suyla ugrasma hic, azicik acilir cunku, beyaza yakin sariya yaklasamazsin oksijenle. Kozmetik malzemeleri satan yerlerden bleach (peroksit) alman lazim, ama tehlikeli birsey bleach kullanmak bilmeden, fazla tutarsan sacinda kafa derin de yaniyor, kabuk bagliyor sonra, korkunc oluyor. Iyi bir kuafore gidip actirtmani tavsiye ederim.

Saci yipratan boya degil rengini acma islemi daha cok. Saciniza surdugunuz her kimyasal, sampuan, jole vs. yipratiyor zaten. Boyama sonrasinda iyi bir bakimla kisa surede normal haline donuyorlar. Ben kirmiziya boyamak icin 5-6 kere tamamini, 2-3 kere de diplerini actirttim. Su an gayet normal saclarim.[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com
Mesaj tarihi:
yani yine işimiz kuaföre kaldı. hayır ordan çıkınca fistanın dedigi gibi şakşuka olmak istemiyorum o yüzden. neyse bakalım bi şekil uydururuz artık. peki bu dedigin bleach olayıyla kabuk baglasa ne olur? saç çıkmaz mı bidaha kafada?

[Bu mesaj HasMez tarafından 04 Haziran 2005 20:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
HasMez, 04 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
hayır ordan çıkınca fistanın dedigi gibi şakşuka olmak istemiyorum o yüzden.

Bisi olmaz, ben maviye boyamaya calisip tutturamamistim bir keresinde, korkunc olmustu saclarim, bazi yerleri acik yesil bazi yerleri sari filan, gayet guzel dolasmistim sokakta ama :0)

said:

peki bu dedigin bleach olayıyla kabuk baglasa ne olur? saç çıkmaz mı bidaha kafada?

Sacinin dokulmesini/cikmamasini kolay kolay sen saglayamazsin boyle seylerle. Sac dokucu krem bile sursen bir sure sonra yeniden cikar. Ama fazla tutarsan bleach'i sacinda, kafa derine de bulastirdiysan, gozunden yas getiricek kadar canini yakabiliyor :0)[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com
Mesaj tarihi:
said:
abuzittin, 04 Haziran 2005 21:07 tarihinde demiş ki:
Yaa o diilde bu saç spreyleri varya yıkayınca geçen onlar nerelerde bulunur ?

onlar büyük parfümerilerde bulunur gerçi çok dandik şeyler bana göre kullanışsızlar ayrıca..bi de bi ara bunların rimel gibi olanları wardı ama hala var mı bilmiyorum.[signature][hline]la petite ezique
Mesaj tarihi:
ya geçici boyalarla boya işte denersin beğenirsen gider boyatırsın ya da sprey sık.ben arada sıkıyorum gerçi çok berbat yapıyo saç birbirine giriyo bazı markalarda ama renk güzel oluyo..sen de öyle yap.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 04 Haziran 2005 19:06 tarihinde demiş ki:
besliyo diyo kandırıyolar işte.
herkes biliyo yıprattıgını.
yoksa neden besliyo desinler reklamlarda dimi.kandırma çabası.

katılıyorum. artık üzerimde bir baskı hissetmeme rağmen ısrarla boyamıyorum saçlarımı ben.[signature][hline]Light in the shadows has words to say
Mesaj tarihi:
said:
Horrible, 04 Haziran 2005 19:21 tarihinde demiş ki:
ewet mesela ben saçımı 2 hafta sonra yeşile boyatıcam çokmutluyum :)
,
Yakup hoca görmesin lol :)[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse)
Tkit - MxO(Output)
Macheor - Daoc(Merlin)
Mesaj tarihi:
said:
fiona, 04 Haziran 2005 21:50 tarihinde demiş ki:
ya geçici boyalarla boya işte denersin beğenirsen gider boyatırsın ya da sprey sık.ben arada sıkıyorum gerçi çok berbat yapıyo saç birbirine giriyo bazı markalarda ama renk güzel oluyo..sen de öyle yap.

güzel bir sprey markası ve sprey satan bi yer söyleyebilirmisin?[signature][hline]www.kalforum.com

Martıların Buluşma Noktası
Mesaj tarihi:
Saçlarinizi niye boyuyosunuz ?
Allah boyamiş bikere ..[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
said:
Ancalagan, 04 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
Saçlarinizi niye boyuyosunuz ?
Allah boyamiş bikere ..

Sıkıldığımız için :) Beyazları kapatmak için (bu kısmın benle alakası yok ama :) ) Rengini sefmediğimz için...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
Oda ilginc Horriblecim tabi benim kız arkımda boyuyo kızıla ya annamiyorum diyorum kızm zaten kırmızı degil yok diyo sen anlamazsin birisi anlatsin :([signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
said:
xueshen, 04 Haziran 2005 21:56 tarihinde demiş ki:
erkek adam saçını boyatmaz.
ehuehueuhe

zekeriya beyaz bile boyuyo len biz niye boyamayalım[signature][hline]Diez:
Kalgeldi
lvl 1x sin
  • Yeni Oluştur...